Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Ü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DK arasında 3 hazırlık maçımız var
Bazı sponsorlukların da ben bazı kişilerce(Siyaset- Koç) kesildiğini düşünüyorum.becerikli yoneticilerimiz yok timur haric
hazir manti mi?
Onu özel Dincer istiyor. Yani zaten mesela 11 tane küçük sponsorluk yapacağına 2 tane adam akıllı sponsorluk yapardı GS'ye dediği kadar sevseydi. Ama bunun asıl sorumlusu sponsorlukla ilgilenen ekip veya kişi, sponsorlukla ilgilenen kişi için de Cemal Özgörkey diyorlar o da Colombus işi için gerekli işleri yapıp ondan sonra sponsorlukları yapacağı diyen de var yani bunu asıl seneye göreceğiz gibi.Sponsor olması genel olarak güzel bir şey bence de ama her küçük sponsorluk için ayrı basın toplantısı falan yapılması aşırı gereksiz bir şey.
Bildirim yayınlarsın olur biter yani.
CR---Icardi---RashicaKeşke gerçek olsa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olmaz İcardi- Mertens ikilisi olacaksa kanatlardaki adamların mutlaka defansa yardım eden adamlar olması lazım. CR olmaz o yüzden o olursa İcardi yerine olur. Zaten ekonomik olarakta mümkün değil. Seneye İcardi falanda olmaz.CR---Icardi---Rashica
-------Mertens--------
Mertens'te çağrılır Belçika'da onu unutmuşsun 5 oyuncu olur DK'da bizden ama Sefer Dk'dan sonra kulüp bulursa gider.Seferovic'te milli takıma seçildi. Seferovic Nelson Muslera ve Torreira ile 4 oyuncumuz DK'de boy gösterecek. Fransa milli takımı açıklanmadı sanırım. Dubois ve Boey belirsiz. Portekizde de Oliveira belirsiz.