GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira bence fazla kalmaz, 2 sene maksimum diyorum.

Cok kötü topcu samet

Tayyip Talha daha iyiydi mesela onu da bjk aldi

2.8 olması lazım

Bence bu durumda asagi yukari normal bir piyasa.. Abdul'un yas durumu da var bilmiyorum diger oyuncu kac yasinda ama. Yerli sarti, suan icin yururlukte ve ihtiyaci olan takimlar mecburen vermek zorunda kaliyorlar, bizim gibi. Dusunsenize, elimizde Abdul yok... Mecburen Yunus oynayacak ya da Berkan su denklemde ya da kaleci..

Fiorentina sene sonu Amrabati iyi fiyata okutup bize adam gibi bonservis verip Torreirayi alabilir

Fiorentina sene sonu Amrabati iyi fiyata okutup bize adam gibi bonservis verip Torreirayi alabilir
Bu performansından sonra sezon sonuna bile kalmayabilir Amrabat'ı satmaları. Yerine Torreira adaylarından biri olabilir. Torreira yerine yerli sayıldığı için Emre Can adaylardan biri olabilir yine yatırım olarak Fausto Vera olabilir, en kötü Amir Hadziahmetovic alınır ki o da çok beğendiğim bir isim şahsen.

Torreira Amrabat'ı kesip 11'e yerleşmiş geçtiğimiz sezon. Bu haberi Pulgar'ı transfer ettiğimizde sık sık duymuştuk.

Bu performansından sonra sezon sonuna bile kalmayabilir Amrabat'ı satmaları. Yerine Torreira adaylarından biri olabilir. Torreira yerine yerli sayıldığı için Emre Can adaylardan biri olabilir yine yatırım olarak Fausto Vera olabilir, en kötü Amir Hadziahmetovic alınır ki o da çok beğendiğim bir isim şahsen.

Emre begenmedim balon biri. Üstüne herif primlerle 10 milyon brüt maas aliyor. Ben gelmesini istemem

Emre can yabancı sayılıyor kural çıktıktan sonra seçimini yapmış.

Emre begenmedim balon biri. Üstüne herif primlerle 10 milyon brüt maas aliyor. Ben gelmesini istemem
O maaş imkansız Torreira maaşına ise yabancı sınırı devam edecekse yerli sayıldığı için mantıklı. Emre olmaz, Fausto Vera olur veya Amir olur yani iyi bir takiple doldurabiliriz yerini. Takımda İcardi harici yerine iyi bir scoutluk ile oyuncu bulunamayacak bir oyuncu yok bence. Yeterki oyuncuyu iyi paraya satmış ol ve elinde para bulunsun.

2015'den sonra yaptı tercihini o dönemlerde daha u-21'deydi sonra almanyayı seçerek yabancı statüsüne geçti.
Fifa'ya tercihini net verdiği zaman önemli ben 2014'te tercihini yaptı diye biliyorum hani bizde milli takıma istediğimiz zaman böyle haberler vardı sanki tabi yanlış hatırlıyor olaiblirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt