- 1 Mayıs 2018
- 57.740
- 48.507
- 3.873
@emre utkucan
ne is yaparsin
ne is yaparsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav kopenhagin çıktığı grupta başarıli filan değildir ha basarisizda diyemem o baskaElestiri isler iyi giderken yapilmalidir, sagliklidir!
Suan yapilan linc yikici olur
ben hakli ciktim demek icin yapilan elestiri özne Galatasaray ise SEREFSIZLIKDIR!!!!
elestirinin dozunu kaciranlarin derdi ne cok merak ediyorum
güzel giden takimi bozmakmi yikip gecmekmi?!?
bumudur yani?!?!
Okan hocayi en cok elestiren biriyimdir ama suan su derece elestirecek bir durum yok!
Su grupda 3. olmak buyuk basaridir
sansimiz yaver gitse o goller girse grup lideri bile olabilirdik
takimda öyle abarti elestirecek tek topcu vardir o da ndombeledir (kilo vermemesi gsye yapilan saygisizlikdir)
herkes aklini basina alsin ve takima hocaya yönetime destek versin
bir basarisizlik söz konusu degildir!
Rıdvan alınmalı, Rıdvan alinmazsa ortasahada Kaan ya da demirbay, ilerde de kereme mecbur kalırız.
Bende ridvan alınsın diyorum. Sağlam 2 orta saha lazim. Birde 10 no. Ndombele olivier outRıdvan alınmalı, Rıdvan alinmazsa ortasahada Kaan ya da demirbay, ilerde de kereme mecbur kalırız.
Yok ama geçti o işGedson düz oyuncu
Rosier küfürbaz
Salih istikrarsız
Sonuç; istemeyiz kalsın
gelmez
Bende ridvan alınsın diyorum. Sağlam 2 orta saha lazim. Birde 10 no. Ndombele olivier out
Oynayabiliyor muSergio var demirbay var ustune kaan oynayabiliyor daha ne 6-8 yedegi yav
Oynayamıyor muOynayabiliyor mu
Görünüşe göre oynayamiyor.oliviera ndombele outOynayamıyor mu
Oliviera hadi neyse diyelim demirbay varken yine yedek bakmak gereksiz ndombele saymıyorum o gitmeden zaten alınmaz 8Görünüşe göre oynayamiyor.oliviera ndombele out
Demirbayi boşver o dayı olarak takilsinOliviera hadi neyse diyelim demirbay varken yine yedek bakmak gereksiz ndombele saymıyorum o gitmeden zaten alınmaz 8
Bu demirbayı alıp berkanı yollamak en saçma iş oldu. 3 milyonu çöpe attık resmenOliviera hadi neyse diyelim demirbay varken yine yedek bakmak gereksiz ndombele saymıyorum o gitmeden zaten alınmaz 8