GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5iktasdan 5 yemeye hazirmiyiz arkadaslar
:D
mauro-icardi-i%CC%87cardi.gif

İlginç bir şekilde.burada konusulmamis ama bunak jesus İstanbul maçında saha kenarında sakatlanan yerde yatan bir oyuncuyu tekmelemis videosu heryerde dolanıyor bizim taraftar ve kulüp ise uyuyor aynı olayı fatih hoca yapsa min 8 9 maç ceza alır rakip.yoneticiler canlı yayınlar yapardı
Biz bu algı işini yapamadigimiz sürece başarılı filan olamayız hakemi dahil.herkeste ezer

Su dizilise ne dersin ablam kanatsiz sistem

—————Mertens-Icardi—————
———————Mata———————
——-Oliveira-Torreira-Berkan———
-Kazim/Emre-Emin-Nelsson-Boey/Dub.-
——————Muslera————————
Kanatsız bu ligde zor. Ras olmazsa olmazı bu takımın artık. Orası çok net. Mertens kızağa çekilip Mata istiyorum ben ama bunu yapmayacak gibi hoca.

İlginç bir şekilde.burada konusulmamis ama bunak jesus İstanbul maçında saha kenarında sakatlanan yerde yatan bir oyuncuyu tekmelemis videosu heryerde dolanıyor bizim taraftar ve kulüp ise uyuyor aynı olayı fatih hoca yapsa min 8 9 maç ceza alır rakip.yoneticiler canlı yayınlar yapardı
Biz bu algı işini yapamadigimiz sürece başarılı filan olamayız hakemi dahil.herkeste ezer
Bu zaten Marcao Kerem olayında yaşandı. Olsaydı kısmı fazla olmuş. Kendilerini ilgilendirmeyen hususta bile böyleler. Bu işi iyi yapıyorlar. Geçen hafta İrfancan olayı da kapandı. Arda'ya verilmişti ceza. Kendimize objektif olduğumuz için sıra bunlara gelmiyor........

Bu haber beni çok üzmüştü çünkü bir insanın ölümüne sebep olmak çok kötü birsey ve basında bununla ilgili haberler çıkmıştı ama yalan çıktı.
Şimdi bu sosyal medya yasası tam bu tip yalan sahte haberleri yapanlar için çıkmadı mi?
Kulübün bu işin peşini birakmamasi lazım

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Derbi maçta

Torreira-Oliveira
Rashica-Mertens-Kerem
Icardi

ile başlayıp eğer öne geçersek farkı açmak ve oyunu daha çok domine edebilmek adına Mata oyuna alınmalı.

Beşiktaş klasik Güneş takımı gibi topu havadan oynamak isteyecektir.

Bu açıdan Nelsson-Emin oynasa bile sanılan kadar kötü olmayabilir. Çünkü yerden havada ki hakimiyetleri yok Cenk,Weghorst gibi isimlerin.

Bizim takım için ise oyuna girmeye en yakın 3 kişi: Mata, Yunus ve Gomis olacaktır skor durumuna göre.

Özellikle Icardi'nin performansı kritik. Eğer Alanya maçı gibi bir başlangıç yaparsa bu sefer yorulunca Gomis farkı arttıracak şekilde oynayabilir bizim adımıza 70 sonrası.

İlk değişiklik ise ister skor olarak isteneni alamamış da olsak ister önde de olsak Mata olur.

Derbi maçta

Torreira-Oliveira
Rashica-Mertens-Kerem
Icardi

ile başlayıp eğer öne geçersek farkı açmak ve oyunu daha çok domine edebilmek adına Mata oyuna alınmalı.

Beşiktaş klasik Güneş takımı gibi topu havadan oynamak isteyecektir.

Bu açıdan Nelsson-Emin oynasa bile sanılan kadar kötü olmayabilir. Çünkü yerden havada ki hakimiyetleri yok Cenk,Weghorst gibi isimlerin.

Bizim takım için ise oyuna girmeye en yakın 3 kişi: Mata, Yunus ve Gomis olacaktır skor durumuna göre.

Özellikle Icardi'nin performansı kritik. Eğer Alanya maçı gibi bir başlangıç yaparsa bu sefer yorulunca Gomis farkı arttıracak şekilde oynayabilir bizim adımıza 70 sonrası.

İlk değişiklik ise ister skor olarak isteneni alamamış da olsak ister önde de olsak Mata olur.
Koltugum nerde???

☆☆☆☆

Okan hoca Mertensi 10 no oynatmadan vazgecmeli. Kesinlikle önde oynamali yap güzel 4-4-2 kompakt

————Mertens-Icardi————
-Kerem-Torreira-Oliveira-Rashica-

Bam bam bammmm

İlettik talebi Yurtlar Müdürlüğüne.

Bizim okulda bir dersin düzelmesi 3 ay sürüyor şu an sjshshs

Haber gelmezse haftaya kadar sorarım tekrar.
Koltugumu versinler o ispanyol kiza soyle koltugumu vermezse burdan madride kadar ayakta gotururum onu

Ben 3 ay bekleyemem

☆☆☆☆

Koltugumu versinler o ispanyol kiza soyle koltugumu vermezse burdan madride kadar ayakta gotururum onu

Ben 3 ay bekleyemem

☆☆☆☆
İspanyol mu lübnan’lı mı bilmem ama ben de kuruldum ona.

İçeride benim eşyalarıma çökmeye çalışıyor benim diyerek.

3 ay ben beklemem zaten sen beklesen. Bir izni alalım gittiğimde direkt alıp gelecek duruma geleyim ki boşuna tekrar tekrar gitmeyelim.

Bu hafta ses çıkmazsa, gerekirse okula gider sorarım direkt nerdeyse müdürlük.

Oh ya bugün de yalana doyduk hamdolsun ocak gelse de yalan obezi olsak

İspanyol mu lübnan’lı mı bilmem ama ben de kuruldum ona.

İçeride benim eşyalarıma çökmeye çalışıyor benim diyerek.

3 ay ben beklemem zaten sen beklesen. Bir izni alalım gittiğimde direkt alıp gelecek duruma geleyim ki boşuna tekrar tekrar gitmeyelim.

Bu hafta ses çıkmazsa, gerekirse okula gider sorarım direkt nerdeyse müdürlük.
Adamsin.

☆☆☆☆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt