GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yine başlayalım. B.k var Sevilla da.

Çeviride üzgün ve pişman kelimesi karışmış bence. Öyle olumsuz bir mesaj vermemiş, üstelik olabilirde herkesin kendine göre hayalleri var. Kimi topçu 1-2 sezonluk gelir kimisi kariyerinin yarısını burada tamamlar. Olumlu bakıp oynadıkları maçların keyfini çıkarmalıyız

Depay filan imkansiz. Taraftari beklentiye sokmanın anlamı yok. Biz en iyisi Ronaldo'ya odaklanalım

Ronaldo, depay, dembele, cengiz, ridvan. Çilek olarak Çağlar.

Yerli stopere gerek yok

Abdulkerim’in olmadigi maclarda emin isimizi gördü ayrica Metehan da cok iyi isik verdi kupa maclarinda

Ismi gecen oyuncular bize ekstra birseyler katmaz özelikle samet

Adanademir’in fener le oynadigi maci izleyenler bilir,adanademir’in kaybetmesinin sebebi samet idi

Çok mal hareketler yapmıştı o maçta insanı şüpheye düşürecek cinsten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

samet denilen gerizekalıya gerek yok.eren paşahanı cıkar a takıma olsun bitsin.tff1.ligden ayberki vs almayacaksan

Nelson, marcao gibi kaypaklık yapmadı en azından, illa gidecem gidecem diye tutturmadi, istikrarını da korudu. Umarım hayallerini gerçekleştirir, saygım büyük Nelsson'a

Ulan ne sanssiz takimiz ya tam havaya girdik dk girdi

Dk da futbolcularimiz oynamiyor

Fenerde tam dususe gecti ara girdi

Futbolcularida primetimeda dk gol atiyor

🤯

“Elimi durduramıyorum sana gidiyor. İçimi durduramıyorum sana gidiyor. Ben ben olmaktan çıkıyorum. Özlüyorum seni. Durduramıyorum, neyse bu içimdeki şey durmuyor, bitmiyor. Bu adi bir şey. Bu kötü bir aşk bu. Seni sevmeyi durduramıyorum…”

IMG_1215.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt