Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
4'ü de muhtemelen ideal 11'de olmayacak.
Muslerayi kim kesiyor ?
Günde 40 bin dolar para gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4'ü de muhtemelen ideal 11'de olmayacak.
Bayadır Sergio Rochet oynuyor. Formayı kaptırdığı için de formunu yükselttiğini düşünüyorum burada.Muslerayi kim kesiyor ?
Günde 40 bin dolar para gelecek.
Güzel analiz. Bu takım çalışmıyor malesef. Kaliteli ayaklar bu sene taşıyor bizi.
Güzel analiz. Bu takım çalışmıyor malesef. Kaliteli ayaklar bu sene taşıyor bizi.
okan hocaya sallamıyorum yav iki taraflıda sıkıntı hoca çalıştıracak oyuncu da çalışacak. Dubois için geçen yazmıştım 2-3 maç yedek kalınca fiziken sıfıra inmiş. Yedekten giren her oyuncu bizde takımın gücünü düşürüyor. Oyuna giren normalde daha baskılı davranması lazım.pala sana şimdi bir şey derdim de super modsun diyemiyorum
okan hocaya sallamıyorum yav iki taraflıda sıkıntı hoca çalıştıracak oyuncu da çalışacak. Dubois için geçen yazmıştım 2-3 maç yedek kalınca fiziken sıfıra inmiş. Yedekten giren her oyuncu bizde takımın gücünü düşürüyor. Oyuna giren normalde daha baskılı davranması lazım.
Iyi ki bu ara fenerle oynamiyoruz.Güzel analiz. Bu takım çalışmıyor malesef. Kaliteli ayaklar bu sene taşıyor bizi.
Fenerin bizden fena tt hesabı onlarıda paylaşmış. Hakemler kollanma şov yaptığı için iyi gözüküyorlar.Iyi ki bu ara fenerle oynamiyoruz.
Jesus hocamı itibarsizlastirma cabaları.Fenerin bizden fena tt hesabı onlarıda paylaşmış. Hakemler kollanma şov yaptığı için iyi gözüküyorlar.
Söv yiğenim çekinmepala sana şimdi bir şey derdim de super modsun diyemiyorum
okan guardiola hocamın bir bildiği vardır elbet