GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa için zaten 2 eylül olması lazım bizi ilgilendiren kısım burası. Avrupa şampiyonası var diye temmuzun 10una kadar da transfer olmaz.

Amrabat iyi topçu bu yıl Manu'da kim düzgün oynadı ki Amrabat oynasın.. Bizim maçta bile sol bek mi ne başlamıştı .. Bir de ben toreirayi önde de beğeniyorum topu çok daha iyi kullanmaya başladı ceza alanı koşuları da atıyor ..Orta ikilinin diri olması çok çok önemli 2 şampiyonluğun üstüne artık aradığımız tarz bir adam alınsın Amrabat bu isim değil aslında ama alma imkanımız varsa riske girmeye gerek yok ..Her sene uçuk isimler dolaşıyor bir bakiyorsun vecino ndombele geliyor

Amrabat'ın bu sezonu boş geçti. Dünya Kupasındaki halinden uzak olduğu kesin ama Ziyech'in falanda kaldığını düşünürsek uygun bir tercih olabilir. Form tutması zaman alacaktır. Bana kalsa adı sanı bilinmeyen Fransa taraflarından ciğersiz bir box to box oyuncusu tercih ederim.

Manu'da izlediğim maçların çoğunda kötü gözüktü ama futbol biraz da ritim işi. Düzenli oynayamadı. Çok hantal görünüyordu. Sürekli oynayan bir Amrabat'ın çıkabildiği seviyeyi Fiorentina'da ve son Dünya Kupasında gördük.

Kuzey Afrikalı topçularla uzun yola çıkma fikrine her zaman uzağım ama Amrabat biraz abisi Nordin gibi sanki. Daha çok disiplinli bir oyuncu gibi görünüyor. Hollanda'da yetişmiş olması buna sebep olmuş olabilir. (Ziyech de aynı ama tam zıt örnek.)

Kendisini alırsak ve sürekli oynatırsak oyuncuyu da ritme sokup hem tempo hem de sertlik bakımından çok güçlü bir orta sahaya sahip olabiliriz. Köhn'ü oyun içinde biraz daha özgürleştirmek adına 2 Torreira lazım bize. Amrabat o profile uyuyor. Ziyech de takımda kalırsa kardeş getirmiş oluruz kendisine.

Tek sorun Torreira kadar ayağı temiz değil ve bu da bir handikap.

Mertens olmadığında çöken merkezdeki direnci Amrabat Torreira ikilisi yükseltebilir. 4-4-2 formatında bir şey çıkar ortaya.
Amrabat'ı geçtiğimiz dönem epey istemiş idik, belli ki Okan hoca'nın planında önemli bir yeri olacak. Umarım olur ama Manu çok düşük bir rakam istemez, nasıl çözülür biraz zorlanacağız sanırım.

Gerçi baktığımda opsiyonlu kiralama olmuş, opsiyonu kullandı mı Manu? Kullanmadı ise Fio ile daha farklı olur elbette. Zaniolo'yu istediği söyleniyordu Fio'nun.

Amrabat

1715697175884.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt