GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağ bek de ekleyebiliriz i suppose

Metehan'la idare edemez miyiz? Zaten dübüa dönecek sezon sonu
1 tane Torreira yedeği, 1 tane de tempolu 8 no almak şart. 8 nonun ayağının iyi olmasına gerek yok badu gibi kazma da olabilir ve sol bek. Devreye kadar Barış işi tutarsa sol bek almam. Kaan'ın orta sahaya evrildiğini düşünürsek 3 stoper var. Metehan'ı Eyüp'ten geri çağırıp Boey'i ve stoperi de yedeklerim. 2-3 transfer yeter takımı Perşembe pazarına çevirmeye gerek yok.

metehan iyi bir sağ bek mi ki acaba
o zaman barış alperi sağ ve sol bekte oynatırız gerekirse zira solda oynuyabiliyo herif heralde sağda da oynar

İyiliğini bilmiyorum yedek stoper ve bek olması açısından dedim.

Ben Barış devre arasına kadar böyle devam ederse sol bek almam veya alırım ama o zaman da sağ bek almam, Barış'ı sağa çekerim. Hem sağ bek hem sol bek almaya gerek yok bence. Az ama öz adam alalım. Bir sürü adam alıyoruz 6 ay sonra göndermeye çalışıyoruz sonra.

Sakatların son durumu nedir şimdi

Oliveira ameliyat oldu. Onun dışında Davinson ve Zaha haricinde idman kaçıran yok doğru mudur?

Derbi için mete veya arda kardeşler olacak lafları gördüm bunlar olursa maça cikmamiza hiç gerek kalmaz

Az önce Sinan Yılmaz' ı izledim. Zaha ve Ziyech hareketsizler, topu ayaklarına istiyorlar diye, ön tarafı hareketlendirmek için onlarla birlikte hem Kerem hem de Mertens' i sahaya sürmeyi, yani 4-1-4-1 önermiş; Torreira tek 6!..

Sorun tespiti iyi ama çözüm önerisi hiç gerçekçi değil. Çok zayıf takımlara karşı, skor alındığında bile çok fazla kontra yiyip sürekli geriye koşmak zorunda kalan takım için çözüm bu olamaz. Torreira geride beklese, hücum pres gücü çok şey kaybeder; önde pres yapsa stoperler de birer insan evladı!..

Burdan çıkan sonuç; kanatlarda Zaha ve Ziyech li bir kadro kurmanın iyi bir planlama olmadığı. Ya form seviyelerini yükseltecekler, yahut başka formüller üzerinde durulacak ki bu takımda Ziyech' in forvet arkasında oynaması gerektiğini düşünenlerdenim...

Nice'den

Solbek Bard
Orta saha Sanson
paketi yapmak istiyormusuz

Burhan Can Terzi: "Ceballos transferinin mümkün olabileceği söylendi. Ama ailesinin biraz transfer işlerine çok girdiği ve orada bazı sıkıntılar yaşandığını bilgisi verildi. Mümkün olabileceği söylendi, Real Madrid'te forma şansı bulamıyor. Devre arasında bir hamle olabilir."

Ali Naci Küçük: "Galatasaray orta sahaya iki yabancı transferi yapacak. Bu yüzden sağ ve sol beke yerli takviye planlanıyor. Rıdvan Yılmaz ve Zeki Çelik gündemde."

Süper Lig takımlarının bu kadar Türk oyuncuları istemesi sıkıntı yav :D Yabancı Kural'ını sınırsız yapın da rekabet daha da artsın Lig'in seyir kalitesi artsın..

Az önce Sinan Yılmaz' ı izledim. Zaha ve Ziyech hareketsizler, topu ayaklarına istiyorlar diye, ön tarafı hareketlendirmek için onlarla birlikte hem Kerem hem de Mertens' i sahaya sürmeyi, yani 4-1-4-1 önermiş; Torreira tek 6!..

Sorun tespiti iyi ama çözüm önerisi hiç gerçekçi değil. Çok zayıf takımlara karşı, skor alındığında bile çok fazla kontra yiyip sürekli geriye koşmak zorunda kalan takım için çözüm bu olamaz. Torreira geride beklese, hücum pres gücü çok şey kaybeder; önde pres yapsa stoperler de birer insan evladı!..

Burdan çıkan sonuç; kanatlarda Zaha ve Ziyech li bir kadro kurmanın iyi bir planlama olmadığı. Ya form seviyelerini yükseltecekler, yahut başka formüller üzerinde durulacak ki bu takımda Ziyech' in forvet arkasında oynaması gerektiğini düşünenlerdenim...
Ziyech ortada oynadığında da kendini sağa atıyor. 4-3-3 de sağ iç oynar en fazla. Bizde 10 numaraya uygun tek topçu mertens.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt