GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağda solda hazard ismini duyuyorum ve aman diyorum. adam futbolu unuttu.

Bizim transfere hic ihtiyacimiz yok bence.

PVA ve Severofic ayrilacaksa bunlari yedek olarak kapatabilicek bir transfer kadro genisliginden dolayi yerinde olur.
Kazimcan bence onemli bir performans ile pas ve pres oyununda neler yapabilecegini gosterdi.

Bizim transfere hic ihtiyacimiz yok bence.

PVA ve Severofic ayrilacaksa bunlari yedek olarak kapatabilicek bir transfer kadro genisliginden dolayi yerinde olur.
Kazimcan bence onemli bir performans ile pas ve pres oyununda neler yapabilecegini gosterdi.
Dembele ve kristiansen o dediklerin giderse, baska transfere gerek yok.

Keram milli takımda sakatlanmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fenerin rotasyon mevzusuna çok takılıyor medya gözünde fazla büyütüyor olayı bence.

Her hafta farklı oyuncu oynayarak takımın ezberini birbirine alışmasını bozuyorlar

Bırakın devam etsinler böyle 😀 ucu ucuna şampiyonluk kaçarsa görürüm o zaman taraftarı nasıl sövüyorlar hocaya

2 adet transfer olabilir sadece o da biri olursa diğeri olsun tadında.

Cengiz’i gelmeye ikna edebilirsek

Victor Kristiansen (Sol Bek) alınıp kusursuza yakın bir 11 yaratabiliriz.

Rashica çok iyi gidiyor ama oraya daha skorer bir kanat şampiyonluk için önemli.

Kısa vadeli bir plan ile sol bekte ki sakatlık problemi olan Emre ve tecrübesizliği bizi sıkıntı yaratabilecek Kazımcan yerine yaşına rağmen tecrübesi ve sürekliliği olan ve 2 katına satabileceğimiz 2 yıl sonra Victor’u almak mantıklı olur.

Ronaldo falan geçiniz. Şov transferinin kralını yaptık

Beşiktaş nwakameyi istiyormuş. Bu sezon 7 maç 3 gol atmış. Sağlam bir hamle oyuncusu olur. Sezon başı kamp falan yapmadı. Arabistan'da da soft antereman yapıyorlarsa 90 dakika kaldıramaz. Ama kalan 30 dakika da iş yapar.

34763516-80DB-4D73-9D8E-C247A1474A67.webp

o degilde okan buruk 5 sene sonra Fatih Terimden daha büyük efsane olabilir. Dört sene üst üste sampiyon olursa avrupada kupa alirsa, Gsda oyuncu olarak 6 kez sampiyon olmus uefa, süper kupa almis, Teknik direktör olarakda bunu basarabilirse. Bana göre Fatih Terimi gececek o gencecik yasda ve bu kadro ile bunu basarabilir.

Neden bilmiyorum ama Torreira'ya alternatif olarak bir Berat Özdemir hamlesi gelirse şaşırmam bana göre gerek yok bu arada ama Ali Naci fizikli orta saha diyince aklıma geldi. Tabi bu Berkan veya Midtjö'ye talip var gidişi anlamındaysa o zaman mantıklı olabilir. Ama yoksa gereksiz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt