- 17 Ağustos 2009
- 44.168
- 33.280
- 3.448
Gereksiz yere oyuncuları motive etmeyi bırakın artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl gereksiz montaj görüntüler üstünde Icardi'ye 1 maç ceza verdirdiler maça saatler kala açıklandı bu saatten sonra savaşsa savaş 1 adım geri atılmamalı.Gereksiz yere oyuncuları motive etmeyi bırakın artık.
Nasıl yani susalım mı, bizim oyuncu yapsa neler olurdu bir düşün istersen onu yapan oyuncumuz derbide cezalı olurdu bu ülkede akla.hayale gelmeyen herturlu pisliği yapacaksın başka yolu yok burası Finlandiya degilGereksiz yere oyuncuları motive etmeyi bırakın artık.
Nasıl gereksiz montaj görüntüler üstünde Icardi'ye 1 maç ceza verdirdiler maça saatler kala açıklandı bu saatten sonra savaşsa savaş 1 adım geri atılmamalı.
Kulüp yapsın şu işleri arka planda bu hesaplar değil. Onu diyorum ben.Nasıl yani susalım mı, bizim oyuncu yapsa neler olurdu bir düşün istersen onu yapan oyuncumuz derbide cezalı olurdu bu ülkede akla.hayale gelmeyen herturlu pisliği yapacaksın başka yolu yok burası Finlandiya degil
Sessiz bir ortam varken kulüp yaptığı zaman etkisiz kalır muhtemelen Icardi'de rakipler gündem yapmasaydı hiçbir şekilde ceza bile almayacaktı.Kulüp yapsın şu işleri arka planda bu hesaplar değil. Onu diyorum ben.
Denk geldiğim maçlarda (En az 4-5 maçını izlemişimdir) ulan tam aradığımız topçu dediğim bir adam.Aradığımız 8 numara sheffield uniteddan Gustavo hamer takımı küme düşüyor ama adam muazzam bir adam dribling agresiflik skor yapma tabi 17milyona aldılar sene başı
@Hasan Bekir @Ali Bektaş Izledinizmi
Doğru, fakat ortada kulüp yok Okan Hoca ve oyuncular var başkan denen adam seçim derdine düşmüş, erdeni susturmuslar o yüzden mecburuzKulüp yapsın şu işleri arka planda bu hesaplar değil. Onu diyorum ben.
Ben düzenli epl takip ediyorum bu adam bu sene çok dikkatimi çekti, boyu kısa ama çok güçlü ve teknik üstelik takımı küme düşüyor ama tabicok pahalı olur 17milyona aldı sheffieldDenk geldiğim maçlarda (En az 4-5 maçını izlemişimdir) ulan tam aradığımız topçu dediğim bir adam.
Diğer oyuncularımız da orta saha olarak biraz kısa tek dezavantajı o olur ama sezon sonu bu tarz bir adam almak şart oğlu şart. Artık yeter 2 yıldır Torreira'nın yanına düzgün full paket bir orta saha koyamadık.
Fbliler cok fena algi kasiyorlar sosyal medya da bizim taa 20 sene once ki pozisyonlari verip kendi beles penaltilarini unutturmaya calisiyorlar
Bu federasyon gidene kadar ulke futbolu durdurulmali.bu salyali kopekler sampiyon biz olunca iç karisiklik bile cikarma potansiyeline sahipler.
Bir şekilde alınması lazım. Eğer lig içinden talibi olmazsa bizde bence sezon sonu para olacak. Gidip bu adama yatırmamız lazım. Zaniolo'nun satışı hala olabilir. Şu an o transferde -10 durumundayız. 20 civarına İtalya'ya satsak süper olur. Boey'den gelen para bankalar birliğine falan gitse bile hala satabileceğimiz oyuncular var. Zaha, Tete falan bu adamlara mutlaka teklif gelecektir. Yani paramız olacak opsiyonlu kiralık falan bir şekilde zorlamamız gereken bir adam.Ben düzenli epl takip ediyorum bu adam bu sene çok dikkatimi çekti, boyu kısa ama çok güçlü ve teknik üstelik takımı küme düşüyor ama tabicok pahalı olur 17milyona aldı sheffield
Tatava yapmayalim knks. Kasa dolum islemine baslayalimBunlar nerde 1 Galatasaraylı var onu hedef alıyolar.Şimdi de Şahan Gökbakar'ın yeni filmine ilgi az diye haber yapmışlar.Haberi yaparkende kendi filmleri arasında başlangıçta en az seyircili film olarak yazmışlar ki genelde film çıkalı daha 2 hafta bile olmamış yav![]()