GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun sıkıntısı yetenek veya kalite seviyesi değil ki adamda kronik sakatlık sorunu var.

Yanlış transfer değildi hatta o dönem onların tam ihtiyacı olan bir oyuncuydu.

Bayern onu bırakmazdı yıllardır sezonda 20 maç oynayan Coman'a bakıyorlar.

Renato hep oynamak istediğinden dolayı sağa sola kiraya gitti sonrasında çıkışını da yaptı ama işte sakatlık belası adamın peşini bırakmıyor. Bazı oyuncuların kaderi oluyor bu sakatlıklar yapacak bir şey yok.

nurullah'ın da dediği gibi, o çocuk quality'den değil, sakatlıklardan olmadı.

ya boey de bir bakarsın tutmayabilir, sonuçta bu işin mental tarafı da var. ancak 1 oyuncuya iyice analiz etmeden 30 milyon verecek kulüp değil bayern.

ayrıca 1 ay içinde 30 m eur verdiği bir oyuncudan vazgeçecek kadar bir "türk" kulübü de değil.

Hatay macindan baslayarak acimadan gidecek takim, yarin pasayi yenersek butun serileri alt ust ederiz bukadar eminim

icerdeki fb macina kadar 1 maglubiyet 1 tane de beraberlik hakkimiz var

bjk macini kazanmamiz cok önemliydi

icerde fbyi yarim sifir bile yensek sampiyonuz diye biliyorum ben averajdan dolayi

spor programlarinda kimse bahsetmiyor ama bu avantajdan ya da ben yanlis biliyorumdur

a) Aynı puana sahip takım sayısı iki ise;

I. Önce bu iki takımın kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne bakılır,

II. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa bu müsabakalardaki gol averajına bakılır. (Bu müsabakalarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.)

III. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa, genel puantajdaki gol averajına bakılır

IV. Takımların gol averajları da eşit ise daha fazla gol atmış olan takım üstün sayılır.

Ulan bu mevzuyu feto kumpasi diye yedirdiler millete.
okumayı araştırmayı sevmeyen biat kültüründe everest zirvesinde bi toplum olduğumuz sürece hakettiğimiz gibi yönetilmeye devam ederiz

IMG_0598.webp

Peter Griffin reis meşaleleri yakmış

galatasaray'ın 2001 yılında real madrid'le oynayacağı şampiyonlar ligi çeyrek final maçından üç gün önce beşiktaş maçı vardı. erteleme talebi beşiktaş ve fenerbahçe tarafından reddedildi.

Bunu yeni gördüm gerçek mi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt