GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keroyu serbest birak reco

Dönerse senindir, dönmezse hic senin olmamıştır
GB8PTHPXUAARJPS

devre arası 2 transferden fazla yapmamalıyız ilk 11 için konuşuyorum

sol bek ve 8 numara

10 numara filan da isteyenler ve haksız da sayılmazlar ama artık ziyech zaha tete kerem mertens filan varken bu adamlardan verim almadan önlerine sürekli transfer yapmak saçma olur

ona ancak yazın bakılabilir

angelino ndombele ve oliveiradan çıkılabiliyorsa çıkılıp 2 takviye ile yola devam etmek lazım
Devre arası bana kalırsa Angelinho kullanılabilecekse ve doğru scout oyuncu bulunamazsa doğru maliyete yine riske girmektense Ndombele ve Angelinho'dan yararlanıp transfer yapılmamasına da okeyim.

Araştırdım. Hansi Flick diye yola çıkıp 3’lü oynatan birini getiriyorlarmış. BElmas’ta Pep’in yardımcıyı getiriyordu. Bu elemanı getirirlerse devre arası 2 stoper daha alırlar
Kimi çalıştırmış bu TD? Şimdi baktım en son Angelinho'nun geçen sene oynadığı takımdan kovulmuş. Zurich puan ortalaması iyi ama Almanya'da pek sükse yapamamış biri imiş. Bjk yerinde olsam Genessio'yu(davası olmasa getirme ihtimalleri olmazdı)getirdim ya da Tudor'u.

Son düzenleme:
bu arada açık konuşmak gerekirse şu an ferdiyi alsak bizimt akım 2 gömlek yukarı çıkar oyun olarak

tam aradığımız profil bir herif
Ferdi'nin defansif zaaflarını önemli maçların hepsinde görüyoruz. Büyük takımın kaldırabileceği bir zaaf değil. Ligimizin aşırı kalitesizliği sayesinde savunma zaaflarını gizleyebiliyor. Elit liglerde o defansif zaafla oynaması çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt