GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun etkisi var; ciddi bonservis veremeyecek olduğumuz aşikar ama yine de Dünya-Alemin notunu verdiği Ndombele kumarını oynamak gerekmiyordu. Kamada mesela, bonservisi elindeydi ve son sezonunu gayet formda geçirmişti. Buna verilenin 500-1000 fazlasına tercih edilmeliydi. İlgi de olduğu söylendi, belki oyuncu Tr ye gelmek istememiştir filan, onun gibi başka birileri de bulunabilirdi. 2 aya yakın bekletilip Amrabat peşinde koşulduğuna göre ciddi bir arayış olmadığı sonucunu çıkarıyorum. Kaldı ki Amrabat ile de sürsen bulaşmaz, çok farklı tipte oyuncular. Kira+opsiyonla aylarca sürede bir DM bulunamıyorsa ortada bir yöneticilik başarısından söz edilemez...

Erden Bey' in yöneticiliğini, vizyonunu çok beğeniyorum, en çok övenlerdenimdir, öyle bol kese herkesi de övmem. Ama iş biraz goygoya dönmüş durumda; kendisine en ufak bir eleştiri geldiğinde cansiperane savunup karşısındakini susturmayı görev edinmiş gibi bazıları. Elbette hata da yapacak, kendisi bile aksini iddia etmeyecektir, o olgunlukta biri olduğu her halinden belli...
Kamada ve Ndombele bambaşka oyuncu tiplemeleri ama. Mertens yerine bence de Kamada olabilirdi ancak Ndombele ile birbirlerinin ikamesi değiller. Oyuncunun burayı istemediğini de okumuştum dış kaynaklardan.
Ndombele temposunun düşmesinden dolayı bir dönem ofansif orta sahaya kaydırıldı. Yoksa bizde direkt Oliveira yerine düşünülmüş kendisi.

Kamada'yı yoklamamış olma ihtimalimiz yok

Muhtemelen belli bir seviyenin üstündeki her free agent yoklanmıştır

Tielemans denen overrated herif için bile o kadar uğraşıldı

Kamada kesinlikle gelmek istememiştir ki normal, Milan'la anlaşmıştı o son anda yatınca Lazio'ya gitti

Geçtiğimiz yaz Lazio'dan daha çekici bir kulüp değildik maalesef

Guendouzi transferinde de bu gerçek yüzümüz fışkırtıldı

Her şeyin zamanı var 2025 yahut 2026 yazında istediğimiz oyuncular bizi de istemeye başlayacaktır

Bana bir tane bile cikmadi 21-22 mac icin basvuru yapmama ragmen maalesef. Forumdan 2 arkadasa daha aynen hic bir sey cikmamis. Benim sahsi arkadas cevremde de kimseye bilet cikmamis.

Bana cikti, size verebiliyorsam iletebilirim bir tanesini (iki maca gitmem sanirim final/yari final vs.. olsaydi olurdu):

Gelsenkirchen: B1 vs B3
Düsseldorf : 2D vs 2E

Bana cikti, size verebiliyorsam iletebilirim bir tanesini (iki maca gitmem sanirim final/yari final vs.. olsaydi olurdu):

Gelsenkirchen: B1 vs B3
Düsseldorf : 2D vs 2E

Eyvallah sagolasin, konusuruz daha. Insallah Türkiye maclari denk gelir sana cikan biletlere.

2 Aralik'ta gruplar cekildikten sonra tekrardan bilet süreceklermis piyasaya, belki oradan sansim tutar bu sefer.

Eyvallah sagolasin, konusuruz daha. Insallah Türkiye maclari denk gelir sana cikan biletlere.

2 Aralik'ta gruplar cekildikten sonra tekrardan bilet süreceklermis piyasaya, belki oradan sansim tutar bu sefer.

Tamamdir, aynen umarim denk gelir ya grup maci biri digeri de sonraki ilk tur diye tahmin ediyorum. Haberlesiyor oluruz aklinda olsun 1 bilet verebilirim, birine de ben giderim muhtemelen ikinci maca ama konusuruz. Yalniz 17 Kasim'a kadar alman lazim diyor..

Tamamdir, aynen umarim denk gelir ya grup maci biri digeri de sonraki ilk tur diye tahmin ediyorum. Haberlesiyor oluruz aklinda olsun 1 bilet verebilirim, birine de ben giderim muhtemelen ikinci maca ama konusuruz. Yalniz 17 Kasim'a kadar alman lazim diyor..

Sen zaten ikisini mutlaka almak zorundasin, tek birini secemiyorsun. Sonra baskasina satabilmen icin bilet borsasi gibi bir sey yapacaklar ama tam ne zaman oluyor bilmiyorum. Muhtemelen bütün normal satistaki biletler satilinca olur.

Sen zaten ikisini mutlaka almak zorundasin, tek birini secemiyorsun. Sonra baskasina satabilmen icin bilet borsasi gibi bir sey yapacaklar ama tam ne zaman oluyor bilmiyorum. Muhtemelen bütün normal satistaki biletler satilinca olur.

Anladim, super. O zaman alayim en kotu giderim artik (mecburen almak lazim) :) an'i olur. Saol bilgilendirme icin. Senin sayende basvurdum bu aradahaberim yoktu yanisi.

Bir bok olduğu yok ya, malca iki gol yedik Davinsonla Abdülkerim oluk oluk sıçtı ama ismi Nelsson olmadığı için kem küm ediyorlar.

Hücumda da Keremle Icardi sıçtı ama Zaha, Ziyech’e güçleri yetiyor.

Ha gerideyken orta sahayı boşalttı hoca yine ve kazanamayacağımız orada tescillendi zaten. Gol yedikten sonra üretemedik.

Kısacası nerden baksan tutarsız ve saçma algılar. Icardi iyiken maç kazanıyoruz işte, şu an biraz da Zaha var skor üretip maç alan. Kerem’i de ortada oynattığımız için boş kaleye atamıyormuş bir de o var yeni kolpa olarak.

En son Icardi’nin sülalesine kadar sövüyorlardı, bu tip boktan taraftarlarla iyi bu kadar başarılıyız.
Kazimcan'i da ekleyelim savunma ikilisine lutfen. Tecrubesi az diye es gecmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt