Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.359
- 101.584
- 5.238
İlk kez sinan yilmaz
Zaha, sahaya sadece çalım atmak için çıktığını düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk kez sinan yilmaz
En yapamadigi sey de o isin komik tarafiZaha, sahaya sadece çalım atmak için çıktığını düşünüyorum
oynayacaksa sağ bek oynamalı yoksa yedeğe@Cafer Güney ile hafta içi Nelsson hakkında konuşurken Sanchez'in hatalarından yakında gol yiyeceğiz demiştim. Allah'tan lig maçına denk gelmedi. Umarım aklını başına alır ve savunma oyuncusu olduğunu hatırlar. Herkes önce kendi işini yapsın ekstralara girmeye gerek yok.
Abi saçmalamayın şu an en iyi stoper kendisi.oynayacaksa sağ bek oynamalı yoksa yedeğe
Daha iyi anlatilamazdi![]()
galatasaray futbol takımı
top kaybı ve rakibin geçiş hücumuyla karşı karşıya kalıp golü atması şeklinde devam eden bir süreç var 1.5 senede ve 30 maç civarı bu yaşandı, rakip attı, atamadı işlerine girmeden. seviye fark etmede...gss.gs
Sağ bek oynasın zaten şu an.oynayacaksa sağ bek oynamalı yoksa yedeğe
Tamam da bu aslında dolaylı yoldan üçlü oynamak oluyorDavinson sağ bek oynasın derken şöyle bir oyun planından bahsediyoruz;
Sağ beke Davinson'u koyup sola Köhn'ü yerleştirdikten sonra yerleşik savunmada 4'lü karşılayıp ama hücuma çıkarken Köhn'ü en uca gönderelim sol kanat gibi takılsın. Kerem zaten bekinin önünü açacak şekilde içeri girip İcardi'nin yanına gidiyor. Akan oyunda kontra ataklara karşı da geride 3 stoper (Davinson, Nelsson, Abdülkerim) ile bekleriz Apo daha sola kayıp Köhn'nün arkasını süpürür.
Köhn'ün hücum aksiyonları şu aşamada gayet yeterli duruyor. Sağ kanattan, sol kanata göre daha az oyun kurup soldan sağa Barış Alper'e hem Apo hem Kerem Demirbay diyagonal toplar atar. Barış'ın fizik gücü ile oradan da bir şeyler çıkarırız. Bu dar kadro rotasyonu ile aklıma gelen tek çözüm bu.
Kısmen denedik de o maçta hem 10 kişiydik hem Nelsson hem de Köhn yoktu.Tamam da bu aslında dolaylı yoldan üçlü oynamak oluyor
Bunu sadece Sparta Prag maçında çaresiz olduğumuz ara denedik
Hoca iki bekin de sürekli bindirmesini istediğini geçen basın toplantısında söyledi
Bu yüzden Köhn'den çok memnunum falan dedi. Orada Kaan falan oynadığında da bindirmesini istiyor