Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Bizim 1 Yozgatlı arkadaş var o bile bu konuyu Yozgat'a bağlamazdı kanks yavyolun sonu yozgat gibi görünüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim 1 Yozgatlı arkadaş var o bile bu konuyu Yozgat'a bağlamazdı kanks yavyolun sonu yozgat gibi görünüyor
murhanın soyadını alabilmesi icin cabalaması gerekEmre Urhan olabilir gibi
Antudaki Yozgatlı olabilir mi arkadasinBizim 1 Yozgatlı arkadaş var o bile bu konuyu Yozgat'a bağlamazdı kanks yav![]()
murhanın soyadını alabilmesi icin cabalaması gerek
O değilde logoya 1 baktım şimdi de Burak Yılmaz gibi reis yav1 tek Trabzonspor yok logoda reis yav
![]()
Emre oslobenim bu hayatta 3 kırmızı çizgim var muradım
bari
wisla
lyn oslo
benim bu hayatta 3 kırmızı çizgim var muradım
bari
wisla
lyn oslo
Yok değil ama o da FbliAntudaki Yozgatlı olabilir mi arkadasin
Ben Emrelere Cemrem demeyi seviyom eğer kabul etmezsen Wislam diyeyimbenim bu hayatta 3 kırmızı çizgim var muradım
bari
wisla
lyn oslo
Ben Emrelere Cemrem demeyi seviyom eğer kabul etmezsen Wislam diyeyim![]()
Gorunuse gore Sportif AS'den secim sonrasi istifa edecek.Genel kurul yapısı halkında dediği doğru özellikle moruklaşmış kesim bunlar ülke ticaretinde de olan adamlar olduğundan ticaretin bir numaralı elemanı olarak kendini göten boynuzlu tayfanın etkisi altında oldukları aşikar.
Çoğunun kişisel iradeyle bir tercih yapabildiklerini bile düşünmüyorum.
Erden timurun listede olmaması da bence de bu gk yapısı için yapılan hamleydi dışarıdan yine atanarak gelecektir.
Bu kadar yapılanmayı tam ortadayken bırakıp gidecek bir adam değil.
Ben kendisinin uzun süre daha başkanlık yapmak istediğini düşünmüyorum. Başkanlık makamı yetkilerle dolu olmasına rağmen daha çok emek ve yük isteyen mevki.
Sadece futbol kulübü olup bu başka bir konumuz olmasa olabilir ancak store’den tut kadın futboluna kadar uzanan geniş yelpazayi dengede tutabilmen gereken bir konu. Birde Erden timur işleri kendi halletmek isteyen ve bunu başaran bir adam, koca Galatasaray başkanı futbolcu görüşmesi kovalamamalı bence, yada her gün antrenmanda futbolcularla yuvarlanmamalı. Tribünde yedek kulübesinin arkasında maç izlememeli.
Bunları yapmamalı anlamında da söylemiyorum maalesef yazılı olmayan kurallarda tüm dünyada geçerli bir absürtlük var put gibi oturup protokolde maç izlemen gerekiyor. Erden timur böyle bir bir adam değiş bir kere.
Başkanlık makamı direkt olarak kendisini kısıtlar.
Galatasaray kulübü yönetimi tamamrn branş yönetimlerine bölünmeli ve her branş kendi prof ekibiyle ilerlemeli. O branşın en tepesine de Erden timuru koyarsın adı sportif aş olur başkan yardımcısı olur.
Yönetim sistemi ve başkanlık yılı artırılmalı.
Direkt olarak bizim ülke yönetimindeki yöntem kulüplere uygulansa kulüpler ihya olur.
5 senede bir başkan seçer oylarsın, 5 sene içinde başkan her yöneticiyi istediği gibi değiştirme ve atama hakkına sahip olur.
85 milyon kişinin yaşadığı ülkede ve 8 milyar insanın olduğu dünyada düzenli aralıklarla dernek ücretini ödeyen 10 bin kişi içinden 20 sene içinde başarılı farklı yöneticilerin seçilmesi gibi absürt olay olamaz.
Abi aylık 200 bin dolar vereceğin bir profesyonel belki de senin mağaza satışını ülkedeki mağazacılık anlamında en çok ciro yapacak 5 şirketten biri yapacak. Sen bunu engelliyorsun yönetim kurulu var oradan biri gelmeli gibi absürt şeyler var. Tamam dışarıdan yine eklemlendirme yapıyorsun da adamın yetkilerinı kısıtlıyorsun özgürlük veremiyorsun. Bunu illa böyle oluyor diye demiyorum beklenti bu biz bu yönetimi niye seçtik o yapsın kafası var zim gk üyelerinde.
Normalde erden timurun yapacağı iş için yıllık ciddi miktarda para vermen gerekiyor adam kendi emeğinden kazandığı parayı vererek yapıyor yine yaranamıyor.
Son 20 senede kimsenin erişemediği kadar ekonomik odak ile etkileşim sağlayarak kulübe sponsor sokmuş adam.
Erden Timurun başkanlığı için bir 10 senesi rahat var.
Birde günümüz futbol ekosisteminde bunun gibi adamlar dernek zihniyetiyle yönetilen kulüpler için bulunmaz nimettir. Adamın vizyonu var, iletişimi var, kıtlalar arası işleyen bir ekonomik düzeni var. Bu adam çekip gitsin 2.ligden bir kulüp sahibi olsun o kulüp 1 sene sonra 1.lige gelir. 1 sene orta sıralarda takılır. Bir avrupa yapsın sponsor vs derken 50-60 milyon euroyu bir takvim yılında takıma gömdüğünde 2. bir başakşehir çıkarır ki başakşehirin vizyonu artık oyuncu yetiştirmek bu direkt başarıya odaklanacak.
Futbol yönetiminin çok kolay olduğunu zannediyolar öyle olsaydı bir kulüp başkanı 6 senede 500 milyon euro harcayıp başarısızlıktan sinir hastası olmazdı
Normal şartlarda yakın mesafe Selçuk ama anormal normal hiç farketmeyen bir Hagi var.Yakın mesafe----Selçuk
Orta-uzun mesafe---Hagi-Prekazi diyebiliriz sanki. Teknik bakımdan Hagi>Prekazi tabii...

Arsenaldeki Harun Ramsdale daha iyiMuslera gittiği an burnleyin kalecisi Murici çok isterim
O zaten iyide , Aina tam bir yaratıkHudson odoi iyi oyuncuymuş