GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz,Mert Müldür’ü kovalıyorsak muhakak Çağlar’ıda istemişizdir. Geçen transfer döneminden sonra ben Erden Timur’un herkesi ikna edebileceğini düşünüyorum. Kendisinin de söylemi olarak şampiyonlar ligi finali istiyorsak gerçekçi bir hedef olarak koyduysak kaliteli kadro şart. Ayrıca yerli olarak bakarsak seneye de Doğan Alemdar’ı da almalıyız.

Torreira'nın 12-14 satılıp, 8-10'a Emre Can'ın alınmasına ne dersiniz? Emre Can aynı zamanda yerli sayılıyor diye biliyorum Mesut Özil gibi.
'' 79 günle 'yabancı' kaldı

Kurallar gereği Emre Can 15 Haziran 2015'ten önce milli takım tercihini yapmadığı için Süper Lig'de yabancı statüsünde forma giyebilecek. 4 Eylül 2015'te ilk milli maçına çıkan ve Almanya'yı tercih eden 28 yaşındaki ön libero, 79 günle yerli statüsünde oynama şansını kaybetti''

Torreira'yı satmaya karşıyım uzun vadede bir şeyler başarmak istiyorsak kalmalı aynı şekilde Rashica ve Icardi'ye de ihtiyaç var onları da bir şekilde çözmemiz gerekiyor. Her sene 1 tane oyuncu satılsın Boey, Nelsson ama orta sahada bir tane adamın kalıcı olması lazım.

alanya maçında mitsönün verdiği pası emin gol yapsa o kadar hakem katliamına rağmen maçı 3-2 kazanıyorduk.

ve şimdi buralarda sezon sonu gönderilmesi değil, acaba 11 mi yazsak diye konuşuluyordu.

ne yaparsan yap, kaderin güzel olacak...
Mehmet Batdal TS'ye o golü atsaydı kulübün esfanelerindendi şimdi :)
Bazı kırılma noktaları oluyor futbolcular için. Gomis de Antalya ve Ümraniye maçlarında o golleri atamasaydı şimdi takımda değildi.

Şu an yakalaması zor olan takım içi dengeleri yakalamışken bunu bozacak herhangi bir isime gerek yok. Ronaldo dahil. Sol bek ve orta saha alternatifleri alınabilir.

Ronaldo---Icardi---Rachica
-----------Mertens---------
------------Sergio----------
K.can-----Torreira-----Boey
--A.kerim--Emin/Nelsson--
--------Muslera/Okan------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt