- 30 Ağustos 2009
- 30.162
- 20.060
- 2.593
hazırlık maçı ayarlayalım dk arasında
Beni yaz kanka gelirim ben sağ kanat oynuyorum haberin olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geniş oynamamızın sebebi kapanan rakibi genişletmek. Oyunu daraltmalarını engellemek. İçe kat ederek oynayan ters ayaklı oyuncularla bu verimli olmuyordu ancak Rashica ve Barış dikine oynayabilen oyuncular olduğundan baya da işe yaradı geniş oynamak. Beşiktaş'ın 3 orta sahayla çıkıp hiç bir varlık gösterememesinin sebeplerinden biri bu.hep diyorum bu takımın sahaya yayılımı hiç iyi değil. aşırı geniş oynuyoruz aşırı. takım genişliği 45 mt boyu 60 mtde top oynuyoruz. bir de skoru bulunca geri yaslanma olayına aşırı kılım, hala bunları aşamadı hoca. büyük takım hocvasından daha çok anadolu takımı gibiyiz
Ekli dosyayı görüntüle 182357
O şampiyonluğun kaçmasında en büyük hata Fatih hocanın bir maçta Gedson'u stoper oynatmasıydı alt yapıdan bir oyuncuyu stoper oynatmak yerine. Onun dışında bir yine hakem hataları idi.feghouli büyük satıcı..fatih hocanın son sampiyonlugunun kacmasına da sebep bence.hoca malatya macında ne oynattı ne de sonradan oyuna aldı.biraz oynasaydı 2021de rahat sampiyonduk
Takım boyunu genelde 60 mt. görmedim Kayseri maçı hariç. Genişlik ise zaten bizim tercih ettiğimiz bir şey bekleri de öne atarak böylelikle kapanan takımı açmak istiyoruz ki genelde kanatları kullanıyoruz zaten. Geri çekilme sorunu var ama bu biraz da psikolojik ve bazı maçlarda hakem kararları sebebiyle oldu ama orada çözülmesi gereken bir sorun var doğru.hep diyorum bu takımın sahaya yayılımı hiç iyi değil. aşırı geniş oynuyoruz aşırı. takım genişliği 45 mt boyu 60 mtde top oynuyoruz. bir de skoru bulunca geri yaslanma olayına aşırı kılım, hala bunları aşamadı hoca. büyük takım hocvasından daha çok anadolu takımı gibiyiz
Ekli dosyayı görüntüle 182357
Bu istatistikleri metreyle mi ölçmüşler?
Benim de işimde kullandığım motion tracking teknolojisiyle.Bu istatistikleri metreyle mi ölçmüşler?
Covid zamaninda Sivas ve Bjk maclarinda cok net kacirmisti. O golleri atsa Covid arasina +4 puan ile gidecektik. Yine de Fegh olmasa son 2 sampiyonluk da asla gelmezdi fakat bozmaza cok rahat 2 sampiyonluk daha gelirdi.feghouli büyük satıcı..fatih hocanın son sampiyonlugunun kacmasına da sebep bence.hoca malatya macında ne oynattı ne de sonradan oyuna aldı.biraz oynasaydı 2021de rahat sampiyonduk
7-8 civarı + sonraki satıştan pay gelse çok iyi olur.