GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan hazılrlık maçında bile Türk hakemler olmayan faulü veriyorlar Fener'e. Bir DK'da kolay kolay çalınmayan faullere bakıyorum bir de bizin hakemlerin kendini atan her oyuncuya faul verdiklerine. Crespo topu ayağından açıyor kaybedeceğini anlayınca kendini yere atıyor hop faul.

Darbeye bağlı olunca genelde daha ciddi oluyor sanırım. Umalım da ciddi bir şeyi olmasın en kötü Antalya kampına yetişsin. Onun dışında yarın Okan Buruk, Sacha Boey'in açıklamaları olacakmış sanırım. Erden Timur'da antrenmanı izleyecekmiş belki alt yapı ile ilgili veya bir şeylerle ilgili yeni bilgi verir.

Darbeye bağlı olunca genelde daha ciddi oluyor sanırım. Umalım da ciddi bir şeyi olmasın en kötü Antalya kampına yetişsin. Onun dışında yarın Okan Buruk, Sacha Boey'in açıklamaları olacakmış sanırım. Erden Timur'da antrenmanı izleyecekmiş belki alt yapı ile ilgili veya bir şeylerle ilgili yeni bilgi verir.

Tam tersi darbeye bağlı olmayan sakatlıklar daha ciddi sakatlıklar olmuyor mu genelde bunlardan korkulur spor müsabakalarında.

Darbesiz olandan korkacaksin renkdaş. Onlar daha ciddi olur.

Tam tersi darbeye bağlı olmayan sakatlıklar daha ciddi sakatlıklar olmuyor mu genelde bunlardan korkulur spor müsabakalarında.
Genelde darbeye bağlı olunca daha ciddi oluyor gibi eğer ters basma gibi durumlar yoksa. İcardi'nin sezon içinde de benzer bir zorlanma hissedip yarıda bıraktığı antrenman vardı 1 hafta içinde döndü umalım yine benzeridir ve ciddi bir şeyi yoktur.

Lig hic baslamasin. Bu ne lan. En önemli oyuncularimiz tek tek sakatlaniyor. Ve bu sakatliklar bir bizde oluyor. Yeter ulannn

Kimse yanlış anlamasın ama ben şu aralarda yoğun olarak hazırlık maçı oynanmasına karşıyım sakatlık vs oluyor. En fazla 1-2 maç yapacaksın yeterli

Hazırlık maçlarının sayısı az diyorduk fikrimi degistirdim mümkün olduğu kadar az olmalı yoksa elimizde cidden adam kalmayacak
Bugünde sikecilerde Pedro gitti

@Sami Karakoç Pedro çok ciddi sakatlandı. Bir daha kimseyi körü körüne istemeyelim. Bizden korkulur
Screenshot_20221130-213854_Chrome.webp
Screenshot_20221130-214124_Chrome.webp

Joao pedroyi yazmistim.Arda gülerinde dizinde travma varmis.siz gelirken ben dönüyordum.bana bizle ilgili oyuncu sormayin,soylemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt