GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1670157554319.webp

Italyanlarda baya pinti oluyor. 9 dan kapiyi acarlar herhalde. Bizde 19 isteyip 15e kadar inelim.

Yerine belki bir baska 25-27 yas arasi, 2 sene önce bizim yüzümüze bile bakmayacak, ama suan düsüste olan ve 2,5 milyon maas aliyor diye isteyen olmayan ucuza kaliteli yeni bir adam getirelim.

Toreirati isteyen 10yi getieir kardesim 26 yasinda ust duzey orta saha

Güzel 1 hamle olur özellikle devre arasında olursa bu transfer..

Benim isteğim Dovbyk. Okan hoca Dovbyk'ten çok iyi katkı alırdı tarz olarak tam Okan hocanın kalemi sonuçta Okan hoca Crivelli, Muriqi, Seleznyov gibi hedef santraforlardan çok iyi katkı almış biri Dovbyk aslında tam onun kalemi ama mali olarak imkanı kalmadı herhalde Dovbyk'in yoksa bence Dembele'ye senelik 2.5-3 milyon vermektense Dovbyk'e 6 bonservis senelik 1.5 vermek daha mantıklı ama bonservisi artık 10 milyondan fazla olmuştur.

Benim isteğim Dovbyk. Okan hoca Dovbyk'ten çok iyi katkı alırdı tarz olarak tam Okan hocanın kalemi sonuçta Okan hoca Crivelli, Muriqi, Seleznyov gibi hedef santraforlardan çok iyi katkı almış biri Dovbyk aslında tam onun kalemi ama mali olarak imkanı kalmadı herhalde Dovbyk'in yoksa bence Dembele'ye senelik 2.5-3 milyon vermektense Dovbyk'e 6 bonservis senelik 1.5 vermek daha mantıklı ama bonservisi artık 10 milyondan fazla olmuştur.
Artem Dovbyk'i ben de isterim ama 1 tane bile haber çıkmadı bu transfer döneminde bizle ilgili.Oyuncu sözleşme yenileme isteğini geri çevirdi ve kulübün başkanı da çok fazla 1 bonservis istiyo.Bence bu yaz transfer döneminde satabilir..

Hearts-Almeira hazırlık maçının ilk yarısında iki takım arasında kavga çıktığı için yarıda kalmış yahu. Nasıl kaptırdık bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt