- 12 Haziran 2015
- 36.274
- 31.955
- 2.693
İnşallah puma değil adidastır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah puma değil adidastır
Değişiklik için 58. dakikayı beklemesi facia yav. İkinci devreye iki değişiklikle girmeliydi zaten. Oyunu okuyamadığı gibi rakibi ve kendi takımını da okuyamıyor. Fahiş teknik hatalar yapıyor. Bunlar Timur'un hatası değil. Teknik direktörün hataları. Önde pres yaparken arada devasa boşluklar bırakıp pozisyon yemek Timur'un hatası değil. Molde TD'si bile bunu dile getirdi. Önde pres oyununu oynatamıyor. Maç kötüye giderken okuyamıyor. Oyuncularının form durumunu kestiremiyor. Rakibin fizik gücünü algılayamıyor. Bunlardan Erden Timur sorumlu tutulamaz.adam oyunu okuyamıyor ve bir sistemi yok diye suçlu erden timur olmuş yine)))
size ezik, kalitesiz topçular müstehak
bu takımın bir tane sorunu var o da hocası başkada yok
Bu tarz konuları yıllardır konuşuyoruz zira çoğu kronikleşmiş problemler. Özellikle kalıplaşmış bir takım fikirler var taraftar güruhları arasında. Bunları kırmak falan imkansız. Üstüne bir de dönemsel sıkıntılar yüzünden tümevarılarak geliştirilen yanlış fikirler var. Misal Belmas dönemi buna net örnek. Eksik kurulan bir takım olmasına rağmen o dönem, taraftar kafasında genç topçu alınca 13. oluyoruz o zaman isimli topçu alalım diye kodladı o dönemi. Aslında yanlış olan genç bonservisli ve düşük maaşlı topçu almak değil 6-8'i eksik bırakmaktı misal.arkadaşlar neden bizim takımlarımızın koşu mesafesi düşük neden akıcı oynayıp pas yapamıyorlar biliyor musunuz?
belki de cevabı biraz kendiniz de aramanız lazım
hocayı eleştirelim zaten ama onu bir kenara koyup düşünelim
arkadaşlar o adamları izlerken farkediyor musunuz oyuncular birbirine ne kadar yakın
futbol böyle bir oyun hücumda da savunmada da birbirine yakınlaşacaksın
ve futbol yetenekle filan oynandığı kadar özveri ile de oynanıyor
ama bizim taraftarımız veya genel olarak türk futbol seyircisi özverili adamı sevmiyor
o yüzden rashicayı karikatür konusu yapıyor, berkanı yuhalıyor..
oysa futbol bir denge işi kaliteli ayaklar dahi özveri gösterecek
türkiyeye gelen üst düzey oyuncular yeterince fiziki kalitede gelmiyor veya yeterince özverili oynamıyor
mesela kaç taneniz @Alp Memduh Kalyoncu dışında kadro planlaması hatalı diyebildi
ndombele ziyech zaha vb.. yan yana yazınca herkes mest oluyor ama bu adamlar neden buralara düşüyor sorusunun cevabı duyulmak istenmiyor
tabiki bunlardan 1-2 tanesine ihtiyaç olabilir ve rehabilite edilebilir ama kabul edelim ki bu adamların hepsi aynı anda olmuyor
Önde preste hata değil de Mertens 30’da bitince ön alan presini yapamayıp önde kırıldık. Yoksa başta başarılı da yapıyorduk. Samsun maçında o kadar süre oynayıp sonra Kopenhag maçında 30’da biterse 37 yaşındaki adamı da suçlayacak ben. İkinci yarıya berbat başlayınca da hamle için 57’yi falan bekliyor. Ziyech ve Mertens bitti halbuki.Değişiklik için 58. dakikayı beklemesi facia yav. İkinci devreye iki değişiklikle girmeliydi zaten. Oyunu okuyamadığı gibi rakibi ve kendi takımını da okuyamıyor. Fahiş teknik hatalar yapıyor. Bunlar Timur'un hatası değil. Teknik direktörün hataları. Önde pres yaparken arada devasa boşluklar bırakıp pozisyon yemek Timur'un hatası değil. Molde TD'si bile bunu dile getirdi. Önde pres oyununu oynatamıyor. Maç kötüye giderken okuyamıyor. Oyuncularının form durumunu kestiremiyor. Rakibin fizik gücünü algılayamıyor. Bunlardan Erden Timur sorumlu tutulamaz.
Tersten bakalım acayip skor yorumcusuyuz. Takım yediğimiz 2 gol dışında pozisyon vermemiş Attığı goller dışında 5-6 tane net pozisyon kaçırmış ama buradaki yorumlara göre Kopenhag'tan kötü oynadık. Bir de oyuncular yeni yeni birlikte oynamaya başlıyor. Ama olur mu hemen TD'yi yiyeceğiz, yönetim berbat iş yaptı diyeceğiz. Bir oyuncu bir maçla çöp olacak. Kopenhag maçında o ilk yarı girdiğimiz pozisyonların 2'si gol olsa burada yorumlar bambaşka olacaktı.tabiki yönetim ve hpca birinci derecede sorumlu
ama burada taraftarın pozisyonu tutarsız onu diyorum
herşeyden önce taraftar bir kere yönetimin kusursuz iş yaptığını ve bütün oyuncuların şl kupası getirecek kalitede olduğuna iman etmiş durumda
yönetimin transfer politikasına burada ya sa sosyal medyada bırak eleştiriyi küçük bir acaba desen başına neler gelir
ikincisi taraftarın oyunculara ve oyuna olan bakışına
şu maçın en kötülerini başında ziyech geliyor
hoca rakibin pas oyununa karşı yanlış tercihte bulunmuş ve eleştirilmeli
ama gel biraz alternatif bir senaryo düşünelim
normalde kopenhag gibi pasla çıkan takıma barış alper daha iyi tercih olurdu ve hoca da böyle çıktı
30 dk yine çok iyi oynadık hatta presimiz ve geçiş savunmamız ziyechin yarattığı sıkıntılardan da kurtuldu barış sayesinde ve ilk yarı bırak geride olmayı berabere bitti
burada neler söylenirdi kopenhagı bir kez bile izlemeyen ve oyunu sadece top kimdeyse oradan izleyen taraftar tarafından
işte bu yüzden rashica bir turnusol örnektir
rashica alınsın alınmasın önemli değil
ama taraftarın böyle özverili rol oyuncularına katşı cahil cesareti ile yaptığı karikatürize etme alışkanlığı yöneticileri de zorluyor isim ve teknik oyuncu getirmeye
ha ben yönetim ve okan hocaya çıkarırım tabiki payesi o ayrı
Değişiklik için 58. dakikayı beklemesi facia yav. İkinci devreye iki değişiklikle girmeliydi zaten. Oyunu okuyamadığı gibi rakibi ve kendi takımını da okuyamıyor. Fahiş teknik hatalar yapıyor. Bunlar Timur'un hatası değil. Teknik direktörün hataları. Önde pres yaparken arada devasa boşluklar bırakıp pozisyon yemek Timur'un hatası değil. Molde TD'si bile bunu dile getirdi. Önde pres oyununu oynatamıyor. Maç kötüye giderken okuyamıyor. Oyuncularının form durumunu kestiremiyor. Rakibin fizik gücünü algılayamıyor. Bunlardan Erden Timur sorumlu tutulamaz.
As ilk lig 11 milli maçlardan sonra şöyle olmalı.
----------Muslera------------
Boey---nelson---apo---kazim--
Torreira-ndonbele-Demirbay
Tete------icardi-------Zaha
Hazır olan bu kadro ligde full galibiyet alir
Kendi oyuncularının form durumunu kestiremiyor dediğim onun için zaten. Ziyech, Mertens bakarsın böyle bir rakibe 11'de başlamaları mantıklı mı. Ziyech kesinlikle başlamaması gerekiyormuş, ama bunu bilmesi gereken kendisi. İdmanda ölçümleri kendileri yapıyorlar (yapıyorlarsa tabi). Oyuna müdahale etmekte çoğu zaman geç kalıyor, yanlış müdahale ediyor.Önde preste hata değil de Mertens 30’da bitince ön alan presini yapamayıp önde kırıldık. Yoksa başta başarılı da yapıyorduk. Samsun maçında o kadar süre oynayıp sonra Kopenhag maçında 30’da biterse 37 yaşındaki adamı da suçlayacak ben. İkinci yarıya berbat başlayınca da hamle için 57’yi falan bekliyor. Ziyech ve Mertens bitti halbuki.
Getirdiği bazı artılar var da oyun içindeki net hatalarının üstünü kapamaya gerek yok. Ha Okan Hocayı gönderdek kimi getirebiliriz? Muhtemelen çok da iyi birisini getiremeyeceğiz, o da başka konu
Senin derdin Gs'den çok hoca olmuş o belli. Şampiyon olunca da üzülmüşsündür herhalde Okan Buruk şampiyon yaptı diye. Kopenhang'a karşı oynanan ilk yarıda İcardi, Kerem, Mertens kaçırmazsa golleri ne olacaktı acaba? Topu topu maçta kötü oynanan 45-65 arası CL'de de hazır olmayan oyuncularla normal. Oyuncular neden hazır değil çünkü kaliteli adamları almak için serbest aldın antrenman yapmadılar yada diğer takımların gözden çıkardığı oyuncular olduğu için hazır değiller doğal olarak. Ama olur mu salla hocaya başarı gelince oyuncu yaptı, berabere yada bir başarısızlıkta hop hocaya saldıralım. Büyük ayıp artık yaptığınız ya.bu gerçekleri görmeyip
oyunculara yönetime sallayanları görünce hocaya karşı düşmanlık beslemye başladım artık
yazık oluyor
bu hoca yüzünden topçularıda çöp edecekler!
mertense kereme yaptığıda kötülük
bu arada
sırf onun yüzünden ıslıklandı bu ikisi!!!!!
sorunun temelide üstyapısıda herşeyiyle hocanın
Senin derdin Gs'den çok hoca olmuş o belli. Şampiyon olunca da üzülmüşsündür herhalde Okan Buruk şampiyon yaptı diye. Kopenhang'a karşı oynanan ilk yarıda İcardi, Kerem, Mertens kaçırmazsa golleri ne olacaktı acaba? Topu topu maçta kötü oynanan 45-65 arası CL'de de hazır olmayan oyuncularla normal. Oyuncular neden hazır değil çünkü kaliteli adamları almak için serbest aldın antrenman yapmadılar yada diğer takımların gözden çıkardığı oyuncular olduğu için hazır değiller doğal olarak. Ama olur mu salla hocaya başarı gelince oyuncu yaptı, berabere yada bir başarısızlıkta hop hocaya saldıralım. Büyük ayıp artık yaptığınız ya.
Ne güldün lan
Tersten bakalım acayip skor yorumcusuyuz. Takım yediğimiz 2 gol dışında pozisyon vermemiş Attığı goller dışında 5-6 tane net pozisyon kaçırmış ama buradaki yorumlara göre Kopenhag'tan kötü oynadık. Bir de oyuncular yeni yeni birlikte oynamaya başlıyor. Ama olur mu hemen TD'yi yiyeceğiz, yönetim berbat iş yaptı diyeceğiz. Bir oyuncu bir maçla çöp olacak. Kopenhag maçında o ilk yarı girdiğimiz pozisyonların 2'si gol olsa burada yorumlar bambaşka olacaktı.
Erden Timur ve oyuncuları yemeye çalışanlardan gram farkın yok. Gs'nin sorunu da Okan Buruk falan değil ekonomik durumlar nedeniyle mecburen serberst ve hazır olmayan oyuncuların alınması oyuncuların yeni hazır olmaya başlaması esas problemdir. Bunun ana nedeni de en kaliteli oyuncuları ancak bu şekilde alabilmemiz gerek ekonomik durum gerek lig yüzünden. Ortada abartıldığı kadar kötü oyun falanda yok her maç. üzerine koyduğumuzu da izleyerek görüyoruz. İlk yarıda 5-6 net pozisyonun vardı bunlardan çok daha kolayını atan İcardi, Kerem, Mertens 2'sini atsa bambaşka yorumlar olacaktı burada.evet tek derdim okan buruk benim
gsnin şu an için tek sorunu
onun yüzünden futbolcuları yemeye başladılar
bugünde gördüğüm kadarı ile erden timura başlanmış sıra!
tavsiye etmem.Gidip Puma marka ayakkabı alayım.
Önce ki ayakkabı da Puma'ydı. 2 yıl kullandım. Ben memnunum hocamtavsiye etmem.
rezalet ötesi
nasıl memnun olursun o konforsuz ayakkabılardan olmÖnce ki ayakkabı da Puma'ydı. 2 yıl kullandım. Ben memnunum hocam