Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üni’de bana barto derlerdi. bizim bi arkadas can bartu’yu barto saniyodu yanlislikla barto olarak kalmıştım aramizdaCAN BARTU ha

?üni’de bana barto derlerdi. bizim bi arkadas can bartu’yu barto saniyodu yanlislikla barto olarak kalmıştım aramizda![]()
Anlamadın mı?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bravo hocam pro.lisans q klavyeden sanırımGenel olarak Torreira, Rashica, Dubois gibi kadromuzda kalırsa bir sonraki sene ne vereceği belli oyuncular üzerinden devam etmemiz gerekiyor. İlla gidip 20 yaşında Nelsson, Boey gibi gençlerin peşinde koşun da demiyorum ama Dembele bu konuda bizim için çok çok mantıklı olur
Kaliteli oyuncuların peşinde olmamız güzel ama bunları alırken 35 yaşında değil de 24-29 yaş aralığında hem futbolculuk kariyeri olarak olgunlaşmış hem de önümüzdeki sezonun sonunda emekli olur mu acaba diye düşünmeyeceğimiz adamların sayısını arttırmak lazım. Tıpkı Dembele gibi becerebilirsek Adama Traore nin de sözleşmesi bitiyor
Umarım böyle net oyuncuların peşinde oluruz önümüzdeki yıl da her sezonun sonunda sil baştan kadro kurmak zorunda kalmayız
Okan seni tokatlarim5iktasdan 5 yemeye hazirmiyiz arkadaslar
Barzodur oüni’de bana barto derlerdi. bizim bi arkadas can bartu’yu barto saniyodu yanlislikla barto olarak kalmıştım aramizda![]()
Sapik herifBoşaldım.![]()