GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayalimdeki 12 yabancı

1) Kaleci (Muslera yahut ayrılmak istiyorsa veliahtı)
2) Sağ bek (Doue/Wan-Bissaka tarzı defansı iyi olan git gel yapabilen U-27 topçu)
3) Davinson
4) Nelsson (Giderse yerine benzer şekilde defans uzmanı biri, atletizm ve teknik ikinci planda olmalı)
5) Köhn
6) Torreira
7) 8 numara (90 dk iki ceza sahası arası gidip gelebilen ve ikili mücadele kazanma uzmanı, dribblingle topu ikinci bölgeden üçüncü bölgeye taşıyabilmesi iyi bi ekstra olur, ekstra bir playmakerlığa gerek yok)
8) 10 numara (Mertens veliahti, en az onun kadar çalışkan, pres bilen, oyun zekası yüksek, bağlantı oyunu uzmanı, hücum yönlendirebilecek biri; şutla ve/veya duran topla kilit açabilmesi iyi bir ekstra olur)
9) Orta saha özellikli gelişime açık kanat (dakikaları yerli kanatlarla paylaşmalı)
10) Hızlı, çalım atabilen, çizgiye inen gelişime açık kanat gibi kanat (dakikaları yerli kanatlarla paylaşmalı)
11) Icardi
12) Pivot santrfor, ya iyi karakterli kendine bakan profesyonel veteran ya da gelişime açık bir çocuk (dakikaları sınırlı olacak Icardi'den ötürü)

Genel kadroda bir denge gözetilmeli. Her mevkide iki adam olsa bir de ekstradan defans jokeri, orta saha jokeri ve hücum jokeri olsa tamamdır. Altyapıdan çocuklara da dakika verip bu derinlik sağlanmalı

rashicanın alınmasını savundum hep yazın

ama şu gs beni almıyorsa rakibine gideyim diyen topçudan bi zıkkım olmaz olmadıda

önce karakter sen gsyi çk seviyorduysan rakibine gitmezsin

misal mertens juveye gitmedi napoli istememesine rağmen

karakterli adam değilmiş
onun için arkasından hiç bakmadım

bugün bize özel olarakda bilenmiş yoksa ligde leş atıyor

ciğeri beş para etmez bir adam

köhn çok ara bıraktı rashicaya
birazda kerem yüzünden bugün ilk yarı özellikle 4-5 kere ikiye bir kaldı

barış yardım ettiği için kaan mesela semihin hep dibinde bitti

dibinde bittiğinde zaten adım attırmıyorsun

rashicanın geniş alan bulması oyununu yükseltti

Az önce izleyebildim. Orhan Uluca, Okan Hocaya ve yönetime karşı keskin yorumlar yapmaktan kaçınan bir yorumcudur. 45:05 den itibaren söyledikleri, transferin ve hatta sezonun net özetidir. Transfer döneminden beri anlatmaya çalışıp da zaman zaman limit, FFP filan diye çemkirmelere maruz kaldığım hususları gayet güzel dile getirmiş...

R.Madrid güle oynaya şampiyon neredeyse lig bitti
Ama hala Arda gulere şans verilmiyor
(e.belozoglu) heryer leş gibi intikam kokuyor hele bi yaz gelsin bakalım

Bu sene şampiyon olmak inanılmaz önemli bir hale geldi.

Açıkçası bu sene şampiyon olduktan sonra önümüzdeki sene olamasak da önemli değil benim nezdimde.

Abi şöyle şeyler yazmayın ya bir şeyi de abartmadan anlatın valla bura çok çekilmez oluyo şöyle postlar okudukça. Bu arada genel hatlarla üçlü denemesine dair söylediklerine katılıyom bunla beraber bugün Kaan hayli iyiydi diye düşünüyom. Tabii benim adıma maçtan sonra konuşmak kolay
Bu maçtan sonra yazmak garip olmuş Ali ama dediğim şey oluyor maalesef. Yanında oynadığı stoperi çok fazla zora sokan birisi Sanchez. Ben stoper olsam asla yanımda oynamasını istemem. Topu iyi kullanabilen oyuncuları olan her takım onun fütursuzca ileri çıkışlarını boşa düşürüp Nelsson ile forvet oyuncularını baş başa bırakıyor.

Dünkü maçta bile Ghezzal'ın pozisyonunda yine ortalarda yok. Adam paylaşımını Nelsson ve Köhn en efektif şekilde yapmaya çalışmış ama mecbur kaymalardan dolayı Ghezzal boşa düşmüş. Eksiklerini söylemek bence çok normal bir şey. Dün yine 3-4 tane çıkarken basit pas hatası yaptı birisi kaleye girse Gümrük maçındaki gibi neler yaşanırdı kim bilir? Klasik maç sonu övgüler gelince herkes yine o yöne kaydı...

24-25

......................................MUSLERA..............................
YABANCI......SANCHEZ.....NELSSON.....KÖHN
.........................TORREİRA......YABANCI..............
YABANCI..................YABANCI...............YABANCI
.........................................İCARDİ.......................................

.......................................GÜNAY..............................................
KAAN..............EMİN..............ABDULKERİM......RIDVAN
.......................YERLİ.......DEMİRBAY/BERKAN............
YUNUS/BARIŞ.......YUSUF YAZICI............KEREM.........
..............................YABANCI/ERENCAN.............................

Planlamayı bu doğrultuda yapmalıyız . Bütün yabancılar ilk 11 oynayacak diye bir durum yok . Yedek kulübesine ne kadar sağlam türk varsa doldurmalıyız .

24-25

......................................MUSLERA..............................
YABANCI......SANCHEZ.....NELSSON.....KÖHN
.........................TORREİRA......YABANCI..............
YABANCI..................YABANCI...............YABANCI
.........................................İCARDİ.......................................

.......................................GÜNAY..............................................
KAAN..............EMİN..............ABDULKERİM......RIDVAN
.......................YERLİ.......DEMİRBAY/BERKAN............
YUNUS/BARIŞ.......YUSUF YAZICI............KEREM.........
..............................YABANCI/ERENCAN.............................

Planlamayı bu doğrultuda yapmalıyız . Bütün yabancılar ilk 11 oynayacak diye bir durum yok . Yedek kulübesine ne kadar sağlam türk varsa doldurmalıyız .
Muslera-nelson gider bence

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

prag eşleşmesi + kupadaki karagümrük maçı + içeride kazandığımız antalyaspor maçı bende kekremsi bir tat bıraktı yahu.

haydi biri avrupa maçıdır, 10 kişi kalındı vs diğeri de yarım yamalak kadroyla çıkılan bir kupa maçıydı ok ama kazandığımız antalya maçında da, dünkü bjk maçında da fena oynamadık desek de maçları koparamadık.

defansif anlamda iyiyiz ancak hücum beni çok düşündürüyor. antalya ve bjk maçlarını kazandık ama yarın rize maçında allah korusun bir kaza kurşunu gol yersin koparamadığın maçta.

icardi formsuz durumda (muhtemelen sakatlığı devam ediyor) ve yedekten skoru değiştirebilecek bir alternatifimiz yok.
tete ve zaha'dan hala katkı alamıyoruz.
kerem bir iyi, bir kötü.
tamamen barış ve mertens'in eline bakıyoruz skor almak için.

bu yüzden hücum seti ile çok nadir gol buluyoruz. attığımız gollerin çoğu ya duran toptan, ya penaltı, ya rakibin bireysel hatası ile oluyor.

bu işlere bir çözüm bulmamız lazım. hep 10 maç kaldı diyoruz ama bence finale 8 maç kaldı. 4 iç saha 4 deplasman (2 istanbul içi + 2 anadolu).

umarım bu durgunluğun sebebi yorgunluktur. koskoca 2 ayda sadece 2 kere şehir dışına çıkacağız. tek kulvardayız. bol bol dinlenme fırsatı bulunacak. artık toparlayalım lütfen.

kötü oynuyoruz demiyorum bu arada ancak bu haftalarda gs öyle bir mod açmalı ki karşı tarafın da gardı düşsün.

geçen seneki gibi "biz bunlarla baş edemeyiz" duygusunu 2-3 maç verdik mi, zaten puan ve fikstür avantajımızın bulunduğu bu durumda ortada fb falan kalmaz zaten.

Şu maaşlar ödenmiyor falan derbi öncesi çıkan haberler yalanlandımı?

iyi bari kazanamama serisi falan kalmadı kimseye karşı okan hocam sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt