GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem ' in arabası taşlanmış . Ulan son düzlüğe girdik bırakın futbolcuları germeyi ya

zahanın arabası taşlansa ohhh çekecek tiplere iyi yapmışlar

yerle yeksan olsun bu kulup

vaybeeee sinan denen it kale arkasına koşmuyormuş diye paylaşmış zahayı
zaha yüzünden elenmişiz
kerem ise muhteşemmiş :)

daha dün saç yanında indirekt tüm gs camiasına ana avrat sövdü
sessiz sessiz dinliyordun kılıbık korkak it

Evet gerekirse kiralanarak gerekirse fesh edilerek seneye takımdan gönderilmesi gereken yabancı ve yerli oyuncu sayısı fazla.

Bunlar da genellikle yedek kulübesinden oluşuyor. Yedek kulübesi dediğin o kadar önemli bir şey ki; y çok yetenekli ama genç oyuncuları rotasyon için tutarsın o kulübede, ya da çok iyi futbolcu olmasına rağmen artık yaşı vardır o yüzden kullanırsın. Mertens ilk 11 değil, yedek kulübesi oyuncusudur. Kerem Demirbay 11 değil yedek kulübesi oyuncusudur, Kaan Ayhan vs vs bunlar bu takımın yedekleridir asla ve asla ilk 11 gözüyle bakılmamalıdır.

Vasat üstü oyuncuların anlık birkaç iyi performansına gözünüzün aldanıp onları baş tacı yapma huyunuzdan vazgeçin. Kaan Ayhan'ı çok severim tekniği iyidir, iyi pas atar ama kendisi vasatüstü bir oyuncudur. Barış Alper, bu elemanı sevmemek mümkün mü deli gibi çalışkan, bireysel anlamda çok gelişti doğru ama bir kanat oyuncusu olarak hala vasatüstü.

Kriter şu Premier League'nin 8. 9. sıradaki takımın gelip de TR'deki herkesi tokatlayacağı lig olmasın artık. 200 M. değerindeki kadrolarla hiçbirimiz Premier League'de ilk 10'a bile giremeyiz zaten 10. haftada ciğerimizi elimize alırız.

Bu kulübe 2. bir devrim gerekiyor ve maalesef Jupp Derwall ayarında bir adam getirmek mümkün değil.

Devre arasında yönetimin tutumunu eleştirirken saçma sapan tepkiler geliyordu. Kadronun rotasyonunun dar olduğunu söylerken millet UEFA Kupası hayali kuruyordu. Hey gidi heyy. Söyleyecek bir şey yok bugünlere takımı yönetim taşımadı hoca taşıdı. O da bir yere kadar umarım ligde patlamayız zira öyle bir şey olursa çok yazık olur. O kadar emek heba olur, yapılan doğru işler tek kalemde silinir...

@Cafer Güney ile hafta içi Nelsson hakkında konuşurken Sanchez'in hatalarından yakında gol yiyeceğiz demiştim. Allah'tan lig maçına denk gelmedi. Umarım aklını başına alır ve savunma oyuncusu olduğunu hatırlar. Herkes önce kendi işini yapsın ekstralara girmeye gerek yok.

@Cafer Güney ile hafta içi Nelsson hakkında konuşurken Sanchez'in hatalarından yakında gol yiyeceğiz demiştim. Allah'tan lig maçına denk gelmedi. Umarım aklını başına alır ve savunma oyuncusu olduğunu hatırlar. Herkes önce kendi işini yapsın ekstralara girmeye gerek yok.
oynayacaksa sağ bek oynamalı yoksa yedeğe

oynayacaksa sağ bek oynamalı yoksa yedeğe
Abi saçmalamayın şu an en iyi stoper kendisi.
Oynamalı ama onda da gevşeklik var herif çıkıyor sağ açığa gidiyor, sonra hoca dahi oluyor ben sevmiyorum böyle işleri işte ilk olarak bunlar olmayacak.
Takımda zaha dahil 3 forvet oyuncusu var birde barış 4 tane maçın içinde sanchez, abdül forvete gidiyor kafaya.
Abi bu net disiplinsel bir olay bak.
Büyük sorun burada teknik ekip tarafından biraz ciddiyet gerekiyor

Davinson oynamasın da Markao gibi adamlar savunmamıza ecel terleri döktürsün

Zaha'yı Türk yapıp ismini Baha koymalıyız.

Davinson sağ bek oynasın derken şöyle bir oyun planından bahsediyoruz;

Sağ beke Davinson'u koyup sola Köhn'ü yerleştirdikten sonra yerleşik savunmada 4'lü karşılayıp ama hücuma çıkarken Köhn'ü en uca gönderelim sol kanat gibi takılsın. Kerem zaten bekinin önünü açacak şekilde içeri girip İcardi'nin yanına gidiyor. Akan oyunda kontra ataklara karşı da geride 3 stoper (Davinson, Nelsson, Abdülkerim) ile bekleriz Apo daha sola kayıp Köhn'nün arkasını süpürür.

Köhn'ün hücum aksiyonları şu aşamada gayet yeterli duruyor. Sağ kanattan, sol kanata göre daha az oyun kurup soldan sağa Barış Alper'e hem Apo hem Kerem Demirbay diyagonal toplar atar. Barış'ın fizik gücü ile oradan da bir şeyler çıkarırız. Bu dar kadro rotasyonu ile aklıma gelen tek çözüm bu.

Davinson sağ bek oynasın derken şöyle bir oyun planından bahsediyoruz;

Sağ beke Davinson'u koyup sola Köhn'ü yerleştirdikten sonra yerleşik savunmada 4'lü karşılayıp ama hücuma çıkarken Köhn'ü en uca gönderelim sol kanat gibi takılsın. Kerem zaten bekinin önünü açacak şekilde içeri girip İcardi'nin yanına gidiyor. Akan oyunda kontra ataklara karşı da geride 3 stoper (Davinson, Nelsson, Abdülkerim) ile bekleriz Apo daha sola kayıp Köhn'nün arkasını süpürür.

Köhn'ün hücum aksiyonları şu aşamada gayet yeterli duruyor. Sağ kanattan, sol kanata göre daha az oyun kurup soldan sağa Barış Alper'e hem Apo hem Kerem Demirbay diyagonal toplar atar. Barış'ın fizik gücü ile oradan da bir şeyler çıkarırız. Bu dar kadro rotasyonu ile aklıma gelen tek çözüm bu.
Tamam da bu aslında dolaylı yoldan üçlü oynamak oluyor

Bunu sadece Sparta Prag maçında çaresiz olduğumuz ara denedik

Hoca iki bekin de sürekli bindirmesini istediğini geçen basın toplantısında söyledi

Bu yüzden Köhn'den çok memnunum falan dedi. Orada Kaan falan oynadığında da bindirmesini istiyor

Tamam da bu aslında dolaylı yoldan üçlü oynamak oluyor

Bunu sadece Sparta Prag maçında çaresiz olduğumuz ara denedik

Hoca iki bekin de sürekli bindirmesini istediğini geçen basın toplantısında söyledi

Bu yüzden Köhn'den çok memnunum falan dedi. Orada Kaan falan oynadığında da bindirmesini istiyor
Kısmen denedik de o maçta hem 10 kişiydik hem Nelsson hem de Köhn yoktu.

Davinson'un zaten savunma yaptığı yok bari sağ tarafta takılsın da göbekten çok delinmeyelim.

Hücumda zaten kafasına göre bindiriyor.

Son düzenleme:
Tüm branşlarda elimizde bir tek lig kaldı. Basket, voleybol da katılınca hatta katılmasa bile Yönetim bu yıl net sınıfta kaldı. Hocaya birşey demiyorum zaten artısı olmuyor, yıldızlar sustuğunda hiç bişey yapamıyor hoca. Geçen yıl da aynı şeyleri söylüyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt