GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan üzerinden malum kişi kamuoyu yokluyor. Yeteri kadar tepki gelmezse seneye projelerini hayata geçirirler

Lig kalitesi acayip yerlerde 2015-16'da serbest kalan yabancı kuralı ve sonrasında yayıncı kuruluşun ilk sene verdiği paralarla beraber en azından Anadolu kulüpleri büyüklere ara ara kafa tutabiliyordu. Artık seviye öyle bir düşmüş ki hücum etme güçleri bile yok bu da ligi tamamen keyifsiz bir hale getiriyor her maçın sonucu az çok belli gibi illa ki puan kayıpları olacaktır ama o kadar fazla olmayacak.

Muhtemelen İskoçya ligine doğru dönüşüyoruz Celtic-Rangers ve diğerleri gibi olacak çok ciddi bir fark var. Ligde kağıt üstünde bakınca Galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş, başakşehir ve Adana Demirspor bu 5 takım harici bitik halde.

Ligin 2. yarısında anca son 10 hafta düşmeme mücadelesinde biraz ortalık karışacaktır onun hariç alt tarafta pek bir heyecan olmaz.
Anadolu takimlari kolayina kacacagina kuzey liglerine kamp kursunlar. Lig, sadece koşan Afrikalilar ile dolu.

Maalasef ciddi ciddi play off geliyor.
Onun yerine onerim ligin 12 takimli olmasi ve son 2 takim dusecek. NBA gibi her takim kurayla belirlenen 10 rakibiyle 4 kez, 2 rakibiyle de 2 defa karsilasacak. Tabi sistem gelistirilebilir. Mesela 4 buyukler her turlu 4 defa karsilasir gibi vs vs. 40 hafta catir catir top oynanir.

Bu sene şampiyon olursak aranın kapatılamayacak kadar açılacağını fblisi jklisi hepsi biliyor play off mevzusu da bunun için çıktı ortaya bir de öyle deneyelim hesabı şiddetle karşı çıkmak gerek hangi büyük lig uyguluyor ki bunu

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adamlar her konuda verilebilecek en yanlış kararı veriyor yıllardır ya inanılmaz gerçekten. :asd:

Ülke ne ki futbolu ne olsun o da ayrı bir husus, el atıp bok etmedikleri en ufak konu yok. belki kadın voleybol, oraya da 3-5 torpilli türbanlı koyarlar çok sivrildiler diye

Sanırım yakın zamanda sözleşme uzatma gerçekleşecek. Serbest kalma maddesi olacak olmasını da muhtemelen Sacha Boey'in menajeri istiyordur. Devre arası alacaklar elimizden bence hatta ben geçtiğimiz transfer sezonunda gideceğini düşünüyordum.

Fred'in doping testi vermeyi reddettigi ve fb'li yoneticilerin TFF gorevlisini baska futbolcudan numune almaya zorladigi iddiasi okudum GS Sozluk'te. Ne kadar dogru bilemem ama onceden de ismi doping ile anilmisti bu oyuncunun sanirim.

Fred'in doping testi vermeyi reddettigi ve fb'li yoneticilerin TFF gorevlisini baska futbolcudan numune almaya zorladigi iddiasi okudum GS Sozluk'te. Ne kadar dogru bilemem ama onceden de ismi doping ile anilmisti bu oyuncunun sanirim.
Fener kendisini şikayet etmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt