GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin en iyi, güçlü ve komplike sag beki Sacha Boey valla çok özlemişiz seni ve Rashicayı arkalı önlü yardırmalarınızı. İyi ki Fransaya seçilmedin de kaldın takımda. Trent Alexander Boey mi desek?
InCollage_20221201_130916842.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Joao pedronun sakatlığı ciddiymiş. Bileğinde yoğun ödem ve travma varmış

kadromuzda çok acil japon ve koreli futbolcu görmek istiyorum
Katılıyorum hatta Japon öncelikli olsun çünkü Kore'de askerliği problemli olabiliyor. Hatta bu da öneri Shuto Machino ismi santrafor ismi gol sevinci de shinobi sevinci yapıyor. Sefer'in yerine ucuz yollu deneriz tutarsa iyi kazanırız en kötü Sefer katkısı verir diye düşünüyorum Sefer'in bir katkısı olmadığı için, bu çocuk en azından istekli olacaktır. Oyuncuyu izlemedim, bilmiyorum, videoda şutları iyi görünüyor ismi de güzel.

Dembele
Kownacki
Andre
Brekalo

Bosa dusecek iyi topcular var elimizi cabuk tutmamiz lazim
Baktım da şimdi sözleşmesi bitenlerde çok iyi isimler var. Bazıları zaten buralara düşmez ama Tsygankov, Dahoud, Ryan Kent, Ben Diaz, Van Boomen(Oliveira'ya benzetiyorum oyun stilini), Cabellps gibi bu taraflara düşebilecek isimlerde var elimizi çabuk tutarsak. Rodop ve Çetincalı yayınlarında sözleşmesi bitecek bazı oyuncularla görüşüldüğünü ve 3 oyuncuyu sezon sonu için Ocak ayından bitirmeyi amaçlandığını söylemişlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt