GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlesmesi bitiyor. Ama Ukrayna bu durumdayken yazin bedavaya kacmaya sicak bakar mi?
Olayı kaçmak olarak algılamamak gerek. Sonuçta bir futbol oynanıyor ama yetersiz oldukları aşikar dünyayla yarışabilecek bir seviyede uzun bir süre olacaklarını da sanmıyorum.
Yazın bedava kaçmaya sıcak bakmasa bu yaz bir şekilde 5-10 bir şeye giderdi. Gitmediğine göre ya teklif aldı ya kulübü yüksek para isteyip adamı köreltiyor.

Buradan 1.2-1.4 civarı bir para bekleniyor. Sonra BB ile anlaşılmış sanırım ilk olarak sermaye artırımı olacak böylece 1.6-1.8 civarı bir para olacak sanırım bunun yarısı 800-900 milyonu BB borcuna gidecek kalan 800-900 milyon TL'nin 200-300 milyon TL'si Kemerburgaz'da hali hazırda başlayan tesisi için kalanı da Florya projesinin ilk etap inşaatının başlangıç sermayesi olacak diye açıklanmıştı. Umarım bu lansman iyi geçer ve dairelerin tamamı bir an önce satılır çünkü buranın hızlı satılması diğer projeleri daha da hızlandıracaktır.

Kemerburgaz zemin düzleme çalışmaları imiş. Yönetim sözlerinde iyi takım kurdu, ada sözünü tuttu, Mecidiyeköy gerçekleştiriyor, Kemerburgaz çalışmalar yapılıyor. Henüz bir çalışma görmediğimiz sözlerinde Florya var. Sponsorluk konusunda bir sözlerini hatırlamıyorum ama sonuçta bu işleri arasında şu ana kadar burada sınıfta kalmış gibi gözüküyorlar belki bu yeni Sportif AŞ atamaları sebeplerinden biride budur. Onun dışında ne yapılıyor ne durumda bilmediğimiz Cemal Özgörkey'in Colombus projesi var ki onun da bu proje ile verdiği bir zaman vardı etkilerini önümüzdeki sene Mayıs gibi göreceğiz demişti ve bu proje hakkında yakın zamanda bir açıklama yapacağı söyleniyor. Şimdilik iyi gidiyor yönetim diyebiliriz sanırım.

Sakatlık üzerine sakatlık haberi geliyor bu uzun süreli aralar cidden bizim takıma hiçbir zaman yaramıyor. Rashica,Oliveira,Icardi as kadromuzda olan 3 isimde de sakatlık var. Mertens,Torreira,Muslera ve Nelsson da Milli takımda ne zaman bu oyuncular birlikte tekrar antrenman yapacak ve oynayacak cidden bu aranın bize en ufak faydası bile yok.

Umarım ciddi bir şey değildir, bu aralar bize sürekli ters tepiyor arkadaş.

Sakatlıkların nedeni antreman yöntemlerinden olabilir mi ?Birden adamlar dökülmeye başladı.

Falcao yine sakat herhalde. Esame listesinde yok.
Fi0wGNaXgAEd_DT

ross kupa macında darbe aldı
rashica basaksehir macında sakatlandı
oliveira antrenmanda darbe aldı
icardi de şeyinin kurbanı sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt