GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi hoş da gencecik adam daha ilk oynadigi macta sakatlandi
Kasları daha da güçlendirecek dikkat edecek yırtık olmaması güzel oldu zorlanmaya bağlı 1 hafta yoktu belki ters hareket yaptı oyuncunun tam olarak nerede ters hareket yaptığını göremiyoruz ama kendisinden umutluyum. Alanyaspor maçında çıkana kadar sahanın en iyilerindendi çıktıktan sonra oyun kontrolünü verdik.

Yine de bize sol ayakli bir kanat lazim gibi
Sağ ayaklısı da olur. :asd:
FgVpxEMWQAMYd0Y

Onyekuru - Rashica kanatları yapar Icardi de forvet yaparsak 34 maçta 41 golle Icardi gol kralı olur :asd:

Adamlar bir acayip yıllık 50 milyon euro sponsorluk istiyorlar 15 milyonluk kaleciyi oynatmıyorlar falan.

Yunus solda rahat oynayamaz sanırım. Zaman zaman orjin mevkisi olan fw arkasında kullanmak lazım. Yunusun oralarda sağ açıktakinden daha çok iş yapacağını düşünüyorum
Yunus çift 10 kurusundan baklava dilimi efsane performans vereceğini düşünüyorum.
Maç iç 4-1-4-1 gibi bir dizilişte oyunu koparıcı olabilir

İlk yarı pozisyona girdik ama gerçekten silik bi oyun vardı ama 2.yarı beklemediğim derecede iyiydik. Bjknin pilini bitirdik resmen bi ara sürklase ettik adamlar kaleyi göremedi, yine son hareketlerde beceriksiz ve şanssızlıklar farkı önledi. Birine patlarız ama kime acaba. Hep böyle kaçmaz
Of spora keşbiş olson

5 puan fark az şu an icin de bulunulan ortamda gayet de iyi.

447639C4-1F0C-482B-8A66-82525AFB1974.webp

Puan kaybettigimiz maclara bakiyorum, hakem konuşmadan

Giresun macında bireysel hatadan yedik golü, abdül çevre kontrolü yapamadı

Trabzon macında mertens’in kerem’in net gol şansları vardı son dakikalarda. onlardan biri girse almıştık 3 puanı

Adana macı, herifler son 30 dk 10 kişi oynadı. Mertens boş kaleye kaçırmıştı 2 metreden, Sefer’in de net bi pozisyonu var son dakikalara doğru. Biri girse burada da almıştık 3 puanı

Kayseri maçı mağlubiyeti hakettigimiz maç ona bir şey diyemem ama yine de 90+4’te abdül net bi kafa kaçırmıştı o girse 1 puanı alacaktık

Alanya maçına hiç girmiyorum zaten, 6-7 olacak maçta uzatmalarda yedik golü

Ama tabi bunların yanında ilk 3-4 hafta hep son dakikalarda atıp aldık 3 puanı. Hepsi dengeliyor birbirini

Birkac haftadir ben dahil okan hocaya yükleniyoruz ama bu fikstürde aldığı puanlar ortada. Ligdeki en kötü fikstür bizdeydi. Bu saatten sonra yanında olmak lazım ne olursa olsun. Maç maç gidiyoruz her seferinde, biraz genelden bakmak lazım

Ne olursa olsun şampiyon olacağımızı düşünmüyorum ama bu ligde liderlige oynayacak şu an 2 takim var, biri biz biri fener. Okan hocayi sürekli diken üstünde tutarsak kayış kopar

nedenlerini yazıp okan buruga destek olmalıyız ama sonunda ne olursa olsun sampiyon olmayacagız.şaka mısın birader sen ya:asd: bu kadro şampiyon olmak zorunda,okanla veya okansız.bu kadroyu yukarı cekecek,oyuncularının verimini artıracak bi hocaya ihtiyac var.hamza hamzaoglunun tırnagı etmez şu an okan

Ekli dosyayı görüntüle 181984

Puan kaybettigimiz maclara bakiyorum, hakem konuşmadan

Giresun macında bireysel hatadan yedik golü, abdül çevre kontrolü yapamadı

Trabzon macında mertens’in kerem’in net gol şansları vardı son dakikalarda. onlardan biri girse almıştık 3 puanı

Adana macı, herifler son 30 dk 10 kişi oynadı. Mertens boş kaleye kaçırmıştı 2 metreden, Sefer’in de net bi pozisyonu var son dakikalara doğru. Biri girse burada da almıştık 3 puanı

Kayseri maçı mağlubiyeti hakettigimiz maç ona bir şey diyemem ama yine de 90+4’te abdül net bi kafa kaçırmıştı o girse 1 puanı alacaktık

Alanya maçına hiç girmiyorum zaten, 6-7 olacak maçta uzatmalarda yedik golü

Ama tabi bunların yanında ilk 3-4 hafta hep son dakikalarda atıp aldık 3 puanı. Hepsi dengeliyor birbirini

Birkac haftadir ben dahil okan hocaya yükleniyoruz ama bu fikstürde aldığı puanlar ortada. Ligdeki en kötü fikstür bizdeydi. Bu saatten sonra yanında olmak lazım ne olursa olsun. Maç maç gidiyoruz her seferinde, biraz genelden bakmak lazım

Ne olursa olsun şampiyon olacağımızı düşünmüyorum ama bu ligde liderlige oynayacak şu an 2 takim var, biri biz biri fener. Okan hocayi sürekli diken üstünde tutarsak kayış kopar
Yok hocam.Beşiktaş vasat biz de zar zor yenmişiz

son yılların artık klasiği oldu geriye yaslanma. skoru korumaktan sıkıldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt