GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens'i 45 dakikadan fazla oynatmasa ligde 4-2-3-1 oynatması kötü bir şey değil.

Avrupa'da kalan maçların hiçbiri 4-2-3-1 ve önde baskıya uygun değil orasına katılıyorum.
Mertensi 2.yarı oynatsak daha etkili olur gibi. 2.yarılarda ofansımız genelde düşüyor, ateşleyici güç olur bence

Oynamaması lazım işte sorun orada. Pres delisi olmaya gerek yok. Adamın 2-3 maç sonra bi yeri atacak bi sezon faydalanamayacağız bu sefer

Pres oyunu oynuyoruz ve mertens dışında bu işi yapacak bir adam yok, istesek de istemesek de oynayacak, iyi de oynuyor bence, ben kesmem, Okan buruk kafasına silah dayansa formasyon değiştirmez, ancak 5 maç üst üste kaybedersek belki düşünebilir

Mertensi 2.yarı oynatsak daha etkili olur gibi. 2.yarılarda ofansımız genelde düşüyor, ateşleyici güç olur bence
Onu bunu bilmem herkes özel çalışma yapacak i kiloları verecek kondisyon yapacak milli maç arasida geliyor. Çocuk avutmuyoruz burda.. hocaysan yapacaksın yaptiracaksin bunları sakın ha tatil filan verme

Çok saçma yorumlar görüyorum. Kopenhag'a karşı çok rahat pozisyonları kaçıran bizdik. Kopenhag'ın gol dışında pozisyonları yoktu ki gollerde de en hatalı isimlerden Muslera. Her geçen gün takımın oyunu iyiye gidiyor. O yüzden yine gereksiz yangın yapılıyor. Eleştiri gelişmek için mutlaka olmalı lakin eleştirinin dozajı önemli bizim taraftarların derdi GS'nin iyiliği değil.

Çok saçma yorumlar görüyorum. Kopenhag'a karşı çok rahat pozisyonları kaçıran bizdik. Kopenhag'ın gol dışında pozisyonları yoktu ki gollerde de en hatalı isimlerden Muslera. Her geçen gün takımın oyunu iyiye gidiyor. O yüzden yine gereksiz yangın yapılıyor. Eleştiri gelişmek için mutlaka olmalı lakin eleştirinin dozajı önemli bizim taraftarların derdi GS'nin iyiliği değil.
Hocanın oyuncu degistirmelere dikkat etmesi lazım. 2 Golü yemeden hamle yapması lazimdi

dediklerine macin ilk 35 dakikasina kadar katiliyorum.

ama ondan sonra kirmizi karta kadar yoklari oynadik. Boksta lucky punchi arayan boksör gibiydik dün.

oyun planinda geriye düsmek de olmali.

bence kondisyon eksikligi de var.

Hocanın oyuncu degistirmelere dikkat etmesi lazım. 2 Golü yemeden hamle yapması lazimdi
2. devreye en kötü Mertens yerine Oliveira ile 4-3-3'e dönmeliydi hatta Ziyech-Tete değişikliği de olmalıydı. Ama oyuncuları maç devam ederken ıslıklamak ağır eleştiriler, hakaretler, küfürler. Bunlar normal değil. Her maç oyunun üstüne koyduğumuzda gerçek yani hani. Her zaman zor golleri atan İcardi çok daha kolay golleri atsaydık çok rahat maç olacaktı yani.

dediklerine macin ilk 35 dakikasina kadar katiliyorum.

ama ondan sonra kirmizi karta kadar yoklari oynadik. Boksta lucky punchi arayan boksör gibiydik dün.

oyun planinda geriye düsmek de olmali.

bence kondisyon eksikligi de var.
Bunda oyuncuların birbiriyle doğru dürüst oynamaması da önemli neden. Lakin her maç üzerine kattığımızı düşünüyorum. Kopenhag'a normalde pozisyon vermiyorduk. Muslera'nın yediğimiz 2 golde de ciddi hatası var. 2. pozisyon tamam takımca bir hata ama orada da Muslera'nın hatalı çıkısı olmasa o hatayı yetişen oyuncular kapatabilirdi. Zaten bunun dışında Kopenhag'ın pozisyonu yok.

Dün oynadığımız topu 1 ay önce oynuyor olsak Molde'ye 3, Zalgiris'e 5 atardık yav. Neyle neyi kıyaslıyor millet anlamadım. Transferde de sezon hazırlığında da alınan bir riskti bu, çok açık.
Dun iyi bir 30 dakika oynadık. Golu yedikten sonra golu atana kadarki bölümde yaklaşık 50 dakika boyunca gayet kotu oynadık. Özellikle ikinci yari golu atana kadar hiç birsey oynamadık, Kopenhag çok rahat bir galibiyet alacaktı. 90 dakikalık maçta 30 dakika iyi oynayıp iyi oynadık diyemeyiz.
Ilk golu biz atsaydık fark olurdu demekte yanlış; Molde maçının başında one geçmemize ragmen çok zor bir maç olmuştu.

Konferansta ki takimlara baktim da febe en az yari final yapmazsa basarisiz sayilir yav. Okadar kek 1 turnuva

Dun iyi bir 30 dakika oynadık. Golu yedikten sonra golu atana kadarki bölümde yaklaşık 50 dakika boyunca gayet kotu oynadık. Özellikle ikinci yari golu atana kadar hiç birsey oynamadık, Kopenhag çok rahat bir galibiyet alacaktı. 90 dakikalık maçta 30 dakika iyi oynayıp iyi oynadık diyemeyiz.
Katılmıyorum. Kopenhag'ın pozisyonu yoktu maçta 2 gol dışında. Üretmekte zorluk yaşadık bu eleştirine katılırım. Laikin ilk yarıda 5 tane çok net pozisyonun vardı yani o pozisyonlardan golü atsaydın çok farklı maç olacaktı.

Dün beklentiler belliydi sinirlenilmesi normal ama hakikaten bu takımın beraber oynama ve fiziksel olarak üst seviyeye çıktıktan sonra bırakacağı tat bambaşka olur o yüzden sabredelim. Zaha %30, Ziyech %50, Icardi %60, Tete %60, Angelino %50, Ndombele %40 bunlar ne zaman %100 olur o zaman futbol anlamında rezistal sunarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt