Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.114
- 4.160
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tete
angelino
ndombele
demirbay
zaha
miçö
berkan
yunus
rashica
maliyet arttı katkı azaldı
ders üstüne ders alınacak bir durum
Hatta buna 2 kişiyi daha ekleyebiliriz Rashica, Berkan, Yunus, Dubois, Kaan(2. devre)tete
angelino
ndombele
demirbay
zaha
miçö
berkan
yunus
rashica
maliyet arttı katkı azaldı
ders üstüne ders alınacak bir durum
Lucas-Sergio-Dries üçlemesi form olarak çok iyi maçlar çıkarmış idi geçen sezon, bu sezon orta alanın hücum yönünde çok öne çıktığını hatırlamıyorum. En büyük eksiklerden birisinin bu olduğunu düşünüyorum mevcut sezon açısından.Geçen seneki kadro bugünkü kadroyu sahada yenerdi.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Dubois
Torreira - Kaan
Rashica - Mertens - Kerem
Icardi
sakin kalıp lig ve avrupa ligine odaklanmaya devam
kıyamet de kopmadı sonuçta
Aynı görüşteyim, maç bitimi yazmış idimFutbol sonuç oyunudur, Kopenhag sonucu aldı bu grupta. Hak ettiler. İyi oyun var ama sonuç gelmeyince maalesef kaçınılmaz olarak anlamı kalmıyor. Önümüze bakacağız

Adalet nerde ulan orada bu herif filinta gibi tabi yenerGeçen seneki kadro bugünkü kadroyu sahada yenerdi.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Dubois
Torreira - Kaan
Rashica - Mertens - Kerem
Icardi

sakin kalıp lig ve avrupa ligine odaklanmaya devam
kıyamet de kopmadı sonuçta
Yani illa bir tinerci getiriyon külube yavAyrıca üstüne değinmek istediğim bir konu var halen arkasındayım. Bu takımda Barış Alper hariç net bir çizgi oyuncusu yok solda oynayan Zaha, Kerem sağ ayaklı sağda oynayan Ziyech, Tete sol ayaklı oyuncular hep ters ayakla top sürüyorlar yani top sürerken rakip bunlardan kapabilir tersinde kalmıyor.
Rashica ısrarım bundan dolayıydı ne yazık ki hücum opsiyonlarımız hep topu terse çekmeye bağlı devam ediyor. İlla Rashica olması lazım değildi oraya aradığımız profil sağ ayaklı sağ çizgi oyuncusu olmalıydı mesela Redmond bile olurdu.

Kendileri etti kendileri buldu çok takılmıyorum profil olarak örnek verdim illa biri olması gerekmiyor mesela sağlıklı bir Visca bile olurdu.Yani illa bir tinerci getiriyon külube yav![]()