GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inter, FA olarak Altay’ı alacakmış. 2023’te sözleşmesi bitiyormuş. Fener yerli avantajını seneye kaybeder.
Altay'ın sözleşmeyi uzatmadılar mı bunlar en son haberler vardı 15 milyon TL'den sözleşme diye. Hala uzatılmaması Fener için ciddi hata. Olabilir vallahi. Zaten seneye yabancı sınırı gevşeyecektir açıklamalar o yönde ve kuralın 5 yıllık olacağı söyleniyor.

Sikeciler stada, Atatürk stadı tabelası asmışlar bunu nasıl yapabiliyorlar ilginç hem bakanlık hem stad sponsoru nasıl izin veriyor

Sikeciler stada, Atatürk stadı tabelası asmışlar bunu nasıl yapabiliyorlar ilginç hem bakanlık hem stad sponsoru nasıl izin veriyor
Adamlar hiç bir kanun takmıyor ülkede. Daha gerekli kararı almadan, izinleri almadan bu konuda bet bir şekilde talimata aykırı olmasına rağmen asıyorlar nasıl olsa kimse bir şey diyemeyecek diye. Birisi bu talimata aykırı diyince sen Atatürk düşmanısın diyecekler çünkü öyle bir çürümüşlük ve Atatürk adını kullanma var.

Brighton, Fildişili golcü Datro Fofana ile görüşmelere başladı. Oyuncu ile birçok kulüp ilgileniyor. (@FabrizioRomano)

Molde, kapıyı 10 milyon €'dan açtı.

keşke bizim olsa

Ulan herif torrirayı 1 dakika bile oynatmamış ya. Ne mal adamlar var yahu 5 değişiklik hakkı var ve sen bazı oyunculara 1 dakika bile vermiyorsun bunlara saygı duyamıyorum.

Bu önemli ve değerlendirilmesi gereken bir öneri. Bence alt yapıda oyuncunun gelişmesi için çok doğru olur Portekiz ligi ve La Liga'da falanda uygulanan ve bizim ülkeye de uygun bir sistem bence.

Bizim camia dan geldiği için kabul etmezler. Süper ligteki biz ve alt yapı tesisleri konusunda eksiği olmayan süper lig klüpleri sadece çıkma şart olmadan en aşağı ikinci lig seviyesinde temsil edilmeli. Bana kalsa birinci lig daha uygun.

2 haftalik arada tatil olacak mi yoksa yine kamp mi olacak?
Gerci ara olacagindan emin olmadan sordum 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt