Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.243
- 18.395
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ronaldo abimiz 1. sirada degilse o liste fakedir.
Rahat 40 yasina kadar oynar. Maksimum kosu mesafesi 1 km ama radar gibi heryeri goruyormessiye bak ya 35 yaşında hala açık ara en iyi
oturmuş kumar oynar ah ciğerimin köşesiMessi messi
Bu cocuk neyin nesi
Taktirir sana fesi
Cok tatlidir sesi
Cok pahalidir jölesioturmuş kumar oynar ah ciğerimin köşesi
messiyi tarihin en iyisi yapan da bu. hem oyun kurucu hem asistçi hem golcümessiye bak ya 35 yaşında hala açık ara en iyi
Bir tane dunya kupasi yok. Yaziklar olsunmessiyi tarihin en iyisi yapan da bu. hem oyun kurucu hem asistçi hem golcü
higuain salağı yüzünden yoksa 2014 dünya kupasını aldırıyordu.Bir tane dunya kupasi yok. Yaziklar olsun
takım sporlarında biraz saçma buluyorum açıkçası bu kupa alma olayını tek oyuncuya yüklemeyi. sonuçta tek bir oyuncuya bağlı bir durum değil diğer 10 oyuncunun da sorumluluğu var.dünya kupasını alsa tabi iyi de almasa da hiçbir şey değişmez
Eyüp yıldız diyorsa gercek degildir o teklif.eyüp yıldız jordi alba'ya teklif yaptığımızı söyledi. bu bana biraz abartılı geldi ama olabilir mi?
eyüp yıldız jordi alba'ya teklif yaptığımızı söyledi. bu bana biraz abartılı geldi ama olabilir mi?