Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Napoli ile ilişkisini kullandı diye algıladım ama dışı da olabilirNapoli’den eski takım arkadaşı demiş zaten. O yüzden Napoli’de oynamayan birini kastetmiştir diye düşündüm de dediğim gibi Erinç’in bilgileri kolp
Abdurrahim Albayrak olacak. Kolundan tuttuğunu getirecekErden bey olmadan transfer yetkilisi kim olacak ki acaba? Gelecek sezon için planlamayı kim yapıyor yönetim kanadında, Cenk Ergün mü?
Ulan SiddikNerede kalmıştık.. #Hedef24![]()
Torreira' nın yanına Paredes, Amrabat, Vecino' yu isteyen Okan Hoca, Eljif Elmas' ı tercih eder mi sence?..Dediğin gibi Erinç'in bilgiler tutmayabiliyor ha o bahsettiği isimde genelde GS gündeminde olan bir isim oluyor hani çokta kolpa diyemeyiz o yüzden. Peki Eljif Elmas olma ihtimaline ne diyorsun? Okan hocanın futboluna daha uyar sanki. Ruiz, Kerem D.'den farkını pek göremiyorum açıkcası oysa Eljif Elmas- Tor'un yanına iyi oturabilir Okan hocanın sisteminde.
Abdürün transfer tutturma oranı erdenden yüksek olabilirAbdurrahim denen adam Erden beyin yerine gelirse, Haziran 2024:
Rey Manaj 28 m euro'ya Gs'da.
haklısın galiba reyiz. erden kalsın. abdurr gelsin.Abdürün transfer tutturma oranı erdenden yüksek olabilir
Erdeni gereksiz büyütüyorsunuz transfer konusunda
nerdesin yavNerede kalmıştık.. #Hedef24![]()