GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize gelince sakatlıkta bile olumsuz haber pompalıyorlar ya. İnsanı sinir etmek için. Daha süre var, ilk maçı kaçırırlar belki en kötü. Önce adamın dk başı özel hayatından kesitler koydular, şimdi de böyle haberler. Hiç temiz bakmıyorum bunlara. İcardi istediğini paylaşabilir, fakat spor sayfalarının hal, hareketleri başka noktaya gidiyor. Amaç başka daha doğrusu. Linç kültürü ve etkileşim hastalığı sebebiyle osursa haberini verecekler.

Pedro değil de bats, crespo falan sakatlansa yani iyi olurdu gibi :D
crespo şu an bile risk altında ama bilhassa ocaktan sonra hem crespo hem batsuayi sakatlıklara cok açık.2024 ve sonrası crespo ile batsuayi için hiç iyi değil fiziksel açıdan.dikkatli olmalılar

Bize gelince sakatlıkta bile olumsuz haber pompalıyorlar ya. İnsanı sinir etmek için. Daha süre var, ilk maçı kaçırırlar belki en kötü. Önce adamın dk başı özel hayatından kesitler koydular, şimdi de böyle haberler. Hiç temiz bakmıyorum bunlara. İcardi istediğini paylaşabilir, fakat spor sayfalarının hal, hareketleri başka noktaya gidiyor. Amaç başka daha doğrusu. Linç kültürü ve etkileşim hastalığı sebebiyle osursa haberini verecekler.
adalede zorlanmada sadece icardide var zaten.her takımda hergun oluyor

Pedronun muhtemelen baglar gitmis.ayak bilekten esnemis bilekte pek bi problem olmaz da baglari koparmis olabilir.2-3 aydan once donemez.Devre arasi bi forvet daha almaya calisirlar kesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eger mümkünse bütü hazırlık maclarını iptal etmeyiz u19 takımıyla filan mac yaparız daha iyi

bu gidişat hiç iyi degil

Bizim en iyi topcularimiz sakatlanirken, onlarinda en kotusu sakatlaniyor

Yapacak birsey yok futbol tanrilari fb sampiyonlugu istiyor

Adamin takimin icinde iki kangreni vardi biri joao pedro digeri arda ikiside sezonu kapatti

Boyle bif bal yok

Ben Seferovic yerine daha hareketli bir santrafor (Suarez tarzı) alınacağını düşünüyorum. Dembele sene sonu için Icardi yerine düşünülüyor büyük ihtimalle. Devre arasında bitirmek mümkün olursa Gomis gönderilir.
Sol bek için genç, rotasyon oyuncusu bakılır: Kristiansen, Omar Campos gibi...
Sene sonunda Mata ile yollar ayrılır ve Mertens ile rotasyona girecek görece daha genç ve dinamik bir 8-10 no alınır. Evander zorlanır belki tekrar.
Altyapı oyuncularımıza mutlaka şans verilmeli.
Boey ve Nelsson sezon sonuna kadar takımda tutulmalı.
Umarım Yusuf Demir'i satmayız ve faydalanacak bir yol buluruz. Değerini artırıp 20m+ paralara satabileceğimiz bir yetenek. İnşallah 5-10m Euro'lara satmayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt