- 26 Eylül 2012
- 121.918
- 72.379
- 5.068
Şu monaco'ya kiraladıkları kaleciyi geri çağırırlar bence o mala güvenmezler.
O da aman aman iyi bir kaleci degil bence. 2 sene kiralamislardi Monaco'ya, geri cagirma opsiyonu var mi bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu monaco'ya kiraladıkları kaleciyi geri çağırırlar bence o mala güvenmezler.
Munih basar parayi alir ihyiyacsa sezon sonunu beklemezAlmazlar bence bu kis.
Sezon sonu bizim Thuram'i bedava kapacaklarini düsünüyorum sözlesmesi bitiyor.
Munih basar parayi alir ihyiyacsa sezon sonunu beklemez
Adam isterse gider hicbirsey yapamazsin doğru dürüst verim vermez sanaGladbach'in simdi satacagini sanmiyorum. Ondan gelecek az bucuk parayla yerine adam bulmak zor, Thuram müthis bir sezon geciriyor simdiye kadar. Simdi satarsan sezonu tamamen cöpe atarsin.
Sezon sonu bedava gidecek olmasi üzücü ama yapacak bir sey yok.
En azında bu ulreich'den daha iyi kaleci. Bayern'de geçen sene bizim yaptığımız hatayı yapmamıştır ya bizden 10 bin kat daha iyi yönetiliyor.O da aman aman iyi bir kaleci degil bence. 2 sene kiralamislardi Monaco'ya, geri cagirma opsiyonu var mi bilmiyorum.
En azında bu ulreich'den daha iyi kaleci. Bayern'de geçen sene bizim yaptığımız hatayı yapmamıştır ya bizden 10 bin kat daha iyi yönetiliyor.
Yarım sezon Muslera'yı kiralasınlar bizden. Biz de Pena'yı alalım bonservisiyle. Muslera'nın yarım sezonluk maaşı Pena'nın serbest kalmadan 6 ay önceki çıkış bedelini karşılar.Munih basar parayi alir ihyiyacsa sezon sonunu beklemez
saat 20 de A spor'daHaz maçı ne zaman bizim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benficanın golcüyü alacaklarAlmazlar bence bu kis.
Sezon sonu bizim Thuram'i bedava kapacaklarini düsünüyorum sözlesmesi bitiyor.
Bosver reis daha iyi biri sakatlanacaksa bunlar sakatlansin işte yoksa daha kötüHazirlik maclarinda ilk 11yuzu göremicek topculari oynatip sadece morel bozuyoruz. Keske oynamasak
Dogru diyorsun da rts, biz de en istenmedik topcular hic sakatlanmaz. Ilk 11in vaz gecilmezleri de antremanda sakatlanir. En azindan hazirlik maci yapmazsak moreller de bozulmamis olurBosver reis daha iyi biri sakatlanacaksa bunlar sakatlansin işte yoksa daha kötü
o da doğru, hazırlık maçında da göz göre göre sağlam topçu sakatlanınca içim parçalanıyorDogru diyorsun da rts, biz de en istenmedik topcular hic sakatlanmaz. Ilk 11in vaz gecilmezleri de antremanda sakatlanir. En azindan hazirlik maci yapmazsak moreller de bozulmamis olur![]()