GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener maçının olduğu gün Galatasaray taraftarı merak etmesin fenere özel değil sizede stadı açacağım diye söz söylemiş bununla ilgili bir şey söyledi mi ?.
Abi bu kulüpler birliğinin bildirisiyle ilgili konuşuyor. Hiçbir kulüp itiraz etmedi Whatsap grubunda gibi sözler söylüyor. Başkan'a çatıyor.

İtiraz etmedi demek kabul ettiler demek değil. Algı yapıyor aklınca.

abi 5 maç kalmış fark + 4 puan -1 averaj.

fb'yi 1-0 yendik dersek; (fb diğer tüm maçlarını kazanıyor)

1 galibiyet + 3 beraberlik ile şampiyonuz.

fb ile berabere kaldık dersek;

3 galibiyet + 1 mağlubiyet ile şampiyonuz
2 galibiyet 2 beraberlik ile iş averaja kalıyor

fb'ye yenildik dersek; (en kötü ihtimal)

ads D, sivas, gümrük D ve konya'ya D karşı 4 galibiyet ile yine şampiyonuz.

bunlar tabi fb'in tüm maçlarını kazandığı durumda geçerli.

bu iş bitti bence yaw. :d
Galatasaray bitti demeden bitmez. Haftaya Adana maçını kazanınca bitiririz inş.

Mourinho çok kapalı savunma oynatıyor bizim ligde mümkün değil iş yapmaz Alman ekolünden bir hoca getirmesinler yeter.
mühim olan başarılı olması dğl yaw. geldiği an sövmeye başlarım. bu mallara babam gitse söverim abi düşün, herif beni yıllarca toshacklarında taşımış.

o yüzden bu topraklara hiç gelmemesinden yanayım.

araplara gitsin parayı vursun

Abi bu kulüpler birliğinin bildirisiyle ilgili konuşuyor. Hiçbir kulüp itiraz etmedi Whatsap grubunda gibi sözler söylüyor. Başkan'a çatıyor.

İtiraz etmedi demek kabul ettiler demek değil. Algı yapıyor aklınca.
Başkan itiraz edip etmeme ile ilgili bir şey demedi ki zaten 3 kulüpten onay alarak yapıldı dedi. Biz daha okumadan görüş bildirmeden açıklama yayınlandı dedi, tüm kulüplerden gerekirse telefonlar arayarak onay alıp öyle açıklanmalı bir açıklama yapılacağında dedi.

Başkan itiraz edip etmeme ile ilgili bir şey demedi ki zaten 3 kulüpten onay alarak yapıldı dedi. Biz daha okumadan görüş bildirmeden açıklama yayınlandı dedi, tüm kulüplerden gerekirse telefonlar arayarak onay alıp öyle açıklanmalı bir açıklama yapılacağında dedi.
Aynen öyle, çevir kazı yanmasın ayağı. İtiraz etmedilerse onay vermişlerdir demek istiyor resmen.

Umarım Mourinho hojama salça olmazlar.

Kendisini çok severim böyle bir transferde ana avrat sövmek durumunda kalmak istemem.
Değinilmiş; RM e bile tarihinde görülmemiş şekilde 'otobüs' futbolu oynatmış birinin bizim ligdeki akıbeti vatandaşı Santos' tan farklı olmaz da kallavi tazminat aldığı kulüpler listesine Finibacimizi de eklemesi pek hoş olur. Kime küfür edip etmediğin de nesnesi ben değilsem umurumda olmaz...

Değinilmiş; RM e bile tarihinde görülmemiş şekilde 'otobüs' futbolu oynatmış birinin bizim ligdeki akıbeti vatandaşı Santos' tan farklı olmaz da kallavi tazminat aldığı kulüpler listesine Finibacimizi de eklemesi pek hoş olur. Kime küfür edip etmediğin de nesnesi ben değilsem umurumda olmaz...
Normalde Mourinho winner adam derdim ama o da kendini yenileyemedi Mou'nun Roma'sı ile De Rossi'nin Roma'sı nı gördükten sonra eskisi kadar ürkütmüyor Mou adı. Ama yine de Mou, Mou'dur almalarını istemem. Volkan'ı falan alsınlar.

5 maç kaldı. birisi fb maçı olmak üzere 3'ünü kazansak şampiyonuz. şansımız yüksek bence.

Normalde Mourinho winner adam derdim ama o da kendini yenileyemedi Mou'nun Roma'sı ile De Rossi'nin Roma'sı nı gördükten sonra eskisi kadar ürkütmüyor Mou adı. Ama yine de Mou, Mou'dur almalarını istemem. Volkan'ı falan alsınlar.
Mou benim gözümde tarihin en overrated TD sidir. Bir tek İnter performansını takdir ederim; o kadro başka türlü bir oyunla UCL kazanamazdı. Gerisi traş...

ads D 1
sivas 3
karagümrük D 1
fb 1
konya D 3

gs şu halde 99 pts oluyor

bjk 3
konya D 3
kayseri 3
GS D 1
istanbul 3

fb bu şekilde 99 oluyor

son 5 maçta 3 beraberlik alsak dahi yine puan puana oluyoruz.

çok büyük avantajımız var yaw. bu iş bitti.

Porto ile CL alması?

Chelsea performansı, özellikle 2004-05?
Porto performansı sayesinde elit seviyeye adım attı zaten. Sonrasından bahsettiğimi uzamasın diye eklemedim...

Chelsea' de harcadığı muazzam bütçelerle EPL şampiyonluklarını büyük başarı olarak görmüyorum ki çok daha düşük bütçeyle yarışan Wenger' in Arsenal' i epey zorlamıştı. O imkanlarla UCL kazanamamış olması net eksi yazar...

RM' in şahane kadrosuna defansif futbol oynatması ise tek kelime ile 'faziya' dır...

Porto performansı sayesinde elit seviyeye adım attı zaten. Sonrasından bahsettiğimi uzamasın diye eklemedim...

Chelsea' de harcadığı muazzam bütçelerle EPL şampiyonluklarını büyük başarı olarak görmüyorum ki çok daha düşük bütçeyle yarışan Wenger' in Arsenal' i epey zorlamıştı. O imkanlarla UCL kazanamamış olması net eksi yazar...

RM' in şahane kadrosuna defansif futbol oynatması ise tek kelime ile 'faziya' dır...
2004-05 sezonunun hikayesi hiç de öyle değil, nitekim Mourinho sonrası Chelsea de öyle olmadı

RM ile puan ve gol rekorları kırdı, Pep'i bezdirdi herif bir nevi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt