GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcular da fanatiklik pek işlemiyor adam çıkıp topunu oynuyor profesyonel şekilde. Bizde mesela burak yılmaz oynadı fanatik bjkli adam en çok küfürü bjk taraftarından yemişti mesela.
Yok yanlış anlaşıldı. Transfer sezonunda alınmasını en çok istediğim birkaç futbolcudan biri idi. Ben onu isterken, 'ille de 8' diyenler olumlu bakmıyordu hatta. Fiyatı yüksekti ve kulübü de bırakmak istemiyor deniyordu. Mümkün olursa şimdi de net isterim...

Devre arası bir orta saha ile bir solbek gelmezse sıkıntı yaşarız. Zaha, Ziyech, Dombele, Angel, Bakambu ve Oliveira gelecek sezon bizimle olmamalı. Yerlerine daha dinamik oyuncular gelmeli. Yoksa oynamak istediğimiz ön alan presi futbolunu oynayamayız. Koşacak adam sayısı fazla olması lazım. Tabi ki alınacak oyuncular sadece fizik gücüne göre alınmasın. Neden Boey gibi ucuza bir kaç adam bulup takıma monte etmeyelim?

Ramiz Zerrouki alabilir miyiz acaba? Bu gün izledim Lazio'ya karşı tam aradığımız adam.

Günlerdir Store sayfasını yenileye yenileye şu formalı herifi görmekten gına geldi artık.

Siteye koyun lan artık yeni stoktan forma !!!!

Screenshot_2023-10-25-22-56-09-246_com.android.chrome.webp

Devre arası bir orta saha ile bir solbek gelmezse sıkıntı yaşarız. Zaha, Ziyech, Dombele, Angel, Bakambu ve Oliveira gelecek sezon bizimle olmamalı. Yerlerine daha dinamik oyuncular gelmeli. Yoksa oynamak istediğimiz ön alan presi futbolunu oynayamayız. Koşacak adam sayısı fazla olması lazım. Tabi ki alınacak oyuncular sadece fizik gücüne göre alınmasın. Neden Boey gibi ucuza bir kaç adam bulup takıma monte etmeyelim?

Erden Timur, asla ama asla isimsiz futbolcu almaz, gençler hariç. Bence saçma sapan kötü bir transfer dönemi geçirdik ki, yine takımı eskiler taşıyor.

pres futbolu önalan baskısı 9/10

set oyunu 5/10

sogutma, oyunu kitleme 4/10
maç önü oyun okuma büyük maçlar 10/10
küçük maçlar 6/10

maç içi oyun okuma 3/10

değişiklik zamanlaması 3/10

futbolcu kullanımı 6/10

kondisyon 5/10

okan hocanın karnesi bu bence

gecen sene transferler 9/10

bu sene transferler 4/10

mali yönden stabilite 9/10

kulup temsili 8/10

futbol harici diğer branşlar 1/10

yönetimin karneside bu

okan hoca harici kimseyi eleştirmedim sezon başından beri futbolculara zaman tanıdım ama ndombelenin maç önü ısınma videosunu izledim
ömer bayram denen ucubeye çok pis sallamıştım eğer ndombeleyede sallamazsam ikiyüzlülük yapmış olurum
şöyle bir karakterin gsde işi OLAMAZ!

alan yönetimde suçlu!

Erden Timur, asla ama asla isimsiz futbolcu almaz, gençler hariç. Bence saçma sapan kötü bir transfer dönemi geçirdik ki, yine takımı eskiler taşıyor.
Genç, potansiyelli, ve fizikli oyuncular olmalı. Mesela Boey gibi ucuz bir iki oyuncu bulsak çok rahatlariz. Bu oyun tarzı dinamik oyuncular istiyor.

kazımcanın potansiyeline çok güveniyorum ama dün sane kane değil de davies bizde olsa maçı biz kazanırdık

kazımcanın potansiyeline çok güveniyorum ama dün sane kane değil de davies bizde olsa maçı biz kazanırdık
4 5 tane bariz gol şansı olan pozisyondan yararlanamazsan Bayern'e karşı (cogu takıma karşı) maç kazanman çok zor. Davies'de bizde olsa Bayern bir sekilde gol bulurdu, bizim minimum 2 hatta 3 gol atmamız lazımdı kazabilmemiz icin, United maçında olduğu gibi.

transferlerin davinson hariç hepsi beklenenin altında

sol bek
orta saha
forvet arkası lazımdı hala lazım.

transfer döneminde eleştirdiğimiz şey buydu işte de hiçbir şeyi beğenmeyen tipler olduk.

hoca bütün bunlara rağmen müthiş bir performans sergiliyor özellikle avrupada. umarım devrede bi orta saha alabiliriz bi şekilde

Shakhtardaki sudakov ne topçu yaw

brezilya stilli ukraynalı 10 numara.

Dün barcaya da sapladı herif daha 21 yaşında

30-35e iyi bir yere kitlerler. her maç daha da yükseliyor çocuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt