- 1 Ağustos 2009
- 46.885
- 49.164
- 4.708
Bu da Zeytinle Saminin ekmek bandığı herif. Ortalama 24 topla buluşma 9 başarılı pasla filan oynuyorKaosta oynayamiyor demekki adam ha ben oyun stilini begenmiyorum o baska
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da Zeytinle Saminin ekmek bandığı herif. Ortalama 24 topla buluşma 9 başarılı pasla filan oynuyorKaosta oynayamiyor demekki adam ha ben oyun stilini begenmiyorum o baska
Ondan önceki 2 maçta birinde 8 birinde 6 kere topa dokunmus 90 dakikada. Bu yine çokmuş. Alanya hiç hücum yapmaya çalışmadığı için böyle oldu tabiBu da Zeytinle Saminin ekmek bandığı herif. Ortalama 24 topla buluşma 9 başarılı pasla filan oynuyor
Ekli dosyayı görüntüle 221180
sezon sonu 25 e sattılar bileBu da Zeytinle Saminin ekmek bandığı herif. Ortalama 24 topla buluşma 9 başarılı pasla filan oynuyor
Bir şekilde skor üretmeye devam ederse muhtemelen satarlar. Ama skor üretmedikçe gözden düşer gibisezon sonu 25 e sattılar bile
szalaiyi bile 10+ okuttular içim szlayiBir şekilde skor üretmeye devam ederse muhtemelen satarlar. Ama skor üretmedikçe gözden düşer gibi
Liverpool formaları süperdi Roma da bi ara banlardaydıPara harika da bunların forma tasarimlari nasıl acaba
Para harika da bunların forma tasarimlari nasıl acaba
Zeytine sürekli kahve içme teklifi ediyorum ama iplemiyor ne düşünüyorsun bu konu hakkındaBu da Zeytinle Saminin ekmek bandığı herif. Ortalama 24 topla buluşma 9 başarılı pasla filan oynuyor