GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınırsız olduğu zaman bile oyuncu çıkardık yav. Senede 1 tane üst düzey oyuncu çıkmalı bu da yerlilerden en iyisi olmalı.
Bunun bilinciyle yerliler çabalar en azından.
Ha şarta bağlı olmalı o şartları da iyi değerlendirmek lazım.
Aslında altyapıdan yetiştirilen her yabancı için sınırsız şekline evrilirse o daha iyi bir kural olur.
Böylece ülke birleşmiş milletler karmasına dönüp serengetide her topa dokunanı ülkeye getirmeye kalkamazlar.

Bu kuralı geçen sene gelip getirmeleri lazımdı. 1,5 senedir yönetimdeler altı üstü tartışılan bir kuralı almak için 1. yıllarında alamadılar. 6 ay sonra diye diye bu güne geldik. Herifler son güne ödev bırakan öğrenci gibi erteleyerek sorun çözeceğini zannetmesi müthiş iş.
Muhtemelen aynen devam diyecekler zaten. Yazın da yeni yönetim seçilir tahminen
merhaba canım

Daha kısa postlar yazmaya özen gösterelim.

Kaleci konusunda onana için pusuya yatmamız lazım. United denen mal takımı kandırıp 10 milyon opsiyonla bağlamak lazım.
O adam bu kadar kötü kaleci değil hele geçen sene yaptığı kurtarışlar ortada herife ingilterede naptılarsa çökmüş durumda düzelecekse de biz düzeltiriz.
Bu durum musleraya bağlı olarak değişir. Emeklilik için Arjantin gibi bir planı vardı. Benden bu kadar son yılım gidiyorum derse bu işlere girişmek lazım.
Yukarıdaki kaleci geçen benim de gözüme takılmıştı da o sektirdiği toplarda bizim takım hepsini yer öyle bir zafiyetimiz de yok değil.
Desplanches var,zaniolo da tanıyor.onu almak zorundayiz

Muslera'nın yaşlandığı bir gerçek. CL'de vay şu topu nasıl çıkardı diyeceğim bir kurtarışı herhalde bir tek son Manu maçında son dakikalarda Torreira'nın uzaklaştıramadığı kurtarış. Önerilere gelince:

Bento

Muric(Ads'de ve sonraki sezonda gayet iyiydi bu sezon neden yedek kaldı hiç bilmiyorum)

Vladan Kovacevic ve Kacper Tobiasz( Hiç izlemedim ama çokça önerenler var.)

Ben Güney Amerikalı kalecilere daha sıcağım şahsen.

cago sezon sonu hesabı bırakıyorum filan demişti. kolpacının biri olabilir.

623d2789daeea0a8fe5cdea4b6abbce7.jpg
Herşeyimiz tamam kaleci pesinde koşuyoruz öyle mi. Kaleci meselesi en erken yazın gündeme gelmeli ki muslera belki devam eder 1 yıl daha

Spor medyasında Galatasaray aleyhine bi kalkışma seziyorum ağzı olan konuşmaya başlamış, 24ünde çıktıkları deliğe sokmak farz oldu.

Çarşamba yine sacha oynarsa kafayı yiyeceğim artık.Adam öldü hoca, biraz yani hocalığın varsa şu adamı dinlendir artık.Yoksa Tadic denilen çalım atma özürlüsü herifi bile tutamayacak hale gelecek adam

Bu arada Kerem'i fiyat farketmeksizin elden çıkarırsak-Sezon sonu da dahil- burdan bir kişiye yeni sezon forma sözüm olsun.Bir sonraki Eylüle kadar elden çıkarırsak eğer.

Kaan ayhan sagbek,baris solbek baslamali.ortasahada ndombele torreira olabilir.skoru alırsak eyup girsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt