GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunları yapmadığından nasıl emin olabiliyoruz? Benzer durumlarda hep söylediğim söz; ya çok gayret ediyor da bu kadar olabiliyorsa?! ki bireysel antrenör-mentör vs profesyonel bir ekiple ciddi çalışmalar yaptığı çok konuşulan bir şey ve fiziksel olarak ilk geldiğinden epey iyi durumda zaten. 26 yaşında olduğunu da hatırlatayım...
Bence fiziksel olarak geçen seneden epey geride. Geçen sezon topla gittiği zaman kolay kolay durdurulamıyordu ben bu sezon iki adım ileriye top taşıyabildiğini hatırlamıyorum ya yetişiyorlar ya da düşüyor.

Foruma girmedim, giremedim maçtan sonra. Kimsenin beklemediği sonuç (rakip dahil). *Fakat lig ve şampiyonluk bir maraton… koskoca 99 puan topladığımız efsanevi bir sezonu 1 kötü sonuç uğruna hiçe saymak veya aşırı öfkelenmek haksızlık olur kanaatindeyim. Tamam hiç konsantre değildik, sahada hiç top oynanmadı doğru düzgün (rakip dahil).
Şu maçtan dersler çıkarıp haftaya şampiyon olup gelecekte bu skoru telafi etmeliyiz, edeceğiz Allahın izniyle
*.
kesinlikle bu nuans'i taraftarlarimiz akildan cikarmamali . mac ertesi gozlemlerim den cikarimim ; oyle bir hava yapildiki sanki sampiyonluk gitti, sahamizda kupa kaldirdilar vsvs . maglubiyetin artcisi -bold panik , tedirginlk ve umutsuzluk bi nevi bariz one cikan noktalar olmus .

buna dair
bizim sozlukte cok kiymetli br kac mesaja denk geldim bu baglamda.
hatta bir tanesini de hazir yeri gelmisken buradan paylasayim -ikimizin de belirttigi noktalarla benzesen anlami degerli olan bir mesaj :
  • 3934807 no lu mesaj.

< - onemli noktalara deginmis sevgili renkdasimiz.

velhasil,

hayirlisiyla bu yolun sonu sampiyonluk kupasi olacak sevgili mustafa renkdasim.

takima guvenelim. yuzduk yuzduk kuyruguna getirdik. aslanlar gibi konya dan sampiyon apoleti ile donecegiz. camia olarak -taraftarlarimizdan hocamiza ~ oyuncularimiza ve de yonetime ,adeta tek kutle olarak - konsantrasyon ve sinerji odak noktamiz olmali .

kaldi son 90 dakika . rica ediyorum pozitif dusunelim . hayirlisiyla su maci da gecip kupaya uzanacagiz . takima destek mesajlariyla itici guc olmayi oncelik tutalim. biz camia olarak tek macla sezonu heba olacak dna da degiliz.
hak ettigimiz sampiyonluga 1 mac kaldi. odak noktamiz dan uzaklasmayalim.

saygi ve selamlar

dugune giderken kacirilip zenci kanepesinde irzina gecilmis tirasli damat gibiyiz

Dursun , okan , icardi alacaginiz olsun

Adam öldürenler kaçıyorsa bu da kaçar

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Portekiz ekibi Moreirense forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Gonçalo Franco ile ilgileniyor. [A Bola]

Bunları yapmadığından nasıl emin olabiliyoruz? Benzer durumlarda hep söylediğim söz; ya çok gayret ediyor da bu kadar olabiliyorsa?! ki bireysel antrenör-mentör vs profesyonel bir ekiple ciddi çalışmalar yaptığı çok konuşulan bir şey ve fiziksel olarak ilk geldiğinden epey iyi durumda zaten. 26 yaşında olduğunu da hatırlatayım...

Top kontrolünde zerre gelisme yok, kısa paslarında zerre gelişme yok.

Orhan Uluca 1-2 ay once videosunu bile gosterdi, top kontrolunu gelistirmek icin super bi makine var. Biraz pahali ama bizim icin su parasi. Alsinlar bi tane sadece Kerem gelisse yeter.

Top kontrolünde zerre gelisme yok, kısa paslarında zerre gelişme yok.

Orhan Uluca 1-2 ay once videosunu bile gosterdi, top kontrolunu gelistirmek icin super bi makine var. Biraz pahali ama bizim icin su parasi. Alsinlar bi tane sadece Kerem gelisse yeter.
Makineyle filan bir yere kadar. Öyle olsa bütün kulüpler üçer beşer alır, her futbolcu muazzam top kontrolüne sahip olurdu. Altınordu bunu kurdu diye haber çıkmıştı mesela, orda yetişen bütün futbolcular uçup kaçıyor mu, Altınordu şimdi nerede?..

Sadece top kontrolü değil diğer elementlerde de çalışma önemlidir, mutlaka geliştirir ama her sporcunun da kendi bünyesinde bir kapasitesi, limiti vardır. Footbonaut ile çalıştı diye top kontrolü 4/10 olan 26 yaşındaki adam 8/10 a çıkamaz. Kaldı ki sevgili Kerem kardeşimizin daha büyük sorunu, aşırı tezcanlılıkla erken kilit pas denemeleri gibi tercih hatalarıdır. İşin kötüsü, mimiklerinden filan anladığım, bunları hata olarak bile görmüyor; ''Ben hücum oyuncusuyum, tabii ki risk alacağım'' kafasında muhtemelen. 70-80 dk içinde buluştuğu 70 topun 35 ini kaybettiğinde bile kendinde kusur görmemiş olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt