GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demin nedense yine aklima Frankfurt'tan Lindström geldi.

Ayni tipte oyuncular degiller ama Cicaldau alinmadan önce burada önermistim 10 numara olarak. Biz Cicaldau'ya 6,5 verdik, Frankfurt 7'ye Lindström'ü aldi. Parayi yine yanlis adama yatirdik. Lindström simdi Danimarka ile Dünya Kupasina giderken bizim Cicaldau Arabistan'da "top kosturuyor".

transfer nöbetini özledim

Bizim bu zemin bir gram zarar görürse alayinin allah belasini versin diyorum. Şampiyonluk yolunda bize zarar verirlerse o ampulleri bir yerlerine monte etmek lazim

Ayni tipte oyuncular degiller ama Cicaldau alinmadan önce burada önermistim 10 numara olarak. Biz Cicaldau'ya 6,5 verdik, Frankfurt 7'ye Lindström'ü aldi. Parayi yine yanlis adama yatirdik. Lindström simdi Danimarka ile Dünya Kupasina giderken bizim Cicaldau Arabistan'da "top kosturuyor".
Belki Arabistan Ligi'nde orta sahada sertlik kazanmayı öğrenirde gelişir reis :D Bu 2 oyuncuyu kesinlikle kıyaslamıyorum diğeri daha iyi oyuncu da Cicaldau da hücum kısmında bana göre çöp değil daha çok 2li mücadeleden falan filan kaçan 1 oyuncu :D

Belki Arabistan Ligi'nde orta sahada sertlik kazanmayı öğrenirde gelişir reis :D Bu 2 oyuncuyu kesinlikle kıyaslamıyorum diğeri daha iyi oyuncu da Cicaldau da hücum kısmında bana göre çöp değil daha çok 2li mücadeleden falan filan kaçan 1 oyuncu :D

Sence mevcut takimda oynayabilir miydi bizim Casper.

Lindström bizim ilk hedefti kendisi TR'ye gelmek istemedi daha sonra başka bir Romen 10 no vardı o da iyiydi. 3. adaydı Cicaldau bence ilk geldiğinde de çok faydalı oynuyordu ama karakter olarak kırılgan biriymiş baskıyı kaldıramadı. Yurt dışında genç oyuncuların büyük liglerden de talibi varsa buraya getirmek çok zor oluyor. Nelsson resmen bir piyango oldu.

solbakken ne alemde
O ciddi sakatlanmıştı omuzdan sakatlıktan döndükten sonra da skora katkı vermeye devam etmiş sözleşmesi de bitiyor Aralık'ta herhalde Roma yapacak aslında Sefer giderse bedavaya yerine düşünülebilirdi hem sağ kanat hem santraforu yedeklerdi. Lakin Bodo Glimt're ciddi katkı veren oyuncuların hiç biri gittikleri yerlerde başarılı olamamış Zinckernagel, Hauge, Björkan, Patrik Berg(geri dönmüş aynı paraya). Hauge adı bizimle de çıkmıştı ciddi hayranları vardı sanırım. Hiç biri katkı vermemiş ve hepsi gözden düşmüş kiralık gitmişler ki orada da bir şey yapamamışlar bu ciddi bir soru işareti bence.

Transfere gerek yok aslinda cünkü elimizdeki oyunculari degerlendirmek lazim

Sadece kontenjan acabiliriz mesela pva yollanabilir

Belki yerli bir transfer gerekebilir ama takim düzenini bozmamak daha dogru olur diye dusunuyorum

Ilk 11 oynayan 8 yabanci oyuncumuz da kolay kolay yedek birakilmayacak oyuncular,form dusuklugu veya sakatlik olmadigi sürece tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt