GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacı onu sen ben bilemeyiz, o koltukta biz otursak maksimum bu kadar etkimiz olurdu. çözüm mercii biz değiliz.
Doğru söylüyorsun da işte ekstra ne yapabilirlerdi de yapmadılar? Kuralların uygulandığı bir yer olsak dediğinde haklısın ama maalesef burada Koç her takıma veriyor sponsorluk adı altında parayı istediğini yaptırıyor çoğuna. Bunu da engelleyemiyorsun maalesef.

Kamuoyu önünde adı saibelere karışmış bu 2 gs düşmanı kişinin ismi verebilir yönetim,yani yönetim.hicbirsey yapamaz filan demek çok komik ve acizce
Ikiside birbirinden kötü ama Servet demek bizim için fetret devri demek her anlamda buna sebeb olan yonetimide gs taraftarı affetmez

Ultraslan bu şikeci yamağının istenmediğine dair sert bir açıklama yayınlaması lazım acilen

Servet falan kim gelirse gelsin biz bir olalım kanırtırız O masayı başlarına yıkarız merak etmeyin. Yeter ki biz içerden bölünmeyelim beni en çok tedirgin eden Erdene vs sallayamaya hazır tayfa

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Nihat zamanı nasıl kanırttıysak servet zamanı yine kanırtırız. O masayı başlarına yıkarız merak etmeyin. Yeter ki biz içerden bölünmeyelim beni en çok tedirgin eden Erdene vs sallayamaya hazır tayfa

nihat özdemir varken şampiyon olamadık

Servet falan kim gelirse gelsin biz bir olalım kanırtırız O masayı başlarına yıkarız merak etmeyin. Yeter ki biz içerden bölünmeyelim beni en çok tedirgin eden Erdene vs sallayamaya hazır tayfa

O dönem şampiyon olamadık biz yaptırtmadılar hatta 13 olma sebebimiz bu adam hatta. Fatih terim'e rekor cezalar verilmesi hakemlerin tek taraflı maç yönetimleri, seyircisiz maçlara seyirci sokulması falan tonla işi var.

O dönem şampiyon olamadık biz yaptırtmadılar hatta 13 olma sebebimiz bu adam hatta. Fatih terim'e rekor cezalar verilmesi hakemlerin tek taraflı maç yönetimleri, seyircisiz maçlara seyirci sokulması falan tonla işi var.
Doğru ben 3 sezon yaptı gibi anımsadım.

Boşuna polyanna gibi iyimser konuşmayın bahsi geçen isimler gelirse sadece şampiyonluk değil bize yapılacak kötülükleri tahmin bile edemezsiniz özellikle Servet denen herif
Ayrıca fenerli başkanların olduğu hiçbir dönem şampiyon olamadık

Aday önemli değil gerekirse ıslak tuvalet terliği başkan olacak diyecek seve seve ona oy verecek tüm delegeler. Hatta başkan bile bellidir. Seçim zamanı tiyatro izletecekler millete.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt