GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun La Liga ozetlerine bakiyordum. Valladolid formasi giyen Plata mi ne var. Adam sag kanattan nasil akiyor. 2 assist, 1 tane cok net asist denemesi, 1 tane iceri drive edip net şut falan filan. Sonra bakayim dedim, kac para, neler yapmis. 9 mac 0 gol 2 asist 😁
Adam tum istatistiklerini izledigim macta yapmış

Erden Timurun Eden Hazard ile iletişimde olduğu konuşuluyor. Hazard bu sene sadece 6 maçta oynamış. Ortalama 30 dakika civarı. Ancelotti 13 maçta oynatmamis. Cogunda da kadroya girmemiş. Hazard tekrar kendimi gosterebilir miyim diye bekliyor ama artık geçti. Madrid göndermeye dünden razi.

Eden Hazaaaard güzeliiiiim
Kalır sanmaaa yanıııınaaa..

geçelim.. ona harcayacağımız parayı Rachica Bonservise gömelim daha iyi..

Güzel analiz. Bu takım çalışmıyor malesef. Kaliteli ayaklar bu sene taşıyor bizi.

Bence bu videoki mevzuların "Bu takım çalışmıyor" ifadesiyle ile pek alakası yok. Kerem ve Yunus sahadayken savunma yerleşimleri konusunda bazı zaaflar oluşuyor. Bu dün de defalarca oldu. Tek yönlü oyuncular bunlar. Ön alan presinde topla çıkabilen takıma karşı ön alanda yanlış bir pres/pozisyon alma çorap söküğü gibi tüm takımın pozisyonunu kaydırmakta. Mertens ve Torreira'da bazen yapıyor bu hatayı. Okan bireysel oyunculardan çok takımsal bir düzene yoğunlaştığı için de bunları bekliyor haliyle Kerem ve Yunus'tan ama şimdiye kadar yapamadılar maalesef. Rashica - Barış gibi tempolu oyuncular bu yönde bazı savunma gediklerini örtmekte.

Emre Taşdemir'in kişisel hatalarını da çok konuşmaya gerek yok normalde oynamayacak olan bir oyuncu zaten.

pala sana şimdi bir şey derdim de super modsun diyemiyorum
okan hocaya sallamıyorum yav iki taraflıda sıkıntı hoca çalıştıracak oyuncu da çalışacak. Dubois için geçen yazmıştım 2-3 maç yedek kalınca fiziken sıfıra inmiş. Yedekten giren her oyuncu bizde takımın gücünü düşürüyor. Oyuna giren normalde daha baskılı davranması lazım.

okan hocaya sallamıyorum yav iki taraflıda sıkıntı hoca çalıştıracak oyuncu da çalışacak. Dubois için geçen yazmıştım 2-3 maç yedek kalınca fiziken sıfıra inmiş. Yedekten giren her oyuncu bizde takımın gücünü düşürüyor. Oyuna giren normalde daha baskılı davranması lazım.

zehfield

Güzel analiz. Bu takım çalışmıyor malesef. Kaliteli ayaklar bu sene taşıyor bizi.

Çok saçma tam tersi dizilişlerde çok net çalıştığı gördüm. Bir yerde boşta olan oyuncuyu gösteriyor ama orayı Oliveira'nın kapatması gerekiyor orada geç kaldığı için yapamıyor mesela bunu takım çalışmıyora nasıl bağlanmış. Yine rakip kontraya çıkarken diğer kanatta boşluk var zaten bu tüm kontraya maruz kalan takımlarda olan bir şey. Tersten orta Barış Alper'in indirip İcardi'nin attığı gol çalışılmış bir şeydi mesela benzerini kupa maçında da yaptık ama bu sefer kaçırdık mesela. İki video yapan, izleyen Guardlola edalarına bürünüyor resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt