GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Munih basar parayi alir ihyiyacsa sezon sonunu beklemez

Gladbach'in simdi satacagini sanmiyorum. Ondan gelecek az bucuk parayla yerine adam bulmak zor, Thuram müthis bir sezon geciriyor simdiye kadar. Simdi satarsan sezonu tamamen cöpe atarsin.

Sezon sonu bedava gidecek olmasi üzücü ama yapacak bir sey yok.

Gladbach'in simdi satacagini sanmiyorum. Ondan gelecek az bucuk parayla yerine adam bulmak zor, Thuram müthis bir sezon geciriyor simdiye kadar. Simdi satarsan sezonu tamamen cöpe atarsin.

Sezon sonu bedava gidecek olmasi üzücü ama yapacak bir sey yok.
Adam isterse gider hicbirsey yapamazsin doğru dürüst verim vermez sana

En azında bu ulreich'den daha iyi kaleci. Bayern'de geçen sene bizim yaptığımız hatayı yapmamıştır ya bizden 10 bin kat daha iyi yönetiliyor.

Yani Neuer'in arkasinda öyle iyi kaleci bekletemezsin, Ulreich Hamburg'dan geldiginden beri zaten bu rol icin alindi.

Neuer'e bir sey olursa az biraz idare etsin diye. Sezon basinda Bayern benim de forumda cokca önerdigim Stefan Ortega'yi alir diyordum da adam City'ye gitti. Müthis bir kaleci. Yedek olacak bir adam degil aslinda. Hatta o kadar iddialiyim ki Ederson yerine koy oynar, Ederson'un biraz abartildigini düsünüyorum.

Adamin tek dezavantaji boyu ama cizgide cok iyi iste. Genelde boyu kücük kaleciler cizgide cok iyi oluyor. Sommer, Ochoa, Navas gibi.

FjoHWOmX0AAXxzg

Dogru diyorsun da rts, biz de en istenmedik topcular hic sakatlanmaz. Ilk 11in vaz gecilmezleri de antremanda sakatlanir. En azindan hazirlik maci yapmazsak moreller de bozulmamis olur
o da doğru, hazırlık maçında da göz göre göre sağlam topçu sakatlanınca içim parçalanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt