GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ziyech biraz fizik güç yakalasa ve 3. oyun kurucu olarak sürekli gelse geriye çok daha iyi oluruz

çıkmadan önce 5 dk yaptı tık tık çıktık

Bein de biz kazanınca yine yarım saattir Türk futbolunun sorunları konuşuluyor niye böyleymişiz..Rıdvan da yıllarca aynısını yapardı ntv de biz kazanınca bırakalım gs yi ülke futbolu elden gidiyor diye 1 saat ağlardı.

Herseyi elestirmiyorum. Olagan hatalari, yanlislari cogu zaman es geciyorum. Ama bazi seyler cok kritik sonuclar dogurabiliyor bazilari da feedback turu sitemler. Ota boka laf etmiyoruz yani.

çok sıcak değildim ama fred bizim orta sahaya çok iyi olurmuş gerçekten

muhtemelen bonservis paramız olsa fred ve szymanski almıştık

ama ben hala torreira yanına kalıplı yüksek fizikli bir oyuncu isterdim

kazım cok sürmeden toparlar iyilesir umarım hatta bu cocugu özel antrenörle calıstırmalıyız

Şimdi kadroya baktım da bizim hiç bekimiz yokmuş üzüldüm. Ali Turap idare etmez mi 1 maç.

Türkiyede zeminler düzelmez,kulüplerin cogu bütçe bile ayırmıyor bu konuya

zemin konusunda avrupa 2.liglerınden bile kötü durumdayız,avrupadaki gibi yaptırım olsada degısmez cunku kimse ödemez cezayı

Torreira'nın pozisyona net penaltı diyorlar nasıl olacak bu iş kaldı ki Torreira'ya yapılan kırmızı kartlık hareketi de es geçtiler ben 1 tane bize haksız karar verilsin istemiyorum adaletli yönetsinler istiyorum ama yok bakın iddaa ediyorum yarın feneri kollamaya devam edecekler ben bu kadar adalet terazisi bozuk başka bir lig görmedim.

Bu sene küçük takımlar iyice küçüldü. Kadro kalitesi farkı iyice açıldı.
Şampiyon olacak takım rekor puan alabilir.

Oyunda fena değil 0-2'dan sonra 1-2 olmasa muhtemelen 3-4-5 olur en kötü ihtimal 0-2 biterdi rakip orta sahayı geçemiyordu o gol biraz tat kaçırdı.
Evet oyun kötü değildi bence de, yeni orta saha kurgusu daha başarılı, Lucas Kerem/Sergio-Ziyech daha sık göreceğiz gibi duruyor üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt