GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferden daha buyuk krizlerimiz var. En basta icardi gibi.

son bir kaç maçtır ne yaptığımızı bilmiyorum.
ne oynadığımızı bilmiyorum.

Apokerimin salalomlar denediği - 50 60 metrede basıp bazen geriye dönerken zorlandığı
değişikliklerin zamansızlığı ya da oyuna etki etmesi/etmemesi

vb. ufak tefek şeyler ile izlediğimiz performansı anlamakta zorluk çekiyorum. yani golde kaçırmıyoruz - ya da 10+ pozisyon üreten takımda sahada yok bu aralar.

hoşuma gitmiyor.

zaha ziyech ndombele tete sorunumuzu konuşmanız gerekiyor @okanburuk @erdentimur

demirbay ve angelinoya girmiyorum bile

zaha ziyech ndombele tete sorunumuzu konuşmanız gerekiyor @okanburuk @erdentimur

demirbay ve angelinoya girmiyorum bile

Ndombele haric Tete Ziyech ve Zaha üclüsünden biri gitse birsey demem. Yerlerine biraz topun degerini bilen, laubali olmayan maas abarti olmayip U25 yasinda "asker" herifler getirsinler

Icardi - sakat formsuz
Zaha - sakat formsuz
Ziyech - Ehhhh
Tete - Kafaca bitik formsuz
Mertens - 1 mac var 3 mac yok
Kerem - bilinmez
Yani bu isimlerle rahat oyun imkansiz ve uyumsuzlar.

Ben olsam olasi AL eslesmesinden dolayi rakipleri zayiflatmak icin Sporting, Leverkusen ve Liverpool'dan 2'ser oyuncu cekerdim.

İsim değil oyuncu alalım. Fatih Terimin dediği gibi oyuncuların geçmişine para harcamayalım

İyi bir sol bek bulamıyorsak BAY'la devam edip orta sahaya güzel birini alak

Yahut orta sahaya iyi birini bulamıyorsak orada Kaan/Kerem ile devam edip iyi bir sol bek alak

İkisini de bulamıyorsak kiralık derinlik oluşturacak herifler alsak yeterli, parayı yaza saklayak

Kerem'de İcardi de filan hep güçsüzlük var. Ziyech ve Zaha'da da kondisyon ve tempo eksik. Mertens desen yaşı ortada. Fit olan tek adam Tete ama oda aşırı ham ve beceriksiz. Bakambu et mi balık mı oynamadığından göremiyoruz. Toparlarsak hücum hattımız formda denemez. Bunlara form tutturamayacaksak transfer bakılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt