GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orda da ana aktör Sneijderdi son 6 maçta ama göte bala hiç bir takım 6 maç üst üste kazanamaz hele de baskının tavan olduğu anda.

Prandelli’nin çökerttiği takımı en azından bir yapıyla ayağa kaldırmak da başarıdır ne olursa olsun.
nolursa olsun hamza ile okan karşılaştırılamaz bence

o zaman ben de abdürrahim geldi topladı takımı derim payı başkalarına dağıtacaksak

şampiyonluğun 1. kahramanı muslera o sezon sneijderden bile önde bu bile her şeyi anlatıyor zaten

oyun olarak falan baya kötüydük hiçbir maç bitmiyordu yani resmen, geçen yıl böyle bi durum yoktu

Bu takimi Okan hoca mi yapti tek basina boyle bir anlam cikiyor da... Eger boyleyse sonuna kadar katilmiyorum. Ama evet aslan payindan biri ne olursa olsun hocanindir da. Ama o kadar da degil.

Öyle birsey yazmadim

Alintiladigim mesaj da öyle bir iddia var ama,hoca’nin katkisi olmadigini iddia ediyor

nolursa olsun hamza ile okan karşılaştırılamaz bence

o zaman ben de abdürrahim geldi topladı takımı derim payı başkalarına dağıtacaksak

şampiyonluğun 1. kahramanı muslera o sezon sneijderden bile önde bu bile her şeyi anlatıyor zaten

oyun olarak falan baya kötüydük hiçbir maç bitmiyordu yani resmen, geçen yıl böyle bi durum yoktu
Hamza göte bala şampiyon oldu demek Okanla karşılaştırma içermiyor sanki.

Diğer konuda da bariz Sneijderdi tbh, nerdeyse tüm golleri maç kazandıran gollerdi o sezon. Muslera ile Yasin de sonra gelir.

Hamza göte bala şampiyon oldu demek Okanla karşılaştırma içermiyor sanki.

Diğer konuda da bariz Sneijderdi tbh, nerdeyse tüm golleri maç kazandıran gollerdi o sezon. Muslera ile Yasin de sonra gelir.
yaw demek istediğim geçen seneki şampiyonlukla 14-15in alakası yok, takım ne kadar rekor varsa kırmış bütün derbileri sürklase etmiş 1 tanesi hariç puan ortalamasında falan rekor gelmiş

o sezon hatırlamıyo musun konya antep falan içerde son dk karambol golleriyle kazanmıştık

yaw demek istediğim geçen seneki şampiyonlukla 14-15in alakası yok, takım ne kadar rekor varsa kırmış bütün derbileri sürklase etmiş 1 tanesi hariç puan ortalamasında

o sezon hatırlamıyo musun konya antep falan içerde son dk karambol golleriyle kazanmıştık
Yav ona bir şey demiyorumki, Hamza göte bala şampiyon olduya takıldım.

Öyle birsey yazmadim

Alintiladigim mesaj da öyle bir iddia var ama,hoca’nin katkisi olmadigini iddia ediyor

Bende zaten direk oyle dedin demedim renkdasim. Eger (sartli) aciklama yaptim degilse evet hocanin katkisi tabi var esek olmak lazim "yok" demek icin ama "hoca sayesinde" diyemeyiz. Oyle uber super taktik vs.. goremedim ben, bu sene icinde gecerli. Bir fenev maclari var ama misal bejeke maclari boyle degildi yanisi inisli cikisli.

Sneijder-Hamzaoglu

Hagi-Fatih Hoca

Icardi-Okan hoca

Böyle gider ozaman liste hocalarin katkisi yok demek ne kadar dogru

Icardi adana maci öncesi ailesinin yanina gitti diye salliyordu herkes,döndü kayseri macinda etkisiz bir oyun oynadi diye devre arasi yollansin diyen bile vardi

Okan hoca bu oyunculardan verim aldi

Biz daha önce de falcao’lu lemina’li seri’li bir kadro kurduk,önemli olan dogru oyunu bulmak ve bu oyunculari idare edebilmek

Bunu Okan hoca cok iyi yapti yani sampiyonlukta kesinlikle büyük bir katkisi var

Aksini iddia etmek bence teknik direktörlük meslegini hafife almak anlamina gelir

Guardiola’nun kazandigi bütün basarilarin kadrosundaki en önemli oyuncu’ya mal edilmesi gibi bir durum

benim de hayalimdeki teknik direktör çok iyi taktisyen ayrıca oyuncularla da arayı bozmayacak kadar kurt bir hoca. ancelotti yapıyor işte real'de. real çok mu su gibi oynuyor hayır ama ellerinde en iyi kadro var ve uzun süreçte sıkıntı da yaşasalar tam turnuva takımı oldukları için her sene bu sene olmaz derken gene şl'yi zorluyorlar. okan hocaya bakınca misal ismail kartal'dan çok daha iyi taktisyen der misin soru işareti, çünkü esnekliği yok, kadroya göre oyunu yok. 1 ezberi var ve allah var onu da kendi çapında iyi oynatıyor. ama o ezber 2 oyuncu formsuz, 1 sakat olunca molde'ye karşı bile işlemiyor, kopenhag'ı tuş edemiyor.

ha şöyle de bir şey var benim hayalimdeki hiçbir adamı da 700 bin euro senelik maaşla çalıştıramazsınız. galatasaray fenerbahçe'nin aksine hep hocalarıyla ayağa kalkan bir camia olmuştur ama bunun oyuncuların hükmünde bir galatasaray olduğu ortada. yapacağımız 2 şey var sene sonunda. ya okan hocanın maaşını kabul edilebilir seviyelere yükseltip onun liderliğini takıma dikte edeceğiz ya da hayallerdeki teknik direktörlerden birini getirip saha dışı eksikliği varsa onu giderip saha içindeki becerilerine güveneceğiz. hem saha içini, hem saha dışını becerirsen zaten uefa şampiyonu bir takım çıkartıyorsun ortaya.

Erden Timur' u ben de çok seviyorum, hiçbir başkan yahut yöneticiye yapmadığım övgüleri kendisine yapmışımdır; kulübe katkısı transferlerin çok ötesindedir. Başka birilerinin sözde kalan 'vizyon' söylemlerini, kısa süredeki icraatlarıyla kulübe gerçek manada getiren adamdır...

Ancak bu sezonki kadro planlamasından genel olarak memnun olmayan biri sıfatıyla, ''Erden Bey hep en doğruları yaptı, Okan Hoca bunu değerlendiremiyor; Zaha' yı, Ndombele' yi aldı, daha ne yapacaktı?'' anlayışını tasvip etmiyorum...

Aylarca Paredes/Amrabat kovalayıp da onlar olmayınca Ndombele almak kadar saçma bir planlama olamaz. Okan Hocanın Vecino tercihini o bakımdan yadırgamadım aslında; bonservis ve sözleşme şartları hocanın konusu değil. 8-10 numara oyuncu bakıldığını söylemesini biraz politik buldum; Ndombele' nin alınacağı kesinleşince öyle demek zorunda kalmıştır, kendi tercihi olduğunu hiç zannetmiyorum...Keza Zaha' nın da TR ye gelmek istemediği için FB ye çok yüksek fiyat çektiğini, onlar alamayınca istediğine yakın bedelle bizim aldığımızı tahmin ediyorum ki halen de bu kararından pek mutlu olmadığı izlenimi yaygın. UCL filan faso fiso; çok oynasa 6 maç oynayacak, sonrasının olmadığını bilmeyen mi var?..

Şimdi; Ndombele ve/veya Zaha, hatta Ziyech beklenen katkıyı veremezse tüm suçu Okan Hocaya yüklemek ne derece adil olur?..Muhtelif sebeplerle 'riskli transfer' sınıfına giren oyuncular bunlar...

Çok sevdiğim Okan Hocayı ben de eleştiriyorum ama ''Bütün sevaplar Erden Timur' a, bütün günahlar da Okan Buruk' a yazar'' anlayışından rahatsızlığımı belirtmek istedim. Hocanın maç sonu açıklamalarından, eleştirilerin özgüvenini sarstığı tespitini yapmaktan dolayı da çok üzgünüm...

Sneijder-Hamzaoglu

Hagi-Fatih Hoca

Icardi-Okan hoca

Böyle gider ozaman liste hocalarin katkisi yok demek ne kadar dogru

Icardi adana maci öncesi ailesinin yanina gitti diye salliyordu herkes,döndü kayseri macinda etkisiz bir oyun oynadi diye devre arasi yollansin diyen bile vardi

Okan hoca bu oyunculardan verim aldi

Biz daha önce de falcao’lu lemina’li seri’li bir kadro kurduk,önemli olan dogru oyunu bulmak ve bu oyunculari idare edebilmek

Bunu Okan hoca cok iyi yapti yani sampiyonlukta kesinlikle büyük bir katkisi var

Aksini iddia etmek bence teknik direktörlük meslegini hafife almak anlamina gelir

Guardiola’nun kazandigi bütün basarilarin kadrosundaki en önemli oyuncu’ya mal edilmesi gibi bir durum
Okan Hoca’nın katkısı yok diyen kim? O örneği veren benim Icardi’nin katkısı önde diyorum ki sabaha kadar bunu iddia etmeye de devam ederim.

Adana maçında Arjantin’e gitmesi bize 2 puana mal oldu ama gitti kritik maçları çözerek aldı, hocanın mental etkisi vardır sonrasında bunu da inkar eden yok. Şu anda da kilolu olması hocanın etkisizliği desem buna karşı çıkacaksınız ama.

Geçen sezon sonu Başakşehir’e kupada haksızca elenirken Okan Buruk çıktı belki de iyi oldu yoksa ligi kaybedebilirdik fikstürde dedi, hocanın ayağı titriyorken onun titremedi çıktı herkese gol attı her maç, kaçırdığı panenkadan sonra.

Sneijder, Icardi, Hagi, Muslera gibi adamların verdiği katkılar hocaların önüne geçebilir bu da normal.

Guardiola Messiyle alabildiklerini yıllarca alamadı ama buna rağmen dünyanın en iyi hocasıydı yıllardır, olayı bu eksende değerlendirmek gerekiyor.

Molde maçlarının büyük bölümü ve kopenhag maçının 45-60 arasını felaket oynadık.. Yani bir takım en fazla ne kadar "ben birazdan gol yiyeceğim." havası verirse o kadar verdik bu bölümlerde...İnsanları biraz umutsuzluğa iten de bu aslında.. Molde ve kopenhag karşısında bu durumlara düşen takım çok daha iyi bir takım karşısında ne durumlara düşer insanlar bunu düşünüyor..

Evet geçen sezona da kötü başladık ama skor olarak kötüydük...Çok daha dengeli,çok az pozisyon veren bir takım vardı ama uretemiyorduk..Yunus un yerine rashitca eklenince ve icardi gelince bu sorun da çözüldü..Ama bu sezon en azından şimdilik bu ışığı vermiyoruz.. Şu ana kadar 11 resmi maçta 8 galibiyet 3 beraberlik aldık ama kesinlikle oynadığımız oyundan çok daha fazlasını aldık.. İyi tarafından bakarsak bu kötü bölümü çok fazla hasar almadan geçtik diyebiliriz ama her an bir yerde patlayacak havası veriyoruz...İnşallah bir yerde toparlariz

benim de hayalimdeki teknik direktör çok iyi taktisyen ayrıca oyuncularla da arayı bozmayacak kadar kurt bir hoca. ancelotti yapıyor işte real'de. real çok mu su gibi oynuyor hayır ama ellerinde en iyi kadro var ve uzun süreçte sıkıntı da yaşasalar tam turnuva takımı oldukları için her sene bu sene olmaz derken gene şl'yi zorluyorlar. okan hocaya bakınca misal ismail kartal'dan çok daha iyi taktisyen der misin soru işareti, çünkü esnekliği yok, kadroya göre oyunu yok. 1 ezberi var ve allah var onu da kendi çapında iyi oynatıyor. ama o ezber 2 oyuncu formsuz, 1 sakat olunca molde'ye karşı bile işlemiyor, kopenhag'ı tuş edemiyor.

ha şöyle de bir şey var benim hayalimdeki hiçbir adamı da 700 bin euro senelik maaşla çalıştıramazsınız. galatasaray fenerbahçe'nin aksine hep hocalarıyla ayağa kalkan bir camia olmuştur ama bunun oyuncuların hükmünde bir galatasaray olduğu ortada. yapacağımız 2 şey var sene sonunda. ya okan hocanın maaşını kabul edilebilir seviyelere yükseltip onun liderliğini takıma dikte edeceğiz ya da hayallerdeki teknik direktörlerden birini getirip saha dışı eksikliği varsa onu giderip saha içindeki becerilerine güveneceğiz. hem saha içini, hem saha dışını becerirsen zaten uefa şampiyonu bir takım çıkartıyorsun ortaya.
Vay arkadaş Akhisar ile kupa alan adama İsmail Kartal'la karşılaştırıp soru işareti verilmiş yok acayip bir Okan hoca nefreti var insanların.

Molde maçlarının büyük bölümü ve kopenhag maçının 45-60 arasını felaket oynadık.. Yani bir takım en fazla ne kadar "ben birazdan gol yiyeceğim." havası verirse o kadar verdik bu bölümlerde...İnsanları biraz umutsuzluğa iten de bu aslında.. Molde ve kopenhag karşısında bu durumlara düşen takım çok daha iyi bir takım karşısında ne durumlara düşer insanlar bunu düşünüyor..

Evet geçen sezona da kötü başladık ama skor olarak kötüydük...Çok daha dengeli,çok az pozisyon veren bir takım vardı ama uretemiyorduk..Yunus un yerine rashitca eklenince ve icardi gelince bu sorun da çözüldü..Ama bu sezon en azından şimdilik bu ışığı vermiyoruz.. Şu ana kadar 11 resmi maçta 8 galibiyet 3 beraberlik aldık ama kesinlikle oynadığımız oyundan çok daha fazlasını aldık.. İyi tarafından bakarsak bu kötü bölümü çok fazla hasar almadan geçtik diyebiliriz ama her an bir yerde patlayacak havası veriyoruz...İnşallah bir yerde toparlariz
Sezon başı Zalgris geldiğinde de çekincem vardı Molde geldiğinde de vardı hatta play off kurasında Molde gelmesin Antwerb harici diğer 2 takım gelsin istiyordum olmamıştı. Bizim kuzey takımlarına karşı bir alerjimiz var Östersund ve Tromso bunlara elenmiştik.

Mesela Tudor ile çok iyi girdiğimiz sezon açıkçası ilk 8 haftada bu takım açık ara şampiyon olur denirken Fenerbahçe, Başakşehir, Trabzonspor, Beşiktaş şu 4 maçta yanlış hatırlamıyorsam 1 gol attık 10 gol yedik sonrasında da Malatya maçından sonra Fatih hocamız başa geçmişti.

Vay arkadaş Akhisar ile kupa alan adama İsmail Kartal'la karşılaştırıp soru işareti verilmiş yok acayip bir Okan hoca nefreti var insanların.
Küme düştü gözüyle bakılan Rize'yi en dipten aldı az daha Avrupa'ya götürüyordu 2-3 hafta daha olsa muhtemelen Avrupa bileti alacaktı. Akhisar ile sadece kupa almaktanda fazlasını yaptı yakaladığı seri ve efektif futbol da var ilk aldığı dönem küme hattındaydı gene üst sıraları zorladı bu örnekler artar sadece 1 tane olsa şans denir ama bu kadar başarı yakalamış hoca şans faktörüyle buralara kadar gelmedi.

Geçen sene iddaa ediyorum Okan hoca yerine kim olursa olsun fener şampiyon olmuştu bu kadar olumsuz hakem performansına rağmen bu kadar puan toplamak inanılmaz bir başarıydı kaldı ki kupadan Başakşehir değil hakemler eledi eğer o turu geçsek fener kupasız kapayacaktı.

Bizim ülkede yabancı hocalar sistem hocaları tutmaz ,getir Graham potteri nagelsmani adım gibi biliyorum seneyi tamamlayamaz angelotti benitez gibi sonuç odaklı hocalar tutar bir ihtimal
Yerli hocalarda da bu yüzden herzaman sonuç odaklı hocalar başarılı oluyor okanın tarzı tam olarak bu
Hocayı elestiriyoruz lakin eagle gibi büyük takım hocalığını 2 aydan fazla yapmamış ezik bir karakterle kıyaslamak büyük haksizlik ve ayıp
Şu an fenerde kadroları bile hacının kurduğunu sanmıyorum ben

Okan Hoca’nın katkısı yok diyen kim? O örneği veren benim Icardi’nin katkısı önde diyorum ki sabaha kadar bunu iddia etmeye de devam ederim.

Adana maçında Arjantin’e gitmesi bize 2 puana mal oldu ama gitti kritik maçları çözerek aldı, hocanın mental etkisi vardır sonrasında bunu da inkar eden yok. Şu anda da kilolu olması hocanın etkisizliği desem buna karşı çıkacaksınız ama.

Geçen sezon sonu Başakşehir’e kupada haksızca elenirken Okan Buruk çıktı belki de iyi oldu yoksa ligi kaybedebilirdik fikstürde dedi, hocanın ayağı titriyorken onun titremedi çıktı herkese gol attı her maç, kaçırdığı panenkadan sonra.

Sneijder, Icardi, Hagi, Muslera gibi adamların verdiği katkılar hocaların önüne geçebilir bu da normal.

Guardiola Messiyle alabildiklerini yıllarca alamadı ama buna rağmen dünyanın en iyi hocasıydı yıllardır, olayı bu eksende değerlendirmek gerekiyor.

Ben asla hic bir oyuncunun verdigi katkiyi es gecmem

Icardi’nin ne kadar katki verdigi de ortada,icardi’den sonra saha icinde yazacagim diger isim de Mertens

Ama bu oyunculari oynatmak istedigi oyuna ve düzene ikna eden de net Okan hoca

Bir takim basarili olduysa oyuncular kadar hocanin da payi vardir hatta bazi durumlarda hocanin payi daha fazladir

Bir önceki mesajimda belirttim icardi kesinlikle tartisilan bir isimdi ekstra izin almasi formsuz olmasi,oyuncu sezon icerisinde yükseldi ve son macinda hoca’yi omuzlarinda tasidi

Okan hoca’nin hem sampiyonlukta hem de oyuncularin üstünde katkisi cok fazla,bunun tartisilmasi rahatsiz eden bir durum

Bu sekilde takimi calistiracak teknik direktör bulmak zor cünkü kim gelirse gelsin kadro kalitesi sampiyon yapti diyen bir topluluk var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt