- 18 Eylül 2018
- 15.735
- 12.072
- 1.473
Önce kendi baskanlarina baksınlar. Sahip olduğu şirketlerin bir çoğunun İsrailli firmalarla işleri olabilir. Saçma sapan gündem oyunlari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasahada ihtiyacımız var adamaKaan Ayhanı solbekte denesek ligde bir maç, Sağbek deneyimide var Leo Dubois kadar oynar diye düşünüyorum
İcardi o kadar kalmaz muhtemelen 20 veren olur ve alır.Hedefimiz Icardi'nin arkasına ona yakışan birini bulmak olmalı. Gözüme kestirdiğim isimler Son ve Griezmann (iki yıl falan sonrası için diyorum tabii)
20ye tek bacagini bile alamazlarİcardi o kadar kalmaz muhtemelen 20 veren olur ve alır.
Ağzından yel alsın tabibim.İcardi o kadar kalmaz muhtemelen 20 veren olur ve alır.
Hedefimiz Icardi'nin arkasına ona yakışan birini bulmak olmalı. Gözüme kestirdiğim isimler Son ve Griezmann (iki yıl falan sonrası için diyorum tabii)
Son uçurur, Asya'da tartışmasız bir numara oluruzSon ilac olur, Hagi etkisi yaratir.
6 ay kiralamaya değmez bence icardiyi 20yeİcardi o kadar kalmaz muhtemelen 20 veren olur ve alır.
20 mi ? 10 kusur para verdigin en iyi adamini 20 ye satacaksin he?İcardi o kadar kalmaz muhtemelen 20 veren olur ve alır.
Ben 20 eder etmez demedim sakin.20 mi ? 10 kusur para verdigin en iyi adamini 20 ye satacaksin he?
su an 20 ye birakiyorum desen aninda 3 farkli arap kulubunden swift para gelir kulup hesabina