GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fener gerzeklerinin hocası geçen seneye göre daha kalitesiz ama daha akıllı.

Mal jesus geçen sene ilk yarı full rotasyon yaparak oynuyordu. 2 maç üst üste aynı kadroyu kurmadı salak herif.

İsmail çakal biraz. Kadroyu oturttu çok fazla oynamıyor ilk 11de. Zaten full yeni takım,

rotasyon ayağına mal jesus takımı çorbaya çeviriyordu geçen sene ne güzel
bence daha akıllı iş, çünkü bunu real Madrid bile kaldırmaz. Üstelik fenerin kadrosunun as oyuncuları baya yaşlı, ekimde baya düşüş izleyeceğiz, ama önemli olan bizim o zamana kadar puan kaybetmeme olayı.

ha ordan da yine hakeme saldırırlar ve kaos başlar

ziyech dönse iyi olur ama o kadar da önemli değil

şu orta sahada ndombele bir mucize yaratsa

asıl önemli oyuncu o

fener top oynamıyor geçen senenin aynısı abartmayın. yol veriyorlar resmen. ilk kazada camia yine birbirine girer
2 maç önce alanya başlığında yazılanları görürsen sosyal medya abartisinin ne kadar yayıldığını görüp,ciddiye bile almazsin kimseyi

Arkadas, ahmet cakar istediğini söylüyor, ertem Şener istediğini söylüyor, yetmiyor ermen Toroglu bağlanıp o da istediğini söylüyor. Herkes fenerbahce ye karşı algısı olusturmaya çalışıyorlar. Yok mu şöyle babayiğit biri çıkıpta ne diyorsunuz siz diyecek olan. Bunlar daha 7.haftadan böyleyse ilerisini düşünemiyorum.

Adamlar maça çıkarken hakemin kendilerinden olduğunu, rakibin yatmaya çıktığını görüyorlar. Dzeko, Tadic, Fred, mred görmüyor mu sanıyorsunuz bunları? Adamlar gazozuna oynadığını biliyor, hissediyor bunu sahada. Bizdeki motivasyon ve konsantrasyon onlarda olmaz. Göreceğiz, maç satmayacak ilk dişli rakip bunları duman edecek. Şike olan yerde futbol olmaz. Şike futbolu öldürüyor. Kendi futbolunu öldürüyor en başta. Onun için her sene yarışta olup bir türlü şampiyon olamıyorlar.

Mehmet Demirkol: “Fatih Terim, o dönem Georghe Hagi’yi çok istemiş ve hatta ‘Maaşımdan kesin, verin getirin.’ demiş.”

Fatih Altaylı: “Bendeki bilgi de tam tersi. Fatih Terim, Hagi’yi ve Taffarel’i istemiyordu. Rumen bir kaleciyi istiyordu. Faruk Süren o dönem ‘Ben alayım da o yedek oturtsun.’ demişti.”

O halde Faruk Süren: “Hagiyi de alırım onu oynatacak hocayı da…”

Arkadas, ahmet cakar istediğini söylüyor, ertem Şener istediğini söylüyor, yetmiyor ermen Toroglu bağlanıp o da istediğini söylüyor. Herkes fenerbahce ye karşı algısı olusturmaya çalışıyorlar. Yok mu şöyle babayiğit biri çıkıpta ne diyorsunuz siz diyecek olan. Bunlar daha 7.haftadan böyleyse ilerisini düşünemiyorum.
Çare belli yakında damlar.

images (3).webp

fb derbilerde kepaze olacak yine merak etmeyin
Tudor'un oyun yapısını benzetiyorum. Küçük takımlara karşı pres işliyor, oyun kurmayı bilen rakiplere kadar etkisiz kalacaklar. Rize enayisi futbolcuları olmamasına rağmen oyun kurmaya çalıştı. Ya çok iyi kuracaksın ya da doğru futbolcun varsa kontraya çıkacaksın. Bize karşı pres yapsalar bile, biz o presi çıkıp Zaha, Ziyech falan affetmeyiz.

Yazılı ve görsel medyada paralı habercileri, sosyal medyada troll ordusu ile Fenerbahçe çok net bir şekilde havaya sokulmaya çalışılıyor. Rıdvan ve İsmail Kartal'ın paslaşmaları, Okay Karacan'ın saçma sapan paylaşımı hep bir algı çalışması. Ali Koç'un sezon öncesi "Aklınıza gelen her türlü yolu kullanacağız" demesi boşa değilmiş. Bu organizasyonu yine bir Kadıköy deplasmanı paramparça eder.

Yazılı ve görsel medyada paralı habercileri, sosyal medyada troll ordusu ile Fenerbahçe çok net bir şekilde havaya sokulmaya çalışılıyor. Rıdvan ve İsmail Kartal'ın paslaşmaları, Okay Karacan'ın saçma sapan paylaşımı hep bir algı çalışması. Ali Koç'un sezon öncesi "Aklınıza gelen her türlü yolu kullanacağız" demesi boşa değilmiş. Bu organizasyonu yine bir Kadıköy deplasmanı paramparça eder.
Hakemler üzerinden mağdur edebiyatı yapmaları bile bir plan. Bizi doğrayın ama ayni zamanda da maçı kazanalım sonrasinda ağlama operasyonu cekerizin resmi kanıtı. Götü yiyen geçen seneki Alanya maçını açsın hakem doğradı mi sana puan verdirmek istemiyorsa alma şansın 0 dir. Ne hikmetse bunlar her dograndigi mac fark atiyorlar. Ahmet Çakar olayina değinmek bile istemiyorum. Parali hizmetkarliga bu sezon cok erken başladı. Geçen sene Lale Orta diye seslendigimizde nedense kimsenin sesi çıkmıyordu. Bir Sivas maçı sonrası var kayitlari açıklandı ama ne hikmetse TFF başkanı bizi tutuyormuş. Şimdiki amaçları da ya istediklerini yapmayan tff baskanini indirip kendi kuklalarini getirmek ya da bu olayda bir rol playing. Ha bu arada Erden Timur'un elinde belgeler var vs konuşuluyordu ve sonrasi ses kesildi evet ama bence Erden Bey koz olarak saklıyor herşeyi. Şuan başa baş gittiği için açıklamıyor olabilir fakat ilerleyen zamanlarda bizimkilerden bir kontra bekliyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt