GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzeko-Giroud gibi forvetlere hayır denilmez reis ama imkan varsa Aboubakar'ın transferi zorlanmalı derim ben.Veya daha genç 1 profilli 1 forvet oyuncusu..
Aboubakar idolüm ama o adamı alır almaz diz sakatlığı nükseder Cimbom'da. Yine de isterim ben de.

Dzeko'yu acayip beğenirim yıllardır ama böyle bir kontrat verirsek çok başımız ağrır bence. Kontrat sonunda 39 yaşında oluyor yahu. 39 yaşında adama 5m maaş verilmemeli, zaten bence bu kontratı kaptığı gibi ister istemez hafiften salmaya başlar.

Aboubakar idolüm ama o adamı alır almaz diz sakatlığı nükseder Cimbom'da. Yine de isterim ben de.

Dzeko'yu acayip beğenirim yıllardır ama böyle bir kontrat verirsek çok başımız ağrır bence. Kontrat sonunda 39 yaşında oluyor yahu. 39 yaşında adama 5m maaş verilmemeli, zaten bence bu kontratı kaptığı gibi ister istemez hafiften salmaya başlar.
Bizim Lig'de son zamanlar pek sallamaz Lig'i falan ama başka 1 Lig'de oynasa orda oynar rahatlıkla.Lig'in seviyesi az çok belli zaten bizim reis yav :D

Bosna basınından güvenilir bir kaynak Edin Dzeko için 2 yıl €5m net gibi bir teklif yaptığımızı yazmış. Inter 1+1 yıllık €3.25m net teklif ediyormuş. Oyuncu Inter'de kalmak istiyormuş ama istediği rakamlar bunlarmış ve biz de o seviyeye çıkmayı kabul etmişiz.

Bu kaynak daha önce Roma'dan ayrılma ve Inter'e transfer sürecini ilk duyuran kaynakmış bu arada. Inter'in mali durumunun hiç iyi olmadığı da biliniyor.
Kuyruklu yalan. Her okuduğunuza inanmayın

Dembele hariç ismi geçen forvetlerin hepsini at çöpe 35 40yasinda fiziği bitik adamları istemek bile saçmalık
Oluru varsa dembeleyi alıp diğer 2 fosili sepetlemek

Kaliteeee, kalitee..
Markaa, Marka.. Torreira, Oliveira, Mata, Seferovic ve fotoda olmayan İcardisi Mertensi Rashicası harika bir takım olduk. Kalite hadsafhada..
FB_IMG_1671635582472.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vina çok iyi bek ama kiralama bedeliyle 6 ay adam almaya karşıyım. FIFA bir yıllıktan fazla kiralamaları yasakladı diye biliyorum. O yüzden bedelsiz veriyorlarsa versinler. Zaten sınır da var Kazımcan devam edecek gibi.

Bakayoko ciddi şekilde bitik bu arada.

Vina'yi daha gecen sene 13-15 Milyona aldilar Brezilya'dan.

Fazla oynamiyor olsa bile ucuza birakacaklarini sanmam. Ek olarak muhtemelen 6 ay kiralayacaklari adam icin kiralik bedeli ödenmesine karsiyim.

İkinci devre yabancı sınırının değişme ihtimali var mı acaba :hmmm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt