GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3lü falan mümkün değil bence ya kademesi kayması pozisyon almalar bilmemneler haftalarca çalışmak lazım

gece uyku tutmadı arşivi karıştırırken denk geldim alşsdkalsd
1695077186052.webp

d6gewatrx1pb1.jpg

SL takimlarin harcamalari

Günaydın

Şöyle her şeyden memnun olmayı başaracağımız bir gün dilerim.

tsnin resmi sitesi bizimkinden güzel bu çağ dışı dandik site ne zaman modern hâl alacak geçmişte Unitedi taklit ediyoduk şimdi niye böyle oldu

2 yıldır isyan ettiğim bir husus - dün forma geyiği diye city sitesine girdim psg sitesine girdim.

adam gibi göze hitap ediyor. benim futbol ile ilgili gördüğüm en müthiş site EPL sitesi - al formatını. çak interaktif tablo fikstür falan.

hakikaten zor işler değil. Vasfi ya - Erden Bey'i arasakta desek böyle böyle - görseller benden kodlamayıda sen hallediver. Vaktim olsa harbi uğraşacağım ya şaka değil.

hatta burdan yola çıkalım Süper lig siteside yapıp TFF'ye satalım nasıl fikir ? 2 Kuntz maaşına hallederiz

Dün gece rüyamda; avrupa ligine kalıp, son 16 turunda Sevilla’yı evimizde 3-1 yendiğimizi gördüm. Zaha şov yapıyordu. Avrupa basını bizden ‘’Avrupa Fatihi Geri Döndü!’’ diye bahsediyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu j. hermoso amma coşmuş, kendisini devrim lideri sanıyor heralde. mal

Açıkçası resmi sitelerden çok artık twitter ve instagram sayfalarının hiti önemli hale geldi.

Orada üretilen içerikler ve etkileşim önemli.

Resmi sayfa 10-15 yıl önce en önemli yerdi. Ama ben son 10 yıldır toplam 10 defa girmişimdir biri az önce olmak üzere.

En son bi söz söylüyor video bitiyor:

Bence yabancilarin kolayca uyum saglamasinin nedeni kerem, bunu da es gecmemek lazim.

Bazen saç baş yoldurabilir ama şu takima ilk yazacagim 2 isim İcardi ve Kerem olur ..Zaha da gelse Tete de şov yapsa bu herif bir şekilde oynayacak..Benim uzuldugum nokta keremin belki yarısı kadar katkı veren Raşit kadar değer gormemesiydi..

🔥 Manchester United'da Brighton maçı sonrası soyunma odasında Bruno Fernandes ile McTominay arasında sorun yaşanırken, stoper ikilisi Lindelöf ile Martinez de kendi aralarında tartışma yaşadı. (The Sun)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt