GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kağıt üzeri gerçekten güzel de bu oyunu oynayabilmemiz için,

mertens'in yerine mertens'in 30 yaşındaki hali ve demirbay yerine de felipe melo gibi bir adam lazım (yerden-havadan, gerektiğinde stoperi de 3leyebilecek).
Yani önümüzdeki sene için daha mantıklı geldi bana da üçlü diziliş, Mertens ve Demirbay yerlerini bu sisteme daha uygun adamlar ile doldurabilirsek neden olmasın

hocanın 6 tane yardımcısından birisi şunu düşünse ve uygulasakeşke ,interi bilenler bilir bu sistemin benzerini oynuyorlar dönüşlerde rakibi 5li karşıladıkları icinde uzaktan şut harici nerdeyse pozisyon vermıyorlar geçişler dahil
ortasahada 5li oluyor hucum ederken
ki kadromuzda cok uygun ve takımın yükü 2 kişi üzerine binmez ama okan hoca maalesef inatçı bir yanı var sisteminde hiç gevsemıyor daha 1 kere bile 3lü ortasahaya bile geçmedi
Bana şu kısım mantıklı geliyor, kadromuza uygun gerçekten.

3 tane çok iyi stoperimiz var, Abdülkerim ve Davinson top kullanmayı bilen, ayağı temiz hücuma katılmayı seven oyuncular, ortalarında tertemiz bir savunmacı Nelsson

Barış Alper ve Köhn atletik, dinazmi olan oyuncular her ikisi de geniş alanlarda hücum etmeyi seviyor her ikisi de savunma zaafları olan oyuncular

Zaha artık sol çizgide oynayabilmekten çok uzak, kaleye yakın oynadığında o tertemiz bitiriciliği ile iş yapabileceğini de gösterdi

Tabii aklıma sinmeyen yanları da var mesela Demirbay ve Mertens ikilisi bu tempoyu 90 dakika taşıyabilecek durumda değiller ama önümüzeki sene 4-2-3-1 ile devam etsek bile bu 2 adamın yerine yine transfer gerekecek belki de bu sisteme uygun adamlar eklenirse devamı da gelebilir

tm değeri düşük gibi. sence ilgileniyor muyuzdur yaz için
Bizim Scout ekibi iyi bence.Tiago Santos'ta öyleydi Lille ucuza aldı beğeniliyo da orda.Lille'in hocası da çok beğeniyo bu oyuncuyu.Hatta geçen şu Yusuf Yazıcı'nın psg Maçı'nda ki attığı golde şu pozisyonu sosyal medyada beğenenlerin fazla olduğunu gördüm..

Bizim Scout ekibi iyi bence.Tiago Santos'ta öyleydi Lille ucuza aldı beğeniliyo da orda.Lille'in hocası da çok beğeniyo bu oyuncuyu.Hatta geçen şu Yusuf Yazıcı'nın psg Maçı'nda ki attığı golde şu pozisyonu sosyal medyada beğenenlerin fazla olduğunu gördüm..

Thiago Santos çok iyi fırsattı boey sonrası için. Ama bizde o dönem boey olduğu için kaçırdık tabi.

aynisina buldum ben

sport recife de oynayan Pedro Lima 17 yasinda

Ekli dosyayı görüntüle 235210

Özetini izledim yine, o kadar net goller kacirdik ki inanilmaz… ortaya pas atsa %100 gol, kalecinin üstüne vuruyor, futbol iq su düsük buna kabullenmek lazim

Kendi kendimizi yendik, sansizlik da vardi icerde kopenhagi rahat yenebilirdik, manu icerde net penaltimiz verilmedi vs… (üzülerek)
sırf kişisel değil - hep bahsettiğim ofans oyuncundaki oyuncuların tamamı kendi dünyalarında - birbirlerinin meziyetlerinş / koşularını tahmin edemiyor - ön göremiyorular.

mesela tete yerine koşan icardi olsa - kerem daha topa yaklaşmadan bunu algılar o pası çıkartırdı. Tete'yi bilmiyor hareketlenir miiii koşuya devam eder miii izler miii ne yapar bilmiyor . Bu kerem üzerinden değil tüm ofans üzerine bir eleştirim. İcardi hariç sağında solunda kim ne yapıyor farkında olan yok hücum ederken.

A Spor'da beşiktaş muhabiri yakın zamanda oynanacak olan Galatasaray maçı camia hedef olarak gördüğü için o Maç'a kadar Santos ilk 11 düzeninde değişikliğe gidecek dedi.Orta saha 2lisi Al Musrati-Gedson forvette Aboubakarla Muci oynayacakmış.Semih'i sol kanada atıp sağ kanatta da Rashicayla beraber 4-4-2yle çıkacaklarmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt