Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.623
- 101.816
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben normal zamanda da sallanıyorum zaten serhanım farketmiyorum o yüzden@Danyal Artemis sallandın mı damyal abim Kalymnos merkezliymiş
Serhanım mıben normal zamanda da sallanıyorum zaten serhanım farketmiyorum o yüzden
Serhanım mı
artık o benim serhanımSerhanım mı
Showa bak showaBugun futbol show var
13.30 sivas hatay
14:30 zaniololu a. villa
16.00 ts pendik
19.00 ekibimiz
55+ kadınlara ilgisi de böyle bir anda başlamıştı, dikkatli ol bir gece ansızın Amsterdam yolları gözükebilirz.Seni karım yapıcam gibi sübliminal içeriyor değil mi adminim? Acil evlendirmek lazım bu adamı artık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çocuk o kadar sıkıntı çekiyor hiç abisi olarak bir posta sapp pardon yardımcı oldun muartık o benim serhanım
Bodrum'a gidip Danyal'ın içinden geçicem demiştin. Ne oldu o iş?55+ kadınlara ilgisi de böyle bir anda başlamıştı, dikkatli ol bir gece ansızın Amsterdam yolları gözükebilirz.
Bodrum üzeri Kos yapıcam, Kos seyahati esnasında Danyal’ı denize dökmeyi planlıyorum.Bodrum'a gidip Danyal'ın içinden geçicem demiştin. Ne oldu o iş?
bana ihtiyacı mı var onun ya konusturmayın beni yer yerinden oynar soraÇocuk o kadar sıkıntı çekiyor hiç abisi olarak bir posta sapp pardon yardımcı oldun mu
Bodrum üzeri Kos yapıcam, Kos seyahati esnasında Danyal’ı denize dökmeyi planlıyorum.
Üstad kamuoyunu muallakta bırakmayalım. Bence ne var ne yok dökül.bana ihtiyacı mı var onun ya konusturmayın beni yer yerinden oynar sora
Bence Baggiodur kaçırdığı penaltıyla
?bana ihtiyacı mı var onun ya konusturmayın beni yer yerinden oynar sora