GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deplasmanda ankaragucu ve bjk yi yenersek icerde puan kaybı olmaz şampiyon oluruz iki maç çok önemli. Özellikle ankaragucu tam öne geçmişken feneri baskı altına almalıyız.
Okan hocam sağ bek gelirse o maça torrera Kaan başla Bayern maçları gibi dağıtalım herkesi .

Hala mevzuyu fetö zeminine çekmeye çalışıyorlar. Devletin savcıları ne zaman hop bakalım diyecek bunlara? Terör örgütünün reklam işini mi ğstlendiler ne ayak?

fb alanya maçını alsa rize ve hatay maçlarına direk 3 puan yazardım fakat puan kaybı sonrası ismailin suyu ısınmaya başladı gibi. Palutta, Volkanda fb hocası olmak istiyor isoyu yemek için yatmayabilirler mi acaba. Zor bir ihtimal ama bunu yapmaları gerek.

fb alanya maçını alsa rize ve hatay maçlarına direk 3 puan yazardım fakat puan kaybı sonrası ismailin suyu ısınmaya başladı gibi. Palutta, Volkanda fb hocası olmak istiyor isoyu yemek için yatmayabilirler mi acaba. Zor bir ihtimal ama bunu yapmaları gerek.

Trabzon Hatay'ı tokatlarsa, o da puan almak için oynar.

şu halil olayını söylediğimde yazın bana demediğinizi bırakmadınız

bakın herifin gittiği hafta lider olduk!

uğursuz muşmula suratlıyı her gördüğümde sövüyordum
aynı duyguları babel içinde yaşıyordum

bu arada aa gelirse yönetime kankisi muzafferin oğlu hayatda gitmez ben şimdiden bunun derdindeyim önümüzde ki sene için

okan hocayı bu sezon bi kere övdüm
bayerne kopenhaga hataya yenildik
daha beter eleştireceğim daha pisleşeceğim :)

Aziz yıldırımın feto projesi olduğunu iddia ettiği kişinin feto propogandası yapmasına şaşırdık mı? Şaşırmadık.

Kendisi platin sponsoru olan, yöneticisi feto borsasında savcılara rüşvet vermekten dolayı davası olup davalara katılmayan herifler övmeyecek de biz mi öveceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt